Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μερικοί σε πείσμα των καιρών δεν ξεχνούν.


Μνημόσυνο στις 9 Απριλίου

Σε λαϊκό προσκύνημα έχει μετατραπεί ο χώρος όπου δολοφονήθηκαν άνανδρα σε ενέδρα οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Καθημερινά περνούν απ’ το σημείο όπου έχει στηθεί ένα μικρό εκκλησάκι εκατοντάδες πολίτες, αφήνουν λίγα λουλούδια, ανάβουν ένα κεράκι στη μνήμη των αδικοχαμένων αστυνομικών και .....



αφήνουν ιδιόχειρα σημειώματα.
Ομάδα πολιτών του Ρέντη όπου συνέβη η δολοφονία αποφάσισαν στις 9 Απριλίου και ώρα 13.00 να τελέσουν μνημόσυνο για την συμπλήρωση των σαράντα ημερών απ’ την δολοφονία. Πιθανολογείται ότι η προσέλευση θα είναι μεγάλη. Πρέπει να σημειωθεί ότι στο σημείο παραμένουν μερικοί πολίτες καθ’ όλο το 24ωρο, επίσης θα ανεγερθεί μνημείο και ο δρόμος θα πάρει τα ονόματα των δύο άτυχων νέων αστυνομικών (υπόσχεση του Δημάρχου Νίκαιας-Ρέντη).


Θα επανέλθουμε επί του θέματος.


http://ideopigi.blogspot.com/2011/03/9.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΓΑΛΗΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

αφηστε τα παιδια να αναπαυθουν και μη τα μπλεκετε με τα μικρα εγκοσμια.....

Ανώνυμος είπε...

εγώ νομίζω πως βλέπουν την αγάπη του κόσμου από ψηλά και ευχαριστούν. Πήγαν άδικα αλλά ξύπνησαν το φιλότιμο τόσων ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΤΙΜΟ==Μία λέξη που δεν συναντάς σε καμία άλλη γλώσσα. Οι σύγχρονοι Έλληνες έβαλαν σε αυτήν την μία λέξη, όλες τις αρετές και ηθικές αξίες της φυλής μας, όπως φιλία, φιλοξενεία, φιλανθρωπία, ανδρεία, αιδώ, δικαιοσύνη, πίστη, σοφρωσύνη, και τόσες άλλες!! Οι έννοιες αυτές δεν υπήρχαν σε κανέναν άλλο λαό, γι'αυτό και η λέξη φιλότιμο είναι μόνο Ελληνική.
Καλό ταξίδι στα Ηλύσια Πεδία!!!

Ανώνυμος είπε...

gia thn mana poy den thn afisan na genhsei to trito paidi.oi synadelfoi toys sth keratea ua ginei kanena mnhmosyno;;;;

Ανώνυμος είπε...

28 Μαρτίου 2011 9:28 μ.μ.
Για όλους τους νεκρούς θα γίνει μνημόσυνο,το καθένα με την σειρά του.Για το μίσος που έχεις όμως μέσα σου δεν βλέπω γειατριά.
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!