Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ...



Από το : Κουρδιστό Πορτοκάλι
Έφτασε το τέλος τους. Το τέλος της κυριαρχίας τους.
Εδώ και χρόνια οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, με ελάχιστες εξαιρέσεις, χρησιμοποιούν τα μέσα που διαθέτουν για να εκβιάζουν δουλειές με το άθλιο δημόσιο, μίζες από εξοπλιστικά, δημόσια έργα και διευκολύνσεις του προσωπικού πλουτισμού τους. Δείτε έναν –έναν τους...
ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.
Για κάποιους από δαύτους, μόνο το άκουσμα του ονόματός τους, θ αρκούσε να ηχήσουν οι σειρήνες των