Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ήθελαν να φάνε οι Λαθρομετανάστες και δεν τους άφησαν οι... αλληλέγγυοι! Συριζαίοι!!



Μήνυση από το διευθυντή της Β' Παθολογικής Κλινικής ...
Τρέχει να προλάβει η
Ιωάννα Κούρτοβικ.
Δύο γυναίκες, μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης, που συνόδευαν μετανάστες στον Ερυθρό Σταυρό, συνελήφθησαν από.... αστυνομικούς με την κατηγορία της παρεμπόδισης σίτισης των νοσηλευόμενων μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον των δύο γυναικών υποβλήθηκε μήνυση από το διευθυντή της Β' Παθολογικής Κλινικής, Δημήτριο Ζαχάρωφ, όταν εκείνος διαπίστωσε ότι οι δύο συνοδοί των απεργών πείνας δεν τους επέτρεψαν, μολονότι εκείνοι το ζήτησαν, να δεχθούν φαγητό από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι δύο συλληφθείσες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ εκεί έχει μεταβεί και η συνήγορός τους, κα. Ιωάννα Κούρτοβικ.
protothema 


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/blog-post_9460.html#ixzz1G1OUsOJh

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΧΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ 700.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

να είσαστε έτοιμοι ανθέλληνες να δεχθείτε το σπαθί του έλληνα.θα σα ςκυνηγάνε στις γειτονιές και θα σας σφάζουνε μέσα σε μεγάλες σακούλες ώστε να μήν στάξει το βρώμικο αίμα σας πάνω στην Αγία Ελληνική Γή.Αυτή η γή ποτίζεται μόνο με αίμα ηρώων.
Εμπρός λοιπόν στην μάχη,στη φωτιά.ας τρέξει το αίμα βρύση.Πέρα για πέρα ανάσταση ή πέρα για πέρα ξολοθρεμός.Αλί σε όποιον μας πεί σταθείται.Θα τον ρουφήξει ο ολοφούσκωτος ποταμός.

Ανώνυμος είπε...

7:08 ΤΡΑΒΑ ΡΩΤΑ ΤΗ ΓΗ ΤΙΝΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΓΚΑ <>. ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΝ Ή ΟΙ ΔΕ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΜΠΛΕ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο 6:40. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΛΕ. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ; ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΑΛΛΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΦΟΡΑΤΕ ΑΠΛΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Γαμω το χιονι...μπατσοι γουρουνια δολοφονοι

Ανώνυμος είπε...

Μικρασιατη χτυπησες στην καρδια του θεματος ουτε τα κομματα ουτε οι πουλημενες συνδικαλιστικες οργανωσεις ουτε οι δηθεν ανεξαρτητες αρχες ο λαος μονο μπορει με στοχευμενη αντισταση και οργανωση μπορει να πετυχει πολλα εξαλλου στο συγχρονο κοσμο οι επαναστασεις μας διδαξαν πως αν δεν εχουν πλατες ειναι καταδικασμενες να αποτυχουν
ποντιος

Ανώνυμος είπε...

σφαγη στους προδωτες....gnx