Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο Γαπ είπε ανέκδοτο... "Τα κανάλια δεν μας βοηθούν, προβάλουν μια γκρίζα εικόνα" αχαχαχαχ


anti-ntp: Ρε καραγκιόζη Γαπ ηλήθιε προδότη πουλημένε νενέκε, τα κανάλια σε στηρίζουν όσο κανέναν άλλο πρωθυπουργό στην ιστορία της μεταπολιτευσης. Εαν συνέβαιναν αυτά επι δεξιάς η χώρα θα είχε καεί. Απλά τώρα μας κυβερνάει ο καλός Σοσιαλισμός!
Κατέκρινε τη «γκρίζα» εικόνα που προβάλλουν


Τα μέσα ενημέρωσης βρέθηκαν στο στόχαστρο του πρωθυπουργού στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε με σκληρά λόγια για τη στάση τους και συγκεκριμένα κατέκρινε τη «γκρίζα» εικόνα που προβάλλουν, η οποία δεν βοηθάει στην ανάκαμψη και τη στροφή στην ανάπτυξη.

6 σχόλια:

γιαννης είπε...

παιδια η δηλωση ειναι σαφως παραπλανητικη. επειδη πλεον κ ο πιο αγαθος βλεπει την ρποπαγανδα κ εχει απαξιωσει τη δημοσιογραφια με τη δηλωση αυτη που εκανε ο ΓΑΠ τη στηριζει! της δινει κι αυτος το δικο του δεκανικι κ με τον τροπο του λεει ευχαριστω!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε πως μας δουλευουν ετσι?

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εννοεί ότι η Τρέμη και η Στάη δεν του έχουν ακόμη πάρει ....(ξέρετε τι). ΓΙωργάκη άει στο διάολο αγόρι μου! Πραγματικά! Ψόφα!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Δημήτρης είπε...

AXAXAXAXAXAXA, μλκ Γιώργο μην τα λές απότομα. Ειδικά το mega είναι και πολύ γκρίζο .... αν έχεις αχρωματοψία. Για εμάς πάντως που βλέπουμε καλά είναι πράσινο.

Ανώνυμος είπε...

TA ELIKOPTERA ETOIMASTE .... TA ELIKOPTERA>>>AEEEEEEEERRRAAAAASSSSSS