Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Συγκλονιστικο!!!Αν δείτε το βίντεο θα το σκεφτείς να ξάνα καπνίσεις.



Ξυπνάτε μην είστε έρμαια τον καπνοβιομηχανιών που με το τόσο μεγάλο μάρκετινγκ έχουν βάλει όλον τον κόσμο στο τρυπάκι να καπνίζει.Κόψτε το τώρα πριν να είναι αργά!Δηλητηριάζεται...
μόνη σας τον ευατό σας.Το μεγαλύτερο κόλπο της νέας τάξης πραγμάτων είναι το τσιγάρο ώστε να μειωθεί ο κόσμος της γής.Μην τους κάνετε την Χάρι να αρρωστήσετε από το...

βρωμό τσίγαρο.Δείτε το βίντεο μετά από αυτό θα πάθετε σοκ!

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπα ...και αφου ειναι κολπο της νεας ταξης ,τότε γιατι υπάρχει διωγμός των καπνιστών παγκοσμίως;;Σταματήστε τις χαζομάρες....Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1200 cc ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΓΙΑ 1Ο ΛΕΠΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ 7.500.000 ΤΣΙΓΑΡΑ.....
ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ...

Ανώνυμος είπε...

Κυνηγάνε το κάπνισμα με τέτοια μανία που καταντάει ύποπτο. Νοιάζονται τάχα για την υγεία μας, την στιγμή που δηλητηριάζουν την τροφή μας, το νερό μας, τον αέρα που αναπνέουμε. Μας εμβολιάζουν ένας Θεός ξέρει με τι. Όχι δεν νοιάζονται, αφού θέλουν να αφήσουν τα ναρκωτικά ελεύθερα για να σκοτωνόμαστε από μαστούρα στο δρόμο!! Εγώ άλλα άκουσα. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά λένε πως το κάπνισμα μπορεί να πετάξει το "τσιπάκι" που θέλουν να μας βάλουν, όπως πετάει και τα εμφυτεύματα δοντιών(ρωτήστε οδοντίατρο) Όταν βάζεις εμφυτεύματα ο γιατρός σε προειδοποιεί πως αν δεν κόψεις το τσιγάρο, ο οργανισμός σου θα πετάξει το εμφύτευμα. Το τσιπάκι εμφύτευμα δεν είναι;;; Δεν ξέρω πόση αλήθεια υπάρχει σε αυτό που άκουσα, αλλά δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν ίσχυε!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τελικά ανησυχούν για το αν αναπτύξουμε αρκετά αντισώματα μέσω του καπνίσματος και δεν υπάρχει η μείωση πληθυσμού που περιμένουν;;;
Την υγειά μας να'χουμε να καπνίζουμε φίλοι !!!

Ανώνυμος είπε...

Μας θέλουν υγιείς για να δουλεύουμε σαν τα σκυλιά μέρχι να πάμε 85 χρονών.
Το κάπνισμα κάνει κακό στα νοσοκομεία τους, στην παραγωγή τους, στις συντάξεις τους.
Καπνίστε μέχρι να βγάζετε καπνό από τον κώλο.

Jim P είπε...

Ένα αντικαπνιστικό Post και βγήκαν 4 καπνιστές να το θάψουν...

Ε λοιπόν εγώ είμαι ένας πρώην καπνιστής και νυν φανατικός ΑΝΤΙ καπνιστής, και αφού εγώ έβαλα μυαλό το εύκολο θα ήταν να σας πω να πατε να ψοφήσετε.!

Όμως εγώ θα σας ευχηθώ να ξυπνήσετε και να καταλάβετε ότι ΚΑΙ το τσιγάρο είναι ένα κόλπο, μέθοδος και μοχλός. όπως η κάρτα του πολίτη όπως οι μειώσεις μισθών.

Ελπίζω σύντομα να καταλάβετε όπως κατάλαβα και εγώ ότι βάζω μέσα μου ένα δηλητήριο και δεν παίρνω τίποτα πίσω.

