Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο "άθλιος Μογγόλος" Νταβούτογλου


Συνέντευξη με τον Σάββα Καλεντερίδη πρώην πράκτορα της Ευπ. "Κάνείς δεν ύψωσε το ανάστημά του στον Νταβούτογλου". Δείτε το βίντεο...








11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε μας πηγαίνουν ολοταχώς για Οθωμανικό ζυγό. Έχουν ήδη βγάλει την ετυμηγορία τους για μας. Είναι ο θάνατος. Το ξέρουμε, το διαισθανόμαστε, Πότε θα φωνάξουμε, όταν αναγκαστούμε να ψάχνουμε στα σκουπίδια για να ταϊσουμε τα παιδιά μας;; Πιστεύει πραγματικά κανείς πως θα αποφύγουμε αυτό το ενδεχόμενο;; Απλώς αναβάλλουμε αυτό που σίγουρα θα γίνει αύριο. Γιατί καθόμαστε και σκεφτόμαστε πως θέλουμε να μας εξοντώσουν; Ξαπλωμένους ή καθιστούς; Όρθιους με το κεφάλι ψηλά το αποκλείουμε;; Στην πρώτη περίπτωση που αποφασίσουμε να περιμένουμε καρτερικά το τέλος μας, αυτό θα είναι όχι μόνο σίγουρο, αλλά και οδυνηρό. Στην περίπτωση που αποφασίσουμε να πολεμήσουμε (έχουμε πόλεμο, ας το καταλάβουμε) θα έχουμε κάποια ελπίδα να σωθούμε ή να σωσουμε τουλάχιστον τα παιδιά μας!!! Σηκωθείτε από τους καναπέδες σας ακόμα κι εσείς που ακόμα έχετε το ψυγείο γεμάτο. Σε λίγο δεν θα έχετε ούτε ψυγείο, γιατί δεν θα έχετε ρεύμα!!! Μας καταδίκασαν σε αργό και μαρτυρικό θάνατο.

Ανώνυμος είπε...

Sosta ta eipes megale etsi eine, afou oi dikoimas oi ypourgoi eine prodotes ti tha kanei o enas ke o allos pou theloun na orisoun afta pou tous synferei sto Egaio ke se alles perioxes!

Alla fteei poli ke o laos pou den tous krazei kanonika na ta allaksoun ta dedomena epitopou ta Tsoglania katastrefoun tin Ellada ke tha tin xorisoun se 5-6 Temaxia oste argotera na min mboroun oute na klasoun xoris na to kseroun ta OHE ke paraponiounte tora gia tin karta tou Politi xa xa xa

Afto pou tha symwi se ligo stin Ellada tha eine 10 fores Xeirotero apo afta tis Kartas tou Politi.

Ανώνυμος είπε...

Edo ke gia na ta oikonomisoun apo to Mnimonio ta kanane SKATA gia na paroun Xrima, ti me tous Tourkous lete na to ekanan allios to prama;

Oi Ellines prepi na gnorizoun oti otan dixotomisoun tin Ellada se kana 5-6 komatia aftoi pou eine epano tora tha eine ke Argotera ke den exoun na xasoun tipota alla eseis oloi tha xasete:
a)Tin Patrida sas
b)Ta Lefta sas (Dioti ke xorismeni i Ellada tha xrostaei gia Panta ke ta Orykta plouti tote tha sas ta pernoun gia ena kserokomato...)
C)Tha ginete Zitianei ke tha prepei na parakalate olous tous allous afta theloun mono!
d)Opos stin Guatemala oloi peinane ke tin dioikoun peripou 12 Oikogeneies pou exoun xrimata oi alloi oloi eine ap'ekso!!!

Ta xeirotera erxonte ke afta ta wlepoume emeis pou menoume sto eksoteriko poli pio kalitera apo esas ekei pou sas kanoun oti theloun ta MME ke lene oti tous poun oi alloi.... Proseksteto!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω,στο εξωτερικό δεν ειναι ελεγχόμενα να ΜΜΕ ?...Άσε ρε φίλε και τα βλέπουμε και τα ζούμε και τα γνωρίζουμε καλύτερα απο όλους.Η Ελλάδα δεν θα χωριστεί σε κανένα κομμάτι απεναντίας μαλιστα! Τώρα δεν πήγαμε για να πάρουμε χρήμα στο ΔΝΤ αλλά για να ελέγξουν τον ορυκτό πλουτο μας και τόσα άλλα πράγματα οι απανταχου ανθέλληνες και απάτριδες θρήσκοι του μαμωνά!Αλλά σου λέω όταν θα σημάνει η ώρα θα φοβηθεί το θεριό τον Γιάννη!!!

Ανώνυμος είπε...

- Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!

- Ιδού οι Έλληνες! Αυτοί σας χέζουν και τώρα και πάντα.

- Οι δυνάμεις σου, στρατηγέ μου, πέσανε πολύ, του λέει ο γιατρός.
- Ο πούτσος μου έπεσε, ωρέ, όχι οι δυνάμεις μου!, του λέει!

(για τους Τούρκους):
- Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο!


"Έλα σκατότουρκε, έλα Εβραίε, έλα να ακούσεις τα κέρατά σας, γαμώ την πίστιν και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρρεύσατε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείται "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατό-Σουλτάν Μαχμούτην- να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και το Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα"".

"Με λέγουν Μαχμούτ πασιά Σκόδρα. Είμαι πιστός, είμαι τίμιος. Εδιορίσθην από τον Σουλτάνον να ησυχάσω τους λαούς. Δεν θέλω να χύσω αίμα. Μη γένοιτο. Όποιος θέλει να είναι με εμένα, πρέπει να είναι πλησίον μου. Όποιος δεν θέλει ας καρτερεί τον πόλεμό μου. Δέκα πέντε ημέραις σας δίδω καιρόν να σκεφτείτε".

Και φυσικά ο Καραϊσκάκης του απάντησε με το ξεχωριστό του τρόπο:

"Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί, λέγεις να προσκυνήσω
κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου τον ίδιον
κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω
κι αν έρθεις κατ’ επάνω μου, ευθύς να πολεμήσω".
Καραϊσκάκης

http://www.youtube.com/watch?v=nWQ5Rh-DIEE&feature=related

Ανώνυμος είπε...

πεστα ρε Σάββα πατριώτη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ολοι μαζι μπορουμε.ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ 3000 είπε...

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 17 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΠΡΟΔΟΤΕΣ) ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ.ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
"Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν… Ένα άρθρο γραμμένο από τον Δρα Mark Weisbrot, διακεκριμένου οικονομολόγου (Washington D.C.).Αναφερει οτι θα πρεπει να ανασταλουν οι καθημερινες λειτουργιες του κρατους.Υπαρχει η συνεντευξη παρακατω.
http://www.triklopodia.com/2010/12/blog-post_634.html

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΛΟΓΩ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ.ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ (ΒΛ.ΤΟΥΡΚΙΑ)
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ???

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω πως χολοσκάνε αν αύριο ο λαός τους φτύνει. Αυτοί έχουν να επιτελέσουν ένα έργο, αφού είναι σε εντεταλμένη αποστολή, να καταστρέψουν την Ελλάδα. Η αμοιβή τους τους νοιάζει από τα αφεντικά τους, όχι το δικό μας φτύσιμο. Αυτό το περίμεναν έτσι κι αλλιώς. Ξέρουν πολύ καλά οτι είναι απατεώνες, κλέφτες, προδότες, σκουλίκια. Δεν χρειάζεται να τους το λέμε. Δεν φοβούνται το βρίσιμο, άλλο φοβούνται αλλά που;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΤΕ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