Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Κάνει καμάκι η Τζούλια Αλεξανδράτου; (βίντεο)



Γιατί ο Γιώργος Κατατζαφέρης δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις;

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή…
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος του λαϊκού ορθόδοξου συναγερμού διέδιδε ότι ήταν σε συζητήσεις για προεκλογικές συνεργασίες και κοινή κάθοδο απ’ ευθείας με τον Σαμαρά. Μάλιστα οι διαρροές αυτές έγιναν πρώτο θέμα σε κεντρικές τηλεοπτικές εκπομπές όπου -όλως τυχαίως- προσκεκλημένος και σχολιαστής ήταν μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Συνήθως οι συγκυβερνήσεις και οι συνεργασίες θέλουν δυό.
Έσκασε λοιπόν σαν βόμβα η επικότερη δημοσκόπηση στην ιστορία του Γιώργου Καρατζαφέρη που τον απογειώνει στο 9%. Κολοσσιαία άνοδος, που βέβαια δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη....

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ως άνθρωπος της πιάτσας, αποκλείεται να μην γνώριζε, έστω να είχε μία αίσθηση αυτών των δεδομένων. Αποκλείεται επίσης να είχε τέτοια αποδοχή και να μην το είχε πάρει …είδηση!
Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να ξέρεις ότι φτάνεις σε ποσοστά …εξουσίας και εσύ να τρέχεις να μιλάς για ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ συνεργασίες! Αντίθετα, κάθεσαι, απολαμβάνεις και περιμένεις τους γαμπρούς να σου χτυπήσουν την πόρτα! Κάνει καμάκι η Σίντυ Κρώφορντ;
Άρα λοιπόν δύο τινά συμβαίνουν:
Είτε ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις, για κάποιον λόγο που μόνο αυτός γνωρίζει και τρέχει να προσδεθεί σε ένα κόμμα που …κοντεύει να το φτάσει δημοσκοπικά,
ή
Η εν λόγω δημοσκόπηση έχει τον χαρακτήρα του γραφείου συνοικεσίων: Πάρτε την βρε παιδιά τη νύφη, μην την φτύνετε, έχει κρυφά χαρίσματα!
Κάποιοι κακόπιστοι όμως λένε ότι το ισόγειο έχει χωριστεί σε διαμερίσματα… Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Ροντούλης, ο Βορίδης αλλά και ο Άδωνις, χειροκροτούσαν μετά μανίας τον Καμμένο μετά την ομιλία – κόλαφο στην βουλή για τα νησιά.
Αμφιβάλλετε; Για θυμηθείτε τι έλεγε ο Άδωνις για τον “κομμουνιστή” Καμμένο μετά τις αυτοδιοικητικές; Εμ πως είναι δυνατόν τώρα να τον αποθεώνεις, όταν μάλιστα λείπει ο …διαχειριστής;
SONY_DVD_RECORDER_VOLUME_Title1_1
SONY_DVD_RECORDER_VOLUME_Title1_1

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανεβαινει ο ΛΑ.Ο.Σ. και σας τσουζει,ΠΑΛΙΟΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ΛΑΟΣ βρε Γκογκορνιόνγκο; Τον θεατρίνο το χοντρό λες; Τον Ψευταρά; Τον κάτοχο βραβείου καλύτερης ερμηνείας; Αυτόν λες; Μάλλον ηληκία του μπαμπά μου θα έχεις... που κάποτε μαλώνανε στο καφενείο του χωριού.... Γκογκορνόνγκο Χαϊβανά

