Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Γύρισαν επιδεικτικά το κεφάλι την ώρα που περνούσαν από την εξέδρα των επισήμων



ANTI-NTP: ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
Απίστευτοι οι μαθητές στη Σύρο! Γύρισαν το κεφάλι τους αντίθετα από την εξέδρα των επισήμων. Φόρεσαν μαύρα και έκλεισαν τα στόματα τους με ταινία. Δείτε το βίντεο διαμαρτυριών!



πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν κάνουμε κατη όλοι μας να στείλουμε στον dιάολο όλους τους κόλο πολιτικούς του κόλου

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδια,τουλαχιστο να καταγραφει κατι στην ιστορια...

g.g. είπε...

Μπράβο ΠΑΙΔΙΑ μας δείχνετε δρόμους που η κομματική πρεσβυωπία δεν μας αφήνει να δούμε.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδια αλλα και ενα μεγαλο ουστ στους γονεις μας που με το να ψηφιζουν αυτους τους προδοτες τοσα χρονια καταστρεψαν το μελλον μας.
ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι μπράβο.αυτά τους παροτρύνουν να κάνουν οι κομμουνιστοσυμμορίτες γονείς τους.να μην έχουν σέβας προς τους μεγαλύτερους, να εξισώνονται με αυτούς, να μην έχουν πειθ-αρχία!διαβάστε λίγο πλάτωνα πριν τα χειροκροτήσετε με το συνηθισμένο νταηλίκι και την μαγκιά κλάνια που κατατρύχει τον νεοέλληνα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε ίσως εχεις δίκιο ,αλλα θα διαφωνήσω ως προς ένα πραγμα:Γιατι οι γονείς αυτών πρέπει να είναι κουμουνιστο-κάτι;Γιατι έτσι οπως το λες μου θυμίζεις την κυβέρνηση ,για την οποία πίσω απο κάθε γιαούρτωμα και κατακραυγή του λαού κρυβεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 2,13 Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ(στο σκοταδι της αμαθειας). ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΚΝΥΟΥΝ.ΔΗΛ. ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

GIATI DEN PEZIIIIIIIIIIIIIIIII
?????????????????????????????????