Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ - ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ - ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ!



Ριζικές ανατροπές από το υπουργείο ΑΛΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Παιδείας ΟΙ 4 ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ Το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας για το «Νέο Λύκειο» φέρνει τέσσερις ριζικές ανατροπές: 1. Καθιερώνεται για πρώτη φορά η Εργασία (αντίστοιχη της Πτυχιακής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση), που θα βαθμολογείται από ειδική επιτροπή και θα βαρύνει στην εισαγωγή του υποψηφίου σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. 2. Δημιουργείται από την Α' μέχρι και τη Γ' Τάξη ο ατομικός φάκελος του μαθητή, που θα παρακολουθεί τη... βαθμολογική εξέλιξή του. 3. Δημιουργούνται 4, απολύτως εξειδικευμένες σε επιστημονικό αντικείμενο, κατευθύνσεις σπουδών στη Γ' Λυκείου και λιγοστεύουν δραματικά τα περιττά μαθήματα. 4. Αυξάνονται οι ώρες διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας - Λογοτεχνίας, των Αρχαίων και των Μαθηματικών, αλλάζουν περιεχόμενο η Ιστορία και τα Θρησκευτικά και συνεχίζουν να ανήκουν στον βασικό κορμό των μαθημάτων. HeLLeNiCReVeNgE

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα έπρεπε να ντρέπεται η κ.κ.Διαμαντοπούλου
που αλλάζει περιεχόμενο στην ιστορία και στα θρησκευτικά. Αλλά στα lobby της Μασονίας δεν ανήκει?
Αλλά εγω στα παιδιά μου θα τους μάθω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.
Για ρωτήστε την κ.κ.Διαμαντοπούλου τολμάει να κυκλοφορήσει στην ΑΘΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ?
Δεν νομίζω γιατί θα την πάρουν με τις πέτρες.
"ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ?"
ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΟΙ ΣΟΥ
ΕΠΙΣΗΣ.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ό, τι και να κάνει το ... της μασονίας, αυτή θα πουλήσει τη ψυχή της, αλλά η κατάσταση όχι απλά δεν θα αλλάξει, αλλά θα σπρώξει τον κόσμο πιο πολύ και με περρίσειο πείσμα στη χριστιανοσύνη.
Συνέχισε κυρία, συνέχισε!
καλό κάνεις, έστω και άθελά σου...

Ανώνυμος είπε...

Να ψηφίσουμε πασόκ στις εκλογές για να προκόψουμε και άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ερχεται η ωρα παιδες που θα κλαινε με μαυρο δακρυ!!!ΠΙΣΤΗ Κ ΟΧΙ ΦΟΒΟΣ!!!ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!προσοχη στις μερες που διανυουμε!!!τα ματια σας ανοιχτα!!!

ΥΠΑΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