Φίλοι που κόψτε το τώρα μαχαίρι, θα αλλάξει η ζωή σας όπως άλλαξε και η δικιά μου!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδιά καπνίστε ελεύθερα και μην το κόψετε ποτέ.....θα σας κόψει αυτό!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΠΡΟΒΑΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΥ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

το συνδρομο μπεργκερ προκαλει φραξιμο ολων των αγγειων κ ακροτηριασμους στους ασθενεις το 2009 απο το πουθενα στα 52 ο πατερας μου ( που μονο λιγο υψηλο αιματοκριτη ειχε κ τπτ αλλο!)καθησε 2 μηνες στο νοσοκομειο του ριου μεχρι να γινει καλα απο θαυμα(εκει ειδαμε το λιγοτερο αλλα 8 περιστατικα).....καθως ηταν τυχερος 7 φορες........το συνδρομο πιστευουν οτι 90% ειναι κληρονομικο..ετσι ο πατερας μου απαγορευετε να πλησιασει χωρο με τσιγαρα...κ καλο ειναι να μη πλησιαζω ουτε εγω με τον αδερφο μου.......ευχαριστω ολα τα πρεζονια της νικοτινης για τον κοινωνικο αποκλισμο μας......ευχαριστω καθε σκατοψυχο μαγαζατορα που για λιγα ευρω δε μας σεβετε ως ανθρωπινα οντα.....πρεζονια της νικοτινης σας πολεμα η νεα ταξη? αρε ζωαααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!:-)

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΞΟΔΕΥΕΙ 600 ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΜΑΝΙΩΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΩΡΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ,Ο ΚΑΦΕΣ,ΤΟ ΠΟΤΟ,ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ,Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΛΥΠΗ...ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ.ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗΡΗ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κουφαλίτσες καπνιστές ό,τι ας συμφέρει ε? Αλλά είναι λογικό διότι άμα παραδεχτείτε ότι το κάπνισμα είναι κακό τότε παραδέχεστε ότι έχετε ένα πάθος και από εγωισμό δεν σας πάει ούτε να το παραδεχτείτε ούτε να το κόψετε γιατί αυτό θέλει ταπείνωση! Ωραίες οι προφητείες και οι ψαγμένες απόψεις, αλλά αν δεν κόψουμε τα πάθη πως θα σωθούμε? Όχι λοιπόν ό,τι μας συμφέρει και ιδιέταιρα εμείς που πιστεύουμε και στο Θεό.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκωσαν οι καπνομπατσοι....Ζήτω η αντικαπνιστική χούντα....Μιλάμε για πολύ μίσος.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο ψέμα είναι στην αρχή του βίντεο.Ενώ είμαστε το 0,16% του παγκοσμίου πληθυσμού,εδώ μας λέει ότι στην Ελλάδα πεθαίνουν κάθε χρόνο 100.000,όταν σε όλο τον κόσμο είναι 4.900.000.Με απλά μαθηματικά είναι το 2,05% του παγκοσμίου πληθυσμού.Δηλαδή σχεδόν 14 φορές πάνω σε σχέση με τον πληθυσμό μας.Που να μην είχαμε και καλό κλίμα.Αναλογικά δεν κολλάει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Έλληνας έχει την τάση να καπνίζει σα φουγάρο και είναι αηδία!
Λόγω της δουλειάς μου, βλέπω κάθε μέρα δεκάδες ανθρώπους που δεν αντέχουν στιγμή χωρίς τσιγάρο στο στόμα και άλλους τόσους που στα δέκα μέτρα σε πιάνει η μπόχα που έχει ποτίσει τα ρούχα τους!
Καταλάβετέ το, ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ!!
Πέρα από αυτό, όταν σας γίνεται μανιώδης συνήθεια, χάνετε την πραγματική απόλαυση του τσιγάρου!
(πρώην καπνίστρια)

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΦΤΑΙΕΙ. Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

9:02 δεν υπαρχει κανενα μισος. προσωπικα δεν καπνιζω. και οι δυο μου γονεις ειναι καπνιστες και οσο και αν με λυπει δυο κολλητοι μου αρχισαν εδω και κανα δυο βδομαδες να καπνιζουν. συμφωνω οτι υπαρχει τεραστια ρυπανση και καθε μερα αναπνεουμε ποιος ξερει ποσες βλαβερες για τον οργανισμο ουσιες. ξερετε ομως οτι αυτο ειναι εθισμος. θα μου πεις γιατι δεν κοιταω τα χαλια μου. δικιο θα εχεις παλι. αλλα ξερεις τι γινεται φιλε μου; μιλαμε για ενα θεμα που επηρεαζει και εμενα. μπορει να σε ενοχλει να πας στο μπαρ ή στην καφετερια και να μην αναψεις ενα τσιγαρο αλλα εμενα δεν με ενοχλει απλα, μου κανει ζημια. ειναι χουντικη απαιτηση να ζηταω να με σεβαστεις; εγω δεν επηρεαζω καποιον. εσυ ομως ναι και μαλιστα μου το επιβαλεις. εγω τι να κανω για αυτο; επειδη ειμαι μειοψηφια πρεπει να απομονωθω; ειστε τοσο εθισμενοι που δεν θελετε καν να το παραδεχτειτε. οταν πεφτει το θεμα καπνισμα στο τραπεζι δεν δεχεστε κουβεντα. και νιωθετε και καταπιεση. δηλαδη οι αλλοι ειμαστε μαλακες που αναπνεουμε το ντουμανι; και δεν ειναι μονο το τσιγαρο. ειναι θεμα σεβασμου. και αν σου φαινεται ηλιθιο αυτο που λεω αναλογισου οτι και ο μαλακας που παιρνει τη θεση του αναπηρου στο παρκινγκ ετσι σκεφτεται. δεν σου λεω να το κοψεις. ετσι κι αλλιως δεν μπορω να σου επιβαλλω κατι τετοιο. απλα ελα στη θεση μου πριν με χαρακτηρισεις χουντικο. και δεν απαιτω τιποτα. το αφηνω στην ευγενια του καθενος. αν καταλαβει οτι αυτο που κανει με ενοχλει και το σταματησει εχει καλως. ειδαλλως δεν εχω παρα να φυγω γιατι ειστε περισσοτεροι και ειναι χουντικο να μην σας επιτρεπω να κανετε καταληψη στους χωρους. φιλικα.
μικρασιατης

Ανώνυμος είπε...

""Κυνηγάνε το κάπνισμα με τέτοια μανία που καταντάει ύποπτο. Νοιάζονται τάχα για την υγεία μας, την στιγμή που δηλητηριάζουν την τροφή μας, το νερό μας, τον αέρα που αναπνέουμε""".


Το πιο σωστο σχολιο περι καπνισματος το παραπανω 6.41.

Ο καθε καπνος που εισπνεουμε κανει κακο.
Αυτο ειναι γνωστο και στα παιδακια.
Το "προβλημα τους"ειναι η νικοτινη που διεγειρει για οσους δεν το ξερουν, τους νευρωνες του εγκεφαλου και δεν σε αφηνει να αποβλακωθεις.Οσο για την μυρωδια ενοχλει τον καθενα ,οπως και η κλανια του καθενος.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρεσει που ολοι μας θελουμε να το παιζουμε ελευθεροι και ταυτοχρονα ζουμε με της αλυσιδες του τσιγαρου, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ!!

Jim P είπε...

Παιδιά, μεν και δε αφήστε τα όλα, δεν χρειάζεται επιχειρηματολογία εκατέρωθεν, μία είναι η ουσία και δεν την αμφισβητεί ΚΑΝΕΝΑΣ:

Όταν καταπατάς το δικαίωμα υγείας του άλλου, τότε δεν έχεις την πολυτέλεια της "επιλογής" ή του δικαιώματος" καθώς αυτό της ΥΓΕΙΑΣ υπερισχύει οποιουδήποτε άλλου.!

Άρα να μη ξαναακούσω καπνιστή να μιλάει για "δικαιώματα" και "επιλογές" εκτός αν ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ μονος του.

Ανώνυμος είπε...

Kafro Jim είπε....
Άρα να μη ξαναακούσω καπνιστή να μιλάει για "δικαιώματα" και "επιλογές" εκτός αν ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ μονος του
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ.

Jim P είπε...

χαχαχαχα χιούμορ :)

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις χαλαρωστε με το καπνισμα.Οποιος θελει καπνιζει και εχει τις συνεπειες.Αλλα οχι να μας λετε οτι ειστε και με την αντικαπνιστικη καμπανια ξαφνικα το 2011.Εσεις που δε καπνιζετε και μπαινετε σε μπαρ πχ για ενα ουισκι νομιζετε οτι αν καπνιζει ο αλλος διπλα θα σαε κανει ο καπνος περισσοτερο κακο αποτι το ποτο?Για να δω και ενα θεμα για τις συνεπειες του ποτου παρακαλω..τελος ΔΕΝ υπαρχει αντικαπνιστικος νομος.οποιος θελει καπνιζει δε θα μας επιβαλει κανεις τετοια βια.εννοειτε οχι σε δημοσιους χωρους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά εντάξει το τσιγάρο βλάπτει αλλά όποιος θέλει ας καπνιζει.Όπως και με το προφυλακτικο τα ίδια ισχύουν.ΆΛΛΆ άμα σε πιάσει κατούρημα μπορείς να μπεις σε δημόσιο χώρο να ξαλαφρώσεις?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΝΟΥΝ.ΑΙΑΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

και εγώ κατάφερα να κόψω το τσιγάρο εδώ και 7 χρόνια το οποίο κάπνιζα τα 7 προηγούμενα και η ζωή μου έχει ξαναγίνει ζωντανή, έντονη και κυρίως με λιγότερο άγχος για το αν μπορώ να καπνίσω εδώ, αν θυμήθηκα να αγοράσω νέο πακέτο, αν θα ξυπνήσω το πρωί και το στόμα μου θα μυρίζει πάλι σκατά, αν τέλειωσε ο αναπτήρας, αν χρειάζομαι άλλο ένα τώρα, αν χρειάζομαι ακόμα ένα τώρα, αν θα μου φύγει ποτέ αυτός ο σκατοτσιγαρόβηχας. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ. Μακάρι να μπορούσα να σας πείσω όλους σας που ακόμα καπνίζετε για την δικιά μου αλήθεια αλλά δυστυχώς οι πιο πολλοί θα το κάνετε όταν θα σας το πει ο γιατρός και θα είναι αργά. Είστε ελεύθεροι να καπνίζετε και να νομίζετε ότι έτσι είστε πιο μάγκες, πιο ελεύθεροι να κάνετε ότι θέλετε, πιο κουλ, πιο ήρεμοι αλλά ΟΛΟΙ ξέρετε ότι εκείνη η ρημάδα στιγμή που το ξεκινήσατε ήταν η χειρότερη...εύχομαι σε όλους καλή φώτιση

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ . ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ. ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΙΚΗ ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ;
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΙ ;

MAVGR είπε...

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!
ΑΚΟΜΗ,ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !! ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ) ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ !!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ !!
ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕ !!

ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ !! ΚΕΤΣΑΠ,ΑΛΚΟΟΛ,ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ,ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ...

ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ?

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΦΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΖΟΥΝΕ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ?

ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ?? ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ??

ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΙΝΩ ΑΛΚΟΟΛ !!
(ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΑΚΙ ..ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΗΜΕΙΕΣ)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ !!!!


ΜΥΑΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ....

manos2626 είπε...

θα κοψουμε το τσιγαρο,θα κοψουμε το ποτο θα κοψουμε το φαγητο θα κοψουμε και το κοκο και θα πεθανουμε υγιεις.....

Δημήτρης είπε...

6:41 είναι το μοναδικό σχόλιο που αξίζει να διαβάσεις, τα υπόλοιπα είναι μια από τα ίδια των καπνιστών και των μη καπνιστών. Θα το ψάξω αυτό με τα εμφυτεύματα. Δε το έχω ξανα ακούσει.

Ανώνυμος είπε...

παιδια τα χω κοψει ολα ακομα και την coca cola....και τωρα? .....βαρεθηκα θελω να πεθανω!!!

Ανώνυμος είπε...

Παει ενας στον γιατρο και του λεει "Γιατρε μου θελω να ζησω πολλα χρονια,να τα εκατοστησω".Ο γιατρος τον ρωτησε "Βγαινεις καθε βραδυ για ποτα και γλεντια?". Ο ασθενης του απαντα με ενα "οχι".Τοτε τον ρωτα ο γιατρος "καπνιζεις τσιγαρα?".Του απαντα παλι με ενα "οχι".Τον ξανα ρωτα ο γιατρος "Κανεις ερωτα καθε μερα?".Του απαντα ο ασθενης παλι με ενα "οχι",και τοτε του λεει ο γιατρος "και για ποιον λογο θελεις να τα εκατοστησεις εφοσων δεν κανεις τιποτα απο ολα αυτα?"......φιλικα

Ανώνυμος είπε...

πρωτα πρωτα εσεις που καπνιζεται ξερετε τι εχουν βαλει μεσα στο τσιγαρο και τι καπνο εχει μεσα?παλια ηταν που ο παππους εκοβε το καπνο με το μαχαιρι και εκανε τσιγαρο αυτος ηξερε τι καπνιζε..εξαλλου το τσιγαρο το απαγοευουν για να γινει πιο ελκυστικο.οτι απαγορευεται δεν ειναι πιο ελκυστικο?

Jim P είπε...

Το ότι η ζωή μας είναι μικρή είναι πασίγνωστο, γιατί κάποιος να την περάσει άρρωστος; νομίζοντας πως αυτή η αηδία που λέγετε κάπνισμα είναι δικαίωμα και απόλαυση;

Το ειπα και πιο πάνω είμαι πρώην καπνιστής, και δυστηχώς θα το σέρνω αυτό σε όποιο υπόλοιπο ζωής έχω, όσο καιρός και να περάσει. θέλει κάπου 30 χρόνια για να φτάσεις σε σημείο του να μη κάπνιζες ποτέ.

Έχω κάνει ένα μεγάλο κακό στον εαυτό μου και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. ΕΥΤΥΧΩΣ πρόλαβα τα χειρότερα (η νομίζω πως τα πρόλαβα)...

Όλες αυτές οι αντικαπνιστικες καμπάνιες και τόσος κόσμος που γκρινιάζει για το τσιγάρο έχει κάποιο κέρδος; βγάζει κανεις χρήματα ή έχει όφελος απο το να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον συνάνθρωπο να σταματήσει να καπνίζει;

Ανώνυμος είπε...

10¨56 Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό. Πως η νικοτίνη διεγείρει τους νευρώνες του εγκεφάλου και μάλιστα σε ένα ντοκιμαντέρ της κρατικής τηλεόρασης. Φανταστήτε που έχουν φθάσει, μέχρι που έβαλαν καπνοβιομήχανο να μας πει πόσο βλαβερό είναι το κάπνισμα!!! Δεν καπνίζω το έκοψα πριν 20 χρόνια, με ενοχλεί ο καπνός, αλλά δεν θα πω ποτέ στον άλλον να μην καπνίσει. Θα μπορούσαν να κάνουν χώρους για καπνιστές και μη. Αυτοί δεν λένε πως είναι φασισμός η επιβολλή κάποιου μέτρου αυτής της υφής;; Γιατί δεν το κάνουν;;; ΥΠΟΠΤΟ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

όσοι καπνίζετε καλά κάνετε και καπνίζετε,πρόβλημά σας.αλλά επειδή δεν γουστάρω να αναπνέω τα χνώτα σας βρωμιάρηδες συνδέστε σας παρακαλώ το τσιγάρο σας με την κωλοτρυπίδα σας,προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση,έτσι κι αλλιώς τα πνευμόνια θα γίνουν πιο μαύρα από τον κώλο σας.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ ότι έχουν γραφτεί 36 σχόλια!!! Σε κανένα άλλο θέμα δεν υπάρχουν τόσα πολλά . Αυτό τελικά το θέμα είναι...φλέγον!!! Είμαι μη καπνίστρια όταν βρίσκομαι στο σχολείο μου , στο σπίτι μου και σε σπίτι φίλων, σε χώρο που πρέπει να σεβαστώ έστω και έναν που δεν καπνίζει. Είμαι καπνίστρια όταν θέλω ν' απολαύσω το τσιγάρο μου μόνη μου και χωρίς να ενοχλώ όποιον ενοχλείται. Ορίζω μόνο τον εαυτό μου, σ' αυτόν κάνω κακό και θέλω να σέβομαι τους υπόλοιπους.
Άλλα είναι τα μεγάλα και σοβαρά θέματα.Ας σχολιάζουμε εκείνα χωρίς να προσπαθούμε οι μισοί να προτρέψουμε τους άλλους μισούς ν' ακολουθήσουν τη γραμμή μας.Φιλικά Μαρίνα

Ανώνυμος είπε...

pooo thee mou ti mlkies skeftonte oi kapnistes kai lene prokeimenou na dikaiologisoun tin anousia kai enoxlitiki sunitheia tous... akouw gia tsipakia gia euergetikes idiotites nikotinis gia mustiki sunomosia pou den thelei na kapnizoume gia na zisoume kai na douleuoume parapanw... ta diabazete auta pou grafete i apo tin elipsi pisas to xeri paei apo mono tou?

Den xerw ti apodeixi thelete gia na paradextite oti to tsigaro mono blaptei kai den prosferei tpt... oti kai na sas deixoun mia mustiki sunomosia uparxei pou thelei na sas katapiesei... pote omws den sas fanike upopti i biomixania paragwgis kapnou pou ploutizei apo ton ethismo kai tin adunamia sas na xefigete apo auton... den sas fanike upopto pou oi eboroi xwris kanenan endiasmo promitheuoun mikra paidia me tsigara..

Telos pantwn paradexteite oti to xekinisate kapou sto lukeio giati thewrousate oti itan magia kai oti tha rixnete perissoteres gomenes i ta koritsakia pou mexri ta 25 exoun to psonio na deixnoun megalutera (meta allazoun) gi auto lene kai oti ta 25 einai ta 10 kalutera xronia mias gunaikas... :P

Oso gia tin katapiesi pou niwthete apo tous mi kapnistes.. skefteite oti einai san na bazete dunata ti mousiki.. ki egw niwthw katapiesmenos pou den borw na akouw oti wra thelw oso dunata thelw mousiki alla den borw na katigorisw kai tous geitones mou pou theloun tin isixia tous... afiste twra tis sunomosies kai tis xountes pou sas katapiezoun kai apla paradextite oti bazete tin proswpiki sas apolausi panw apo to koino sumferon kai eiste toso egwistes panw sto thema pou xodeuete apeiri eggefaliki energia gia na breite kati pou tha dikaiologisei ton ethismo kai stous eautous sas...

Ανώνυμος είπε...

1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1200 cc ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΓΙΑ 1Ο ΛΕΠΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ 7.500.000 ΤΣΙΓΑΡΑ.....
ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ?????
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ" ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ...
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ... ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΑΛΑ ΣΚΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙΣ.
ΦΑΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΕΥΣΗ.
ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟΣ,ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ, ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΤΟΝ ΜΟΡΤΙΚΟ ΑΕΡΑ ΣΟΥ, ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΕ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΆ ΣΟΥ ΣΤ ΚΑΠΝΙΣΜΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.

ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΕΙΣ.Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ??