Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

"Συγκλονιστικές" φωτογραφίες από τους... "απόγονους των αρχαίων Μακεδόνων" στα Σκόπια



Να 'ναι καλά οι άνθρωποι που μας προσφέρουν απλόχερα το γέλιο!!! 


Είναι φορές που μπροστά στην εικόνα, τα λόγια χάνουν την σημασία τους.
Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, απολαύστε το θέαμα που.....
πρόσφεραν οι "Μακεδόνες πολεμιστές" των Σκοπίων. 
Οι "Μακεδόνες" υποδέχονται στο αεροδρόμιο τον "απόγονό" τους, πρίγκιπα της φυλής Χούσνα του Πακιστάν.

Οι "Μακεδόνες πολεμιστές" παρουσιάζονται στον "βασιλιά" Γκρούεφσκι (απορία: γιατί πατάει σε εφημερίδα;) Πληροφοριακά, οι περικεφαλαίες είναι φτιαγμένες από γυψόστοκο για να προστατεύουν το "πολύτιμο" περιεχόμενο αυτών των κρανίων ενώ είναι βαμμένα με κίτρινη λαδομπογιά πολυτελείας λόγω έλλειψης... σε αποθέματα χρυσού.

Οι "Μακεδόνες" άγρυπνοι φρουροί του παρελθόντος των.

Οι "Μακεδόνες" ετοιμάζονται για παρέλαση, σε αντιπερισπασμό της παρέλασης των ΛΟΚ στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου, το 2008. Απ' αυτή την "εκδήλωση" επιτέλους μαθαίνουμε ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες, πολεμούσαν φορώντας... κάλτσες, αθλητικά παπούτσια και σαγιονάρες!

Και να θες να τους πάρεις στα σοβαρά, όταν βλέπεις τέτοιο καρακιτσαριό, δεν μπορείς! Ο μεσαίος είναι όλα τα λεφτά, όπως κι ο "τζινάτος" στην άκρη!

Το... τσίρκο έχει ξεκινήσει για τα καλά.

Και ο κόσμος γελάει με την ψυχή του.

Ούτε ο Μέγας Κωνσταντίνος, ο Ιουστινιανός και η Αγία Ελένη την γλύτωσαν!

Η περίφημη "σκοπιανή" φάλαγγα!

Και μια αναμνηστική φωτογραφία, με όλες σχεδόν τις φίρμες (Κλεοπάτρα Πτολομάγιοβα, Φιλίπ Μακεντόσκι, ένας που φέρνει λίγο σε... Τραμπάκουλα, κάποιος που μοιάζει σε ρακοσυλλέκτη και κάτι άλλες... μορφές!).

ΑΞΙΟΙ, ΑΞΙΟΙ!!! 

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Μια ημερήσια να κάνουμε προς τα πάνω και τους γαμίσαμε τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΗ!

Ανώνυμος είπε...

ουτε το αστερι τις βεργινας δεν μπορουν να αντιγραψουν οι καφροι

ΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ ΛΑΟΣ....ΟΥΣΤ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

Unknown είπε...

ΣΕ ΤΡΕΙ ΜΕΡΕΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ 650.00 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ORK ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟ..."ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ! ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ! ΠΩς ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ? ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...

ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ....ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΛΑΝΙΑΣΑΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι καραγκιόζηδες δεν έχουν ιστορία και κλέβουν για να φτιάξουν. Εμείς οι κουλτουριάρηδες έχουμε και προσπαθούμε να την διαγράψουμε.
Αυτοί δεν έχουν κράτος αλλά απογορεύουν το κάπνισμα μέσα στα μαγαζιά (καφέ, εστιατόρια κλπ) και το εφαρμόζουν. Εμείς είμαστε μάγκες, σιγά μην το εφαρμόσουμε.... και πολλά άλλα για μία χώρα και ένα λαό που βρίσκεται στο τέλος του μετά από αιώνες ιστορίας και μεγαλείου...

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΩΡΟΜΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.,.ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

οπως τα λεει ο 9:15...δεν ειναι δυνατον να λεμε μια ζωη "ελα μωρε,ενα βραδυ ειναι τα σκοπια και τους γαμησαμε...",αυτο δε θα γινει ποτε γιατι ο ελληνας δεν ειναι καταπατητης ξενου λαου.Αλλα απο την αλλη δε μπορουμε να περιμενουμε να μας γαμησουν κιολας.Απαντηση:επαγρυπνηση,γνωση ιστοριας μας,αλληλεγγυη στους γυρω μας,ομοψυχια,δημιουργικοτητα και 2 βασικα ακομη...κυνηγι στα κομματοσκυλα και στα κομματα των μασονων των λεσχων των οικογενειοκρατιων και βασικοτερο ακομη ΑΡΧΙΔΙΑ οπως οι προγονοι μας!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμην ρε φίλε 9.15 επειδή σου μοστράρουν στα βοθροκάναλά τους όλους τους οπισθογεμείς και όλες τις εξωβυζομμούνες, πάει να πεί ότι η νεολαία είναι το ίδιο; κάνεις μεγάλο παληκάρι μου!!Εγώ που συναναστρέφομαι με τους νέους αν και διανύω την 5η 10ετία τους βρίσκω καλύτερους απ'τη δική μου γενειά.Παληκάρια με όρεξη για ζωή με αγάπη για την Πατρίδα και την Θρησκεία μας,πλήν όμως αγχωμένα γιατί τους στερήσαμε το δικαίωμά τους γθα εργασία,για ελεύθερη ενημέρωση,για δημιουργικότητα και χωρίς πρώτυπα.Γιατί τα πρώτυπα εμείς τα θάψαμε,με την ηλίθια θολοκουλτούρα μας,ως εξευρωπαϊσμένοι καραγκιόζηδες του κερατά,ως προοδευτικοί του κώλου (αρχικαπιτάλες είμασταν) βολεμένοι δεν βλέπαμε τους λύκους που έμπαιναν ελεύθερα στο μαντρί και μας πούλαγαν λαϊκισμό και υπερπατριωτισμό,αντιστασιακοί του κώλου.Σαράντα Χρόνια ψέμα τους φορτώσαμε και θέλουμε να μιλάμε κι από πάνω.Αντί να τους πούμε εναν καλό λόγο,να τα ενθαρύνουμε μιλάμε κι από πάνω; Θολωμένα μυαλά είμαστε εμείς που συνεχίζουμε να τα καταστρέφουμε, για το κέρδος.Τα μπλέκουμε σε οργανώσεις,τους σπρώχνουμε στον 12θεϊσμό,στο ψέμα,στην λαμογιά και τους φωρτώσαμε και όλους τους εγκληματίες του ισλάμ.Εμείς θέλουμε πρώτοι κλωτσιές.Αλλά μπράβο σε όλα τα παιδιά της Ελλάδος,που παρ'όλα αυτά, αγωνίζονται γιαυτήν την ρακένδυτη και προδομένη Πατρίδα που τους παραδίνουμε.Όσο είμαι ζωντανός και γερός θα είμαι δίπλα τους. Και ναί δίκιο έχουν για τους ηλίθιους σλάβους για τα καραγκιοζιλίκια τους.Δεν γνωρίζουν οι άθλιοι τίνος παιγνίδια εξυπηρετούν.Όχι μόνο των Αμερικανών βέβαια,Αλλά ποιός να τους τα πεί αυτά;Εμείς την Ιστορία του Αρχιραβίνου Μάρξ την ξέρουμε.Την δική μας όμως δεν την μάθαμε ποτέ.Προπάντων οι περισσότεροι άθλιοι αριστερίζοντες παιδαγωγοί.Τον Αρχιπροδότη Θεοδωράκη τον τραγουδούσαν όλοι τα δημοτικά μας τραγούδια και την λαική παράδοση την πέταξαν στα σκουπίδια.Τώρα τι απαιτήσεις ν'άχουμε απ τα παιδιά μασς;΄
Ενας άθλιος ηλικιωμένος πατέρας

Ανώνυμος είπε...

an tous evlepan oi progonoi tous oi slavoi ,tous skopianous,tha eixan katourithei sto gelio!

entos7 είπε...

AXAXAXA ο Τραμπακουλας λεει...ενταξει κωμικοτραγικες καταστασεις οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε τη στοιχειωδη αυτογνωσια γιατι την ιστορια εννοειται ουτε τη ξερουν ουτε την εχουν

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΡΕΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ..........

Δημήτρης είπε...

Μη κατηγορείτε τους σκοπιανούς, αυτοί δεν έχουν ταυτότητα και θέλουν να αποκτήσουν αλλουνού (έυκολος και γρήγορος τρόπος) αντί να φτιάξουν τη δική τους (δύσκολος και θα πάρει αιώνες). Το θέμα είναι οι 300 της βουλής που στήνουν κώλο παντού (μονο εμάς γαμάνε). Για όσους λένε σιγά μωρέ για ένα όνομα κανετε έτσι κι αλλα συναφή, να ξέρετε ότι το όνομα είναι μόνο η αρχή για τα επόμενα που θα έρθουν. Το μόνο καλό με τα σκόπια είναι ότι έχουν καλα μουνιά από οτι είδα στη μια φορά που πήγα, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι Επιθεώρηση όχι Μαλακίες!!Λαζόπουλε κλάνεις μέντες μπροστά τους.Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ελατε ρε αλανια αφηστε τους φτωχοδιαβολους να ονειρευονται....Λες και δεν τ οξερουν οτι ενα ντου αμα κανουμε τους καναμε μια χαψια..Εδω το 1940 που ουτε αεροπορια δεν ειχαμε τα βαλαμε με 4 στρατους ταυτοχρονα(Γερμανια Ιταλια Βουλγαρια Αλβανια)και ειμασταν το μοναδικο κρατος στον κοσμο...σαμπως και μεις καποτε ραγιαδες δεν ειμασταν και ραγιαδες ξαναγιναμε....

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

Jason X είπε...

Χαχαχα, εγώ κατουρήθηκα από τα γέλια με ορισμένα σχόλια!!! Ποιός θα κάνει ντου στα σκόπια ρε, οι αρχιπροδότες πολιτικοί μας ή εσείς που είστε όλη μέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή; Ή μήπως νομίζετε ότι ο πόλεμος είναι video game; Αν ήταν παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι θα τα πηγαίνατε πολύ καλά! Έχετε δεί πως έχει καταντήσει ο στρατός μας;
Όσο για το όνομα, το έχουν πουλήσει οι προδότες πολιτικοί μας εδώ και πολύ καιρό. Όλες οι μεγάλες εταιρίες παγκοσμίως, όταν αναφέροντε στα σκόπια τα αποκαλούν Μακεδονία κι εσείς γελάτε με τα καραγκιοζιλίκια που κάνουνε; Το μόνο που μας σώζει, είναι να ξεσηκωθούν οι Αλβανοί των σκοπίων που δεν θέλουν να ονομάζοντε Μακεδόνες και να τους σφάξουν όλους.

Ανώνυμος είπε...

οποιος βριζει το 12θεο ειναι τολιγοτερο αΔΑΗς ΟΙΘΕΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι εβραιοι ..

Jason X είπε...

Έχεις ένα κάποιο δίκιο φίλε 3:35. Αλλά όλοι αυτοί που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα εκκλησιαστικά δόγματα, έχουν ξεχάσει τι είχε πετύχει ο ελληνικός πολιτισμός επί εποχής 12θεϊσμού και τι πέτυχε γενικά ο κόσμος επί χριστιανισμού.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΝΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΣΗΜΙΟΥ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΡΙΖΕΣ!!! ,...ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ ΨΗΛΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!