Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Χαμός στη Βουλή εχθές. Γιατί "τα πήρε στο κρανίο" ο Βελόπουλος;


Μόνο που δεν μαλλιοτραβήχθηκαν στη Βουλή, ο Κυριάκος Βελόπουλος και η προεδρεύουσα βουλευτής ΚΚΕ Βέρα Νικολαϊδου. Δείτε το βίντεο:

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρπάζετε ο φασιστάκος γιατι ξέρει οτι το κόμμα του πάει για διάλυση έκανε ολόκληρο θέμα ενω είχε τελειώσει και δεν είχε αλλα πράγματα να πεί μπούφος.....

Ανώνυμος είπε...

Για διάλυση πάει; Για ρώτα τη νεολαία του να σου πει...!

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας εγω έμαθα πολλοι βουλευτές σας φεύγουν απο το κόμμα.. γιατι?

Δείμος είπε...

2 politikous paw, kai aytoi einai se anti8eta kommata, vellopoulo-kaneli?

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε 1΄20?Χωστα ρε Κυριακο και μην μασας τιποτα!!!!
Ετσι μπραβο!!!Σε ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

O βουλευτής σας απο Σέρρες έφυγε.

Ανώνυμος είπε...

Δείμος και εγω την πάω την Κανελλη και τον Βελόπουλο αλλα πέφτει σε λάθη ο βελοπ. δεν ξέρω αν ακολουθεί την γραμμή του κόμματος αλλα προσωπικά με χάλασε που στα καλα καθούμενα εκει που τα έχωνε στον σαχινίδη γύρισε και αρπάχτηκε με την αλλη. Ενω είχε σχεδόν τελειώσει.

Ανώνυμος είπε...

χαχα υπο διάλυση με >6 στις δημοσκοπήσεις.πόσα παίρνετε για να τα λέτε αυτά?

Modestus είπε...

Καλός χρυσός αλλά ψήφισε το μνημόνιο. Δυστυχώς έγινε δεκανίκι ακολουθώντας την κομματική γραμμή του κωλοτούμπα. Όλοι κρίνονται για τις πράξεις τους. Αν είσαι πατριώτης δεν ψηφίζεις τέτοια επαίσχυντη δανειακή σύμβαση. Να σου κοπεί το χέρι καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο βελοπουλος ψήφιζε το μνημόνιο υποδουλώνοντας τους έλληνες στα ξένα και εγχώρια συμφέροντα που χρόνια τώρα εξυπηρετεί το αφεντικό του ώστε να μπορεί να έχει πολιτική φωνή, ήταν καλά; όλοι έχουν πάθει αμνησία σε αυτή την χώρα; Αυτοί που τους νοιάζει τόσο πολύ για τα εθνικά συμφέροντα και έχουν πάρει εργολαβία τον πατριωτισμό είναι αυτοί που πρώτοι μας ξεπούλησαν και χωρίς δισταγμό θα συνεχίσουν να το κάνουν… όλοι οι πολικοί μας έχουν πουλήσει οι νεοφιλελεύθεροι σοσιαλιστές οι κολοτουμπες ακροδεξιοί και οι αριστεροί που αντί να σηκωθούν και να φύγουν μετά το πραξικόπημα της υπογραφής του μνημονίου κάθονται στις στρογγυλές βουλευτοκαρεκλες τους νομιμοποιώντας το. Αίσχος!

Ανώνυμος είπε...

6; φαντάσου πόσα τηλέφωνα πήρε ο πρόεδρος για να βγεί αυτο το νούμερο.. Που στις τελευταίες εκλογές ο αδωνης εκλαιγε στην τηλεόραση πως θα τον κυβερνήσουν οι μπολσεβίκοι τέρμα χαζός.....

Ανώνυμος είπε...

AFTO POU ANAFERI GIA TIN KANELI AMA ONTOS ISXII ETSI OPOS TA LEI TOTES KALA TIS TA PSELNI SIXARITIRIA

Ανώνυμος είπε...

εναν πρωθυπουργο που να ριχνει μπατσες δημοσια και private χρειαζομαστε θα εχει μεγαλη επιτυχια...

Ανώνυμος είπε...

Α καλά, εσείς νομίζετε ότι τα δάνεια μας τα μοίραζαν έστι τόσα χρόνια έ; Χωρίς να υποθηκεύσουμε τπτ; Το ψήφισμα μας έδωσε 10 μήνες ζωής για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε κάτι, εκτός το ότι μας γλύτωσε από πιθανό μποράρισμα των τούρκων με το σχέδιο βαριοπούλα και άσχετα με το αν οι πασοκικοί είναι ανίκανοι! Και στο κάτω κάτω πάλι το ίδιο δίλλημα θα ζήσουμε σε λίγο. Γιατί κάποιοι δεν άκουγαν όταν φώναζε "Στη Ρωσία, στην Κίνα..., τώρα υπογράψτε για αοζ με την αίγυπτο, τώρα έλεγε και όχι αύριο". Έτσι, γτ κάποιοι ποντάρουν στο αλλαλούμ, που ούτε ξέρουμε ποιον θα μας φορέσουν για ηγέτη!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:20 δεν φτάνει που είσαι ψεύτης, είσαι και κακός ψεύτης. Οι βουλευτές του Λαός δεν είναι χαζοί να φύγουν. Εδώ δεν το έβαλαν στα πόδια στα πιο δύσκολα που ήταν 3 και ο κούκος και θα το βάλουν τώρα με το 6% και το 97% του ελληνικού λαού που συμφωνεί με τις θέσεις του.

Ανώνυμος είπε...

97%? στο μέγκα τα είδες αυτα η στο κανάλι του προέδρου? καταρχήν ο βουλευτής του λαος βγήκε σε σερραικό κανάλι και τον είδα με τα μάτια μου να λέει πως έφυγε γιατι ο φασιστάκος σας κρατούσε τα λεφτά και οι βουλευτές πλήρωναν τα πάντα για μετακινήσεις κτλ και επειδή έταζε λαγούς με πετραχίλια και δεν εκανε αυτα που τους είπε (εκτός και αν λέει ψέματα ο ίδιος άρα το κόμμα σου.) Απορώ πραγματικά πρέπει να έχετε κάνει την ιδεολογία σας λάστιχο..

Ανώνυμος είπε...

και πως δικαιολογείς το ότι 97% συμφωνεί με τις θέσεις σας και έχετε μόνο 6% το οποίο νομίζω καπου το είδα και 4-5...

Ανώνυμος είπε...

Βρε πατριώτες, είναι δυνατόν να τσακωνόμαστε για ένα κόμμα το οποίο ενώ (όπως λένε οι προλαλίσαντες) έχουν οι θέσεις του κοινωνική αποδοχή ...97%, να το ψηφίζουν τελικά μόνον οι ...3,5%; Διότι αφήστε τα δημοσκορπίσματα. Τα ίδια δεν μας έδειχναν (πριν τις προηγούμενες εκλογές) και τον Τσιπράκο με 14%(!!!);
Το μόνο που χρειαζόμαστε εδώ είναι σύμπνοια προκειμένου να πετάξουμε τους πουλημένους στη θάλασσα, μαζί με τους τουρκόσπορους που μας κουβάλησαν.

Κώστας, Χανιά