Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο Γιώργος διαγράφει τον Άκη


Μπορεί τα αδικήματα για τις μίζες που δόθηκαν στα υποβρύχια να έχουν παραγραφεί, αλλά κάποιος φαίνεται ότι θα πληρώσει τη νύφη. Ο λόγος για τονΆκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος οδεύει προς οριστική διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ, άσχετα με τα στοιχεία που θα προκύψουν από τη διερεύνηση του σκανδάλου.Ανώτερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σημειώνουν...
ότι η οριστική διαγραφή του Άκη έχει ήδη καθυστερήσει προσθέτοντας ότι αυτό δείχνει μια ενοχική στάση που συγκρούεται με την διακηρυχθείσα πολιτική “όλα στο φως”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πάρει την απόφαση να διαγράψει τον Άκη και αυτό θα γίνει αμέσως μετά τη διαβίβαση του φακέλου του σκανδάλου στη Βουλή.
Το σκάνδαλο των υποβρυχίων που έχει “πράσινη” απόχρωση, η ΝΔ επιθυμεί να το φέρει στη Βουλή ,με πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ενώ ο ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι τα στοιχεία μπορούν να οδηγήσουν κατ ευθείαν σε προανακριτική.
Στο σκάνδαλο, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ ενέχονται περισσότερα από 70 άτομα. Μεταξύ αυτών πολιτικά πρόσωπα, αξιωματικοί και επιχειρηματίες.
Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κατέστη δυνατόν να προσδιοριστούν με ασφάλεια οι... δύτες που βούτηξαν στα μαύρα νερά της μίζας...
newpost.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Άκη δεν τον πειράζουνε, ξέρει πολλά. Όσο για την διαγραφή, είχε μία σκασίλα αυτός!! Με τόσα λεφτά, ούτε εμένα θα με ενοχλούσε αν με διέγραφαν!!! Κανένας δεν θα πληρώσει την νύφη, γιατί είναι στο κόλπο όλοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΟΙ 2ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να στηθουν κρεμαλες και να δημευθουν περιουσιες,ειδαλως μας κοροιδευουν.Και οχι μονο για τον Ακη,ειναι και αλλοι πολλοι απο ολο το πολιτικο συστημα.

Ανώνυμος είπε...

fola se ola ta koproskila.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα να διαγράψει τον εαυτό του και μετά τους υπόλοιπους.
Μόνο ο Τσοχατζόπουλος έκλεβε. Ολοι οι άλλοι ήταν-είναι αμέμπτου ηθικής!
Χαχαχαχαχαχα
Καραγκιόζηδες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρεπει μονο να διαγραφη αλλα και να κατασχεθη ολι η περιουσιατου γιατι ο βρομοσκιλος θα χερεται σε ολητου τιν ζωη αυτα που εκλεψε.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι σχολιαστές έχουν δίκιο. Πολύ σωστοί. Αν θα διαγράψει τον χατζατζάρη θα του κάνει τα μούτρα κρέας, θα φτωχύνει ο πολιτικός κόσμος και ρεμουλοκρατία τους. Είναι για γέλια οι ρεμουλοκράτες.

Ανώνυμος είπε...

Αφου υπαρχουν ακομα ηλιθιοι που τουσ πιστευουν

Ανώνυμος είπε...

Διαδιδουν οτι προηγουνται στις εκλογες.Γιατι δεν τολμουν να προχωρησουν τοτε?