Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Εργαστήριο εκρηκτικών μηχανισμών, που ενεργοποιούνται από κινητό τηλέφωνο, στην Αλβανία


Anti-ntp:Για να δείτε οτι ο UCK εβαλε τις φωτιές το 2007 με την βοήθεια των αμερικάνων και της CIA και με την βοήθεια των τοπικών επιχειρηματιων όπως γραφόταν και στο σημείωμα στο δίσκο του Χρηστοφοράκου και στο Βήμα....
Παρόμοιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν χρησιμοποιηθεί και στις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόνησο!
Εργαστήριο παραγωγής εκρηκτικών μηχανισμών, που ενεργοποιούνται από...


κινητό τηλέφωνο, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές σε διαμέρισμα της οδού Ελμπασάν, κοντά στο κέντρο των Τιράνων. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Άλμα Κατραγκίνι, δήλωσε ότι οι άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέλαβαν δύο άτομα, ηλικίας 32 και 38 ετών. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί και άλλα ηλεκτρονικά μέσα για τη συναρμολόγηση τηλεχειριζόμενων ναρκών και άλλων ειδών εκρηκτικών.
Σύμφωνα με την ίδια, οι συλληφθέντες, σε συνεργασία με άλλους υπόπτους, ευθύνονται για εγκληματικές ενέργειες και τρομοκρατικές επιθέσεις, που έγιναν στο παρελθόν.

http://hellasxg.blogspot.com/2011/03/blog-post_7225.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΒΑΝΟ.ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΠΙΑ ΣΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ.ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΠ-ΠΑΠ ΤΑ ΦΤΙΑΝΑΝΕ ΒΡΕ.