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ.ΟΠΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΗ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΙΩΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ -ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε αδερφια, ποτε θα καταλαβετε οτι κανενας πολιτικος σε αυτην την χωρα δεν ειναι αξιος να κυβερνησει. ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ, ΟΥΤΕ ΝΔ, ΟΥΤΕ ΛΑΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΚΕ, ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΥΤΕ ΝΤΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ. Ολοι φορουν ποδιτσες ρεεεεεεεεεεεεε! Μαριονετες και σκιες μην εμπιστευεστε. Εδειχνε μια μερα στην Ελληνοφρενεια, δηλωση του Καρατζαφερη (ημερα Παρασκευη αν δεν κανω λαθος) οτι τα media δεν τον αφηνουν να μιλησει. Την εβδομαδα που ακολουθησε, μετα την δηλωση του: Τριτη (12/10) στο δελτιο του ALTER (το φερεφωνο του-ας μην γελιομαστε), Δευτερα (18/10) στον Πρετεντερη, στο MEGA (η νυφη του δουλευει στον ΑΚΤΩΡΑ και ο κωλοτουμπας μας επαψε να βριζει τον Μπομπολα, για να τον αφηνουν να μιλα και για να βρει δουλεια η νυφη του), Τεταρτη (20/10) δελτιο του MEGA, Δευτερα (25/10) στο ALTER-Κιτρινος Τυπος, την Τεταρτη (27/10) στο ALTER, στον Αυτια και στο δελτιο των 9 στη ΝΕΤ(!!) και Παρασκευη (29/10) στο ALTER-Αυτια. Νομιζετε οτι αδικα τον παρουσιαζουν; Δεν ξερω αν θα κυβερνησει την χωρα, σιγουρα ομως θα συγκυβερνησει με μια εκ των ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Προβαλουν την πατεριτσα τους. Οχι αδικα. Μην ψαρωνετε. Ερχονται δυσκολοι καιροι. Τους λαοπλανους μην τους ακουτε.
ΥΓ. Ο κυριος λεει ψηφισε το πρωτο αρθρο του Μνημονιου. Μπορει να μου πει κανεις τι λεει αυτο το πρωτο αρθρο;

Ανώνυμος είπε...

Ki Ego tha psifiso to ΛΑ.Ο.Σ. dioti se aftous yparxi akomi Patriotismos epano tous ke ligo poli prospathoun na kanoun to kalitero gia tin Ellada!!

Ke tha dite oti o Ellinikos Laos tha tous ypostiriksi poli dioti aftoi ke ta kyriarxika dikeomata tis xoras tha kataferoun na pragmatopioisoun alla ke olla ta alla opos AOZ,Yfalokripida,Petrelea,Xrysos,Ouranio.....
giafto oloi trogyromas me mias noiazonte ti ti tha mboresoun na arpaksoun apo tin Ellada etora pou eine akoma keros ke i Ellada san Mboukali dixos pato eine..Afragki ke den mbori poli na kinithi,den eine ligo parakseno afto;

Ανώνυμος είπε...

αυτη η δημοσκοπηση ειχε ολα τα κομματα ανεβασμενα κατα πολυ,οποτε δεν ειναι κερδισμενος ο ΛΑ.Ο.Σ με βαση και με τα ποσοστα των αλλων κομματων!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε καταδικασμενοι και δεν υπαρχει καμια ελπιδα.

Οποιοσδηποτε και να κυβερνησει δεν θα μπορεσει να κανει απολυτος τιποτα γιατι απλα δεν μπορει να τα βαλει με την παγκοσμια ελιτ. Το πολυ πολυ να τους λερωσει με το αιμα του οπως ο JFK.

Και σε περιπτωση που ακομα ο εγκεφαλος σας το απορριπτει εχουμε παραδοσει και επισημα την εθνικη μας κυριαρχια με συμβαση παραχωρησης.

Στις εκλογες ο λαος απλα μπορει να γαβγισει και να πιεσει τα πραγματα θεωρητικα. Στην πραξη ακομα και ενα καινουργιο τελειως κομμα να βγει με τελειως νεα προσωπα δεν θα αλλαξει τιποτα.

Αντε καλο Πασχα να εχουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το ΛΑΟΣ είναι το μόνο το οποίο μιλά για ΑΟΖ, για ΛΑΘΡΟ-μετανάστες,για επιθετική εξωτερική Πολιτική, για προστασία των Ελληνικών μειονοτικών κοινοτήτων της Βορείου Ηπείρου και της Τουρκίας, για μέτρα ανάπτυξης της οικονομίας(βλέπε ομιλίες του Μ. Βορίδη στο κανάλι της Βουλής)για εσωτερική ασφάλεια και πολλά άλλα τα οποία τα λοιπά αριστερά(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) κόμματα θα τα ανακαλύψουν το 2021....Σε δέκα χρόνια τα λέμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Τις προτάσεις του Καρατζαφέρη για την οικονομία αν τις είχε ακούσει και εφαρμόσει ο ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗΣ δεν θα χρειαζόταν ούτε μνημόνιο ούτε το ΠΑΣΟΚ που μας έκατσε στο σβέρκο!!!!