Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Εγκαινιάστηκε στην Ηλεία το Μουσείο Αρχαιας Ελληνικής Τεχνολογίας-Αρνήθηκε τον αγιασμό η Μητρόπολη!!!



(σ.σ..Κακό πράγμα ο φανατισμός από όποια πλευρά και αν προέρχεται.Δυστυχώς γεμίσαμε ανεγκέφαλους φανατικούς και από τις δύο πλευρές,που θεωρεί ο καθένας από την πλευρά του τον ελληνισμό και την Πολιτιστική μας Κληρονομιά,ιδιοκτησία του.Πιστέψτε ότι θέλετε,αφήστε όμως τον Ελληνισμό και τα επιτεύγματα του, στην ησυχία τους.Δεν είναι θρησκεία...)
      -----------------------------------------------------------

 Δεν έχουμε την πολυτέλεια του Εθνικού διχασμού
www.economist.gr 

Θεωρούμε ότι όλοι είμαστε Έλληνες το....

γένος. Η θρησκεία του καθενός, όποια και να είναι, είναι σεβαστή. Είναι εγκληματικό, σήμερα με τόσους εχθρούς, να οδηγηθούμε σε διαχωρισμούς, με βάση τη θρησκεία. Δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Ισοδυναμεί με Εθνική καταστροφή. Κάθε τι λοιπόν που ωθεί προς τέτοιου είδους διαχωρισμούς, είναι Εθνικά επιζήμιο. Από όπου δε, και αν προέρχεται θα πρέπει να καταδικαστεί. Οι Αρχαίοι Έλληνες, ήταν Έλληνες. Και ας μην ήταν χριστιανοί στο θρήσκευμα.

Η πιο κάτω επιστολή, αναφέρεται στο Μουσείο Αρχαίας Τεχνολογίας στο Κατάκολο.

"Στις 11/3/2011, με μια σεμνή τελετή, εγκαινιάστηκε στο Κατάκολο Ηλείας, το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας. Το μουσείο, είναι εθνικής σημασίας γιατί

α) για πρώτη φορά έχει ανακατασκευαστεί ένα τόσο μεγάλο μέρος της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας, με αποτέλεσμα το μουσείο να είναι το πληρέστερο σε ολόκληρο τον κόσμο

β) υπάρχει δυνατότητα, εκτός από τους Έλληνες, να το επισκεφτούν και να γνωρίσουν τον αρχαίο Ελληνικό τεχνολογικό πολιτισμό, οι περίπου ένα εκατομμύριο ξένοι τουρίστες που προσεγγίζουν το -πρώτο σε αφίξεις κρουαζιερόπλοιων- λιμάνι της χώρας.

Ενώ λοιπόν είναι τόσο σημαντικό το μουσείο που μας μυεί, σε μια μάλλον άγνωστη πτυχή του
αρχαιοελληνικού θαύματος, η επίσημη Εκκλησία, προτίμησε να «απέχει». Συγκεκριμένα, ενώ είχε προσκληθεί, η τοπική μητρόπολη προτίμησε:

Α) να μην εκπροσωπηθεί παρά σε επίπεδο τοπικού ιερέα: ενώ ο αναπληρωτής Μητροπολίτης (του έχοντος πολλά προβλήματα υγείας μητροπολίτη), τρέχει σε εγκαίνια γραφείων και .. καταστημάτων, δεν βρήκε χρόνο να έρθει σε ένα κέντρο πολιτισμού

Β) όχι μόνο αυτό, αλλά …. δεν δέχτηκαν να κάνουν τον καθιερωμένο αγιασμό!!!

Επίσημη τοποθέτηση για αυτή την συμπεριφορά, φυσικά δεν υπήρχε. Οι ανεπίσημες απαντήσεις όμως, είναι άκρως ανησυχητικές. Αυτό γιατί, ως αιτιολογία προτάθηκε, η άποψη, ότι τέτοιου είδους χώροι παραπέμπουν στο … δωδεκάθεο.

Χρειάζεται ισχυρή δόση φαντασίας, για να καταλάβει κάποιος, πως από τα αρχαιοελληνικά ρολόγια π.χ. φτάνουμε στο δωδεκάθεο. Η σεβαστή Εκκλησία, φαίνεται πως την έχει. Ο καθένας μπορεί να περιηγηθεί το μουσείο, τουλάχιστον δικτυακά 
( http://www.kotsanas.com/ ) και να αποκτήσει ιδίαν αντίληψη του τι ακριβώς παρουσιάζεται εκεί. Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως, ο βαρουλκός του Αρχιμήδη, μας παρωθεί να λατρέψουμε τον Δία. Ή πως, γνωρίζοντας τους γερανούς των Αρχαίων Ελλήνων, θα τρέξουμε προς τον Ήφαιστο. Ή αν γνωρίσουμε τα τετράδια των προγόνων μας, θα προσευχόμαστε στην θεά Αθηνά.

Πραγματικά θα θέλαμε κάποιος από την Εκκλησία, να μας εξηγήσει πως από, ρολόγια, γρανάζια, πολιορκητικές μηχανές, τηλεπικοινωνιακές συσκευές, σιντριβάνια, αργαλειούς, πιεστήρια, και άλλα τέτοιου είδους μηχανήματα, φτάνουμε αυτόματα στο να θεωρούμε δεδομένο ότι … αλλάζουμε και θρησκεία.

Σήμερα που βαλλόμαστε από παντού, έχουμε ανάγκη να γνωρίσουμε περισσότερο τις ρίζες μας. Τον πολιτισμό μας. Μέρος του όποιου πολιτισμού, είναι και η τεχνολογία. Γιατί να μην γνωρίζουμε π.χ. πόσες από τις εφευρέσεις του Αρχιμήδη, αντέγραψε ο ‘μεγάλος’ Λεονάρντο Ντα Βίντσι; Ή τις αστρονομικές συσκευές που βοήθησαν τόσο πολύ στην ανάπτυξη της αστρονομίας, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος των αστεριών ακόμα και σήμερα να έχουν Ελληνικά ονόματα; Ποιο είναι το κακό, κατά την Εκκλησία, στην γνώση του πρώτου υπολογιστή στην ιστορία της ανθρωπότητας, του μηχανισμού των Αντικυθήρων; Δεν χρησιμοποιούν σήμερα υπολογιστές στις μητροπόλεις και στην Αρχιεπισκοπή;

Σήμερα που οι ξένοι λένε πως τους χρωστάμε, σήμερα που πατεντάρονται οι εφευρέσεις και πωλούνται πανάκριβα, είναι κακό να ξέρουμε (με αποδείξεις), πως αυτός ο λαός, έδωσε τις βάσεις και για την τεχνολογική ανάπτυξη της Δύσης; Νομίζει η Εκκλησία, πως είναι ανάγκη να πιστεύουμε ό,τι οι ξένοι μας σερβίρουν ή να ψάχνουμε και να βρίσκουμε (βασιζόμενοι πάντα σε ιστορικά στοιχεία), την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας;

Ας μην μας απαντήσουν με το γνωστό, πως η στάση της Εκκλησίας, απέναντι στον τελειότερο πολιτισμό της Ανθρωπότητας, είναι σαν τη μέλισσα: ‘Επισκέπτεται όλα τα λουλούδια και παίρνει ο,τι καλύτερο για να φτιάξει το μέλι.’ Αν είναι έτσι, δεν έχει τίποτα καλό, ο αρχαίος Ελληνικός τεχνολογικός πολιτισμός, για αυτό αρνήθηκαν να κάνουν αγιασμό (ας μην τα ρίξουν στον ιερέα, ήταν απόφαση τουλάχιστον σε επίπεδο μητρόπολης).

Τέτοιου είδους συμπεριφορές, στην καλύτερη περίπτωση, προβληματίζουν τους Έλληνες, για το ρόλο της Εκκλησίας, ακόμα και σήμερα. Ωθούν τους πολίτες σε διαχωρισμούς. Από την μια μεριά οι ‘Χριστιανοκετρικοί’ και από την άλλη οι ‘Ελληνοκεντρικοί’.
Θεωρούμε ότι όλοι είμαστε Έλληνες το γένος. Η θρησκεία του καθενός, όποια και να είναι, είναι σεβαστή. Είναι εγκληματικό, σήμερα με τόσους εχθρούς, να οδηγηθούμε σε διαχωρισμούς με βάση τη θρησκεία. Δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Ισοδυναμεί με Εθνική καταστροφή. Κάθε τι λοιπόν που ωθεί προς τέτοιου είδους διαχωρισμούς, είναι Εθνικά επιζήμιο. Από όπου δε, και αν προέρχεται θα πρέπει να καταδικαστεί. Οι Αρχαίοι Έλληνες, ήταν Έλληνες. Και ας μην ήταν χριστιανοί στο θρήσκευμα.

Το Ελληνικό Γένος πρέπει να σώσουμε. Αυτό κινδυνεύει. Ας πιστεύει ο καθένας, ότι θρησκεία θέλει. Μας ενώνει ο Ελληνικός πολιτισμός. Ας μη μας χωρίσουν οι θρησκείες."

ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΡΑΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα εκαναν και δεν πηγαν. Τι πραγμα ειναι αυτο με τους αγιασμους. Σταματηστε το καπελωμα.

Οσο για το ποιος κατεστρεψε τι....ξερουμε ολοι ποσο μεγαλουργησε το εθνος κατα την πατρωα θρησκεια και οτι η πτωση αρχισε στο Βυζαντιο.

Καποιοι λενε οτι ποτε δεν ελευθερωθηκαμε απο τους οθωμανους, εγω λεω οτι ποτε δεν ελευθερωθηκαμε απο Ρωμαιους.

Οσοι ειναι ελληνορθοδοξοι ας σκεφτουν γιατι ειναι και μετα ας αναλογιστουν ποτε αρχισε η κατρακυλα του εθνους και πως ο Χριστιανισμος επιβληθηκε δια βιας σε ενα εθνος.

Καλη η καραμελα του οποιος πολεμα συνδετικα του εθνους στοιχεια διαπρατει εθνικο εγκλημα αφου ο χριστιανισμος ειναι τετοιο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να υπαρχει ες αει συγχωροχαρτι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!
ΙΟΥΔΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΕΟΡΩΜΙΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΣ ΑΙΜΗΛΙΑΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΘΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΦΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ.ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΆΚΙΑ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ !!!
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ...
ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ.
(ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ. ΓΡΑΦΤΗΚΕ 18/3/2011)

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γινει τοτε; Θα βγουν τα γκοιμ και τα ελλοχιμ;
Καλα περιμενε φιλε. Γιατι καλεις εμας να μετανοησουμε οταν ουτε εσυ ξερεις ποιος ειναι ο θεος σου.

Ανώνυμος είπε...

1-2 χρόνια παληκάρι μου δεν θα έχει γίνει τίποτα. Αντε να μεταφερθούμε στην τέταρτη διασταση πνευματικά. Κανείς δεν αμφισβητεί τον Χριστό και όλους τους άλλους Θεούς. Αμφισβητούμε τα τραγιά, την προσομοίωσή μας με πρόβατα και να έχουμε αρχηγούς τσοπάνηδες. Είμαστε άνθρωποι, Ελληνές, θέλουμε να μας κατατάσουν σε θεούς ή ημίθεους ή ήρωες ή Έλληνες. Εσύ θα μετανοήσεις που δέχτηκες να σε υποβιβάσουν σε πρόβατο....ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΟΥΝ!!!

ΤΑ ΠΑΤΗΣΑΝ,ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ........
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥΛΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ φίλε 3.52' ξέρω έναν, τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
Αν εσύ ξέρεις κάποιον άλλο, βοηθειά σου...
Ετοιμάσου για πόλεμο το καλοκαιράκι και τα λέμε...

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Πολύ μίσος βλέπω από τους ειδωλολάτρες! Απωθημένα βγάζετε πολλοί, αλλά να ξέρετε η Ελλάδα πάει πακέτο εδώ και πολλά χρονάκια με την Ορθοδοξία. Αν σας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΒΗΒΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.ΕΝΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΟΠΟΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ.ΣΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΣΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΠΟΡΟΦΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΣΟΝ.ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΕΣΣΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΑΜΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΑΧΗΣΤΕΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΜΑ ΨΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ.ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΙΘΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία...τώρα που μάθαμε ότι όλοι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι που ζουν στην Ελλάδα είναι Ιουδαϊζοντες μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι...θα διωχθούν όλοι αυτοί από την Ελλάδα και η χώρα επιτέλους μετά από 1700 χρόνια θα κατοικείται από τους απογόνους των πραγματικών Ελλήνων και όχι αυτών που πολέμησαν το 1821, το 1912-1913 και το 1940 στο όνομα του...Γιαχβέ!!

Ανώνυμος είπε...

Απο τα σχόλια σας καταλαβαίνει κανείς,ότι εσείς μόνον Έλληνες δεν είστε.Δεν επικροτώ την στάση της τοπικής επισκοπής να απέχει από τον Αγιασμό ούτε και γνωρίζω τους λόγους της αποχής της, αλλά μακάρι τέτοια έργα να μπορούσαν να γίνονται σε όλη την Ελλάδα.Απ'τ ην άλλλη μεριά όμως θέλω να σας ρωτήσω ποιός σας εξουσιοδότησε εσάς να ομιλείτε εκ μέρους όλων των Ελλήνων και να καθυβρίζεται την πίστη μας ρε ανθελληνικά τσογλάνια που ιδέα δεν έχετε περί Ελληνισμού;Και δεν φτάνει μόνον αυτό μας απειλείτε κι από πάνω.Κοιτάξτε αρκετά σας ανεχθήκαμε και καλό θα είανι να το βουλώσετε λίγο.Και να σας ρωτήσω και κάτι Ελληναράδες της πορδής, πότε υπήρξε ενιαίο κράτος με το όνομα Ελλάδα μπορείτε να μου πήτε βρέ κόπανοι;
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Οτι η Ελλαδα παει πακετο με την ορθοδοξια δεν σημενει τιποτα φιλε μου 5,54' και δεν μου αρεσει!Οπως δεν αρεσει και σε πολυ κοσμο.........!Και μην μπερδευεις τους ειδωλολατρες με την Πατρωα Θρησκεια των Ελληνων!Ειδωλολατρες εισται ολοι εσεις οι εβραιοχριστιανοι που τρεχεται απο ναο σε ναο για να προσκυνησετε τις "θαυματουργες" εικονες και τις λατρευετε πιο πολυ και απο τον ιδιο τον Χριστο!Καντε λοιπον μια χαρη στου εαυτους σας πρωτα απο ολα και μετα σε ολους εμας ,να βουτατε τη ρημαδα τη γλωσσα στο μυαλο πριν μηλησετε!Δωδεκαθεισμος ειναι μονο ενα ονομα που εχουν προσαψει στην Πατρωα Θρησκεια μας τα μεγαλοστελεχη της εκκλησιας των εβραιων....!Οι Ελληνες πιστευαν στην αρμονια της ψυχης και προσπαθουσαν να ειναι σε ισοροπια με τη φυση!Κοιταζαν ενα δεντρο και δεν εβλεπαν μοναχα τον ισκιο του........εβλεπαν το ιδιο του το ειναι,πραγματα που δεν θα τα αντιληφθεις ποτε ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος αν δεν ανοιξεις τα ματια σου ,τα αυτια σου και τον εγκεφαλο σου!Και για σενα φιλε μου 3,39' η τριαδικοτητα προυπηρχε του Χριστιανισμου-ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ-για παραδειγμα!Ειναι ενα μικρο δειγμα απο τα τοσα και τοσα που εχει οικιοποιηθει Χριστιανικη σαας θρησκεια!Και αν ειναι να γινει πολεμος το καλοκαιρι..........τον περιμενουμε ολοι εμεις που θελουμε να αποκαλουμε τους εαυτους μας ΕΛΛΗΝΕΣ,που αισθανομαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!Και θα πραξουμε τα αυτο που μας προσταζει η Ελληνικη μας ψυχη!Τα χριστιανοπουλα να δω που θα φυγουν τρεχωντας-οσοι προλαβουν,γιατι οσοι δεν προλαβουν θα τα κανουν πλακακια με τους εχθρους του Εθνους οπως και παλαιοτερα με τους Γερμανους,τους Ιταλους,τους Τουρκους και τους Ρωμαιους!Αυτα τα ολιγα ειχα να πω και οποιος καταλαβε..καταλαβε!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΑΜΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

τον κακκόσ ου τον καιρό ζωντόβολο και σένα και του ερμή σου.Δεν φτάνει που είσαι Ταλμουδιστής ανθέλληνας γράφεις και μαλακίες.Πότε και ποιά εποχή υπήρξε ο ερμής σου μπορείς να μου πείς;Δεν γνωρίζεις βρε μοσχάρρι ότι αυτός ήταν ρωμαϊκό εφεύρημα και λατρευόταν ως ρωμαϊκή θεότητα; ζώον έ ζώον. Μας πρήξατε τα ούμπαλα πιά.

Ανώνυμος είπε...

1)Για να στα πρηξω τα ουμπαλα πρεπει να εχεις!

2)Το οτι εισαι μαλακας και ανιστοριτος το ξερεις?Απο που πηραν τη θρησκεια τους βρε τσοπανε οι Ρωμαιοι?Αλλα οτι και να σου πω ειναι λιγο!Και για το ποιος ειναι ανθελληνας.......ασε........!

Ανώνυμος είπε...

Μεγα λαθος της εκκλησιας !!!βρηκαν πατημα τωρα και οιαναρχομπολσεβικοι δηθεν δωδεκαθειστες και το παιζουν ελληναρες αλα οιμασκες εχουν πεσει πλεον..!!τωρα οσον αφορα την μητροπολη πραγματικα η ηλιθιοτητα ορισμενων καταντα γελοια..

Ανώνυμος είπε...

καταντησατε γραφικοι..κριμα για το μπλογκ

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές, τόσους αιώνες, η εκλλησία κατάντησε τους Ελληνες γραικύλους.

MAVGR είπε...

ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ρε σκαταδες αν εγω γω παω στο ληξηαρχειο να αλλαξω θρησκευμα και ζητησω 12θεο θα μου δωσουν ενα καταλογο με ολεσ τις θρησκειες του κοσμου πλην τη πατρωα12θεου πουτην απαγορευουν δια ροπαλου, τυχαιο δεν νομιζω.
Οσο για το πολεμο που μας ζαλισατε,δειτε ποιον σκοτωνει ο αγιος δημητροσ σας, το ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ρωτηστε και τον παπα σας' ΠΕΡΙΕΡΓΟΠΕΝΙΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 100 ΟΙ 80,
ΤΗΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΝ ΥΜΩΝ,
ΠΡΟΓΟΝΟΝ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πείτε οτι θέλετε... για πόσο ακόμη???
"Θα ψάχνετε για άπιστο!!!" είπε ο πάτερ Παίσιος...
Αλλά τώρα, ο Χριστός δεν είναι της μόδας... δεν πουλάει...
όποιος μιλάει για Χριστιανισμό είναι οπισθοδρομικός
και άσχετος,παλαιών αρχών... Δεν πειράζει... θα τα πούμε... Να μου εξηγήσει μόνο κάποιος διαβασμένος πώς ο Ιωάννης 2000 χρονια πριν, έγραψε για το 666 και το τσιπάκι. Και τώρα το βλέπουμε
συνέχεια γύρω μας... Θελω σοβαρή απάντηση. Πως το έγραψε?
Απο που το ήξερε? Από που γνώριζε για το Τσερνομπιλ(Υάψινθος?)

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΜΜΠΛΟΚ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή συζητάμε, βρωμίσαμε το μπλογκ? (ΜΜΠΛΟΚ???)
Τι άλλο θα ακούσουμε...
Απάντηση ΣΟΒΑΡΗ, γι αυτό που ρώτησα με την Αποκάλυψη, έχεις????
Ασε τώρα τις εξυπνάδες...

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον 10 38Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟς ΑΦΑΝΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ Η ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΥΤΩΝ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ?Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΗ ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ?ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ.(ναυς πηγμυμι)

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ,
ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ,
ΠΡΑΞΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε 2000 χρόνια πριν ξέρανε οτι θα υπάρχει
τσιπάκι(η σημερινή τεχνολογία!!!???)με RFID
και θα λειτουργεί με το 666???
Είσαι σοβαρός τώρα??? Και του είπαν να γράψει "μην το πάρετε!!!"
Πάτε καλά ρε????

Δεν μπορώ να πω τίποτα.Παιδιά, με βουλώσατε!!!
Εχετε δίκιο. Να είστε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Είστε όλοι Ταλιμπάν Τέρμα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ RFID ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,
ΑΦΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΗΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΛΑΣΩΝΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΓΙΑ ΤΟΥ,ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΔΗ ΑΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ
ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ,
ΘΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ.
ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ,
ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΗΣΤΕΥΤΟΙ,
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ.ΜΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ποιοι ειδωλολατρες ρε αρχιπροβατο??? πηγαινε να φας λιγο ξυλακι απο την εικονα και φυγε με τα γονατα γιατι θα σε τσακισει ο βαραβας!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΥΤΡΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΣΟ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΗΠΩΣ;ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΔΩΝΗΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ; ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΡΑΣΕΙ, ΤΟΝ ΣΑΛΑΔΙΝΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ; ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΑΜΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ", ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ.ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΝ; ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΑΚΟΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΜΥΤΕΣ;ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΤΕΣΚΑΠΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ; ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΤΟ 1204 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΤΑ 10.000 ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ ΗΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ; ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΔΑ ΤΗΝ ΜΗΛΙΤΟ ΤΑ ΠΑΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΗΣ ΚΙΛΙΚΙΑΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΑΘΑΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ;
ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΗΜΙΜΑΘΕΣΑΤΟΙ ΚΑΙ IMINTASION ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΚΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είστε όλα τα χριστιανόπουλα με κάτι παρωπίδες που δεν βλέπεται πιο μακριά απο τη μύτη σας. Καλά βρε κοιμισμένοι. Είμαστε εμείς ο περιούσιος λαός και οι άλλοι είναι τα αποβράσματα; Η ορθοδοξία είναι η καλύτερη πίστη; Και μουσουλμάνοι να γενιόσασταν τα ίδια θα λέγατε. Ανοίξτε τα στραβά σας και δείτε και σκεφτείτε τί είναι θεός και τί είναι αυτά που σας βάζουν οι τράγοι και οι μπροστοτράγοι να κάνετε και να πιστεύετε. Σαν τα άλογα με τις παρωπίδες. Ξυπνήστε και δείτε με ποιο τρόπο σας βάζουν να πιστεύεται τον οποιονδήποτε Θεό. Δηλαδή οι οικουμενικές συνόδοι πήραν την επιφοίτηση και δημιουργήσανε θρησκεία…δεν επηρεάστηκαν από συμφέροντα. Και στη τελική ιουδαιοεβραιάκια χριστιανόπουλα προτιμάω να πιστεύω σε κάτι Ελληνικό παρά να πιστεύω σε κάτι εβραϊκό…Ανθέλληνες έ ανθέλληνες. Υιοθετήσατε εβραϊκή ιστορία και πιστεύεται σε εβραίους θέους και σε ψαράδες με μηδέν πνευματική καλιέργεια για αγίους, κάνατε καταστροφές σε αρχαίους Ελληνικούς Ναούς, και ταπεινώνεται τον Ελληνα με τις ρήσεις...Αν σε χαστουκίσουν γύρνα και το άλλο μάγουλο...Γι αυτό μας έχουν βάλει οι Τούρκοι κάτω και θα μας πάρουν μέχρι και τα @@. Γιατί αυτοί αμα τους απειλήσεις θα συκωθούν και θα σου κώψουν το κεφάλι με τη χατζάρα. Ο χριστιανός να σκύψει το κεφάλι απο ταπεινότητα για να μην χάσει τον παράδεισο...και μετά λέτε εμάς ανθέλληνες. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑΑ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Καιρός είναι πολιτικούς και χριστιανούς να τους πετάξουμε στον καιάδα...Αντε μπας και βγεί κανένας Ελληνας που πιστεύει σε Ελληνική Ιστορία και Έλληνες ήρωες να μας οδηγήσει στα καλύτερα...Ουστ απο εδώ εβραιοφιλοι...Ουστ απο εδω πρόβατα...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιο κακό έχετε κάνει που οι Έλληνες δεν θα έπερναν τα όπλα αν δεν τα αγίαζε η εκκλησία. Που τα γίασε μετά απο πιέσεις σοβαρών Ελληνων. Δηλαδή αν δεν τα αγίαζε τώρα παληκάρι μου θα έκανες 100 προσευχές μεσα στη μέρα, θα πίστευες στον μωάμεθ και θα είχαμε ακόμα τον φερετζε. Και μετά λέτε εμας ανθέλληνες....Πρόβατα έ πρόβατα...Ας είστε εσείς τα πρόβατα και εμείς οι άνθρωποι να σας βάλουμε στο μαντρί.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ...1700 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ...ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ" (ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ) ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΤΙ ΘΕΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ 4ο-5ο ΑΙΩΝΑ Μ.Χ....