Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εντολή ΚΥΣΕΑ προς Π.Α.: "Καταρρίψτε τα λιβυκά μαχητικά"!


anti-ntp: ρε δεν πάμε καλά που θα στείλουμε να σκοτωθούν τα παλικάρια μας για τους τους κολοαμερικάνους.για να δούμε τι θα γίνει.. 
Πλήρη πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στην επιχείρηση προσβολής της Λιβύης με 4 F-16, 1 ΑΣΕΠΕ Εrieye και 2 ελικόπτερα AS-332 Super Puma σε αποστολές SAR αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ. Τα ελληνικά μαχητικά, όπως πρώτο αποκάλυψε το ....
defencenet.gr ("Ελληνικά μαχητικά στη ΖΑΠ της Λιβύης") θα υποστηρίζουν τα αεροσκάφη κρούσης της Συμμαχίας ή του συνασπισμού κρατών που θα επιχειρούν στην Λιβύη και θα έχουν ως αποστολή να καταρρίπτουν τα λιβυκά μαχητικά σε περίπτωση που αυτά επιτεθούν στα συμμαχικά αεροσκάφη κρούσης.
Είναι η πρώτη φορά που η Πολεμική Αεροπορία συμμετέχει σε τέτοιου είδους πολεμική αποστολή όπως η Zώνη Απαγόρευσης Πτήσεων και ειδικότερα είναι η πρώτη φορά μετά το 1974 που ελληνικά μαχητικά θα πετάξουν οπλισμένα προς συνάντηση εχθρού!
Π.χ. στο Ιράκ, μέχρι να "πειστεί" ο Σαντάμ Χουσεϊν να πειθαρχήσει στη ΖΑΠ, έχασε αρκετά μαχητικά από την δράση των αμερικανικών αεροσκαφών που είχαν αναλάβει την αποστολή επιβολής της ΖΑΠ.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ που ολοκληρώθηκε και οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι:
- Η Ελλάδα με μαχητικά αεροσκάφη αλλά και ιπτάμενα ραντάρ θα συμμετέχει σε περιπολίες στη περιοχή μεταξύ Σικελίας και Λιβύης.
- Αεροσκάφη της ΠΑ μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως αεροσκάφη υποστήριξης και μόνο των μαχητικών που θα αναλάβουν τους βομβαρδισμούς εντός Λιβύης. Δηλαδή θα έχει ως αποστολή την επιβολή της ΖΑΠ, αφού οι τυχόν βομβαρδισμοί θα είναι απόρροια της ΖΑΠ και η αποστολή επιβολής πρωτεύουσα επιλογή.
- Ελικόπτερα έρευνας διάσωσης της ΠΑ θα τεθούν στη διάθεση των αεροπορικών δυνάμεων που θα επιτεθούν σε στόχους εντός Λιβύης.
- Η ναυτική παρουσία της Ελλάδας παραμένει σε επίπεδο δύο φρεγατών με ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί.
Είναι δεδομένο ότι η Σούδα θα χρησιμοποιηθεί αλλά όχι ψς βάση αεροσκαφών κρούσης, όπως υπογράμμισε ο ΑΝΥΠΕΘΑ, Π.Μπεγλίτης "αφού υπάρχουν βάσεις πολύ εγγύτερα στη Λιβύη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ορμητήρια", συμπλήρωσε.
πηγή 
http://www.defencenet.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με το προδοτη πρωθυπουργο ειμαστε πλεον και επισημα αποικια των αμερικανων...

Το οτι τα κακα ονειρα που βλεπουμε πηραν την ονομασια εφιαλτης δεν ειναι τυχαιο, καθως πριν απο τις θερμοπυλες απλα λεγανε οι ελληνες οτι ειδανε κακο ονειρο, μετα ελεγαν οτι ειδαν εφιαλτη.

Ετσι και μεις οι νεοελληνες θα λεμε σε λιγα χρονια "ειδα παπανδρεου" αφου η προδοσια που γινεται και θα γινει ξεπερναει καθε προηγουμενο...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΛΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΘΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε αυτό και δείτε γιατί πρέπει να έχουμε συμμετοχή σε αυτά που γίνονται γύρο μας.

http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2443:-lr-&catid=31:defence-greece&Itemid=54

the ripper είπε...

Ανώνυμε 20 Μαρτίου 2011 10:53 π.μ

δηλαδη ο αρθρογραφος μας λεει να γινουμε τα ιδια σκατα μ'αυτους για λιγα πετροντολαρς , γιατι μην νομιζετε οτι θα παρουμε πολλα απο τα κοιτασματα που εχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι αμερικάνοι, εβραίοι είναι...

Ανώνυμος είπε...

«Ορθή η επέμβαση στη Λιβύη»

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/142062/orthi-i-epemvasi-sti-livui/

Αυτά μας λέει η Νουδούλα του Bilderberg Σαμαρά

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο 10.53 ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΣΥΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ. ΠΑΝΤΟΣ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗ Δ.ΣΟΣΙΑΛΙ ΣΤΗΚΗ.ΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΖΙΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΤΑΦΙ Κ.Τ.Λ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΙ 10:53 ΚΑΙ 3:35. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ; ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΕΔΙΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ; ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ.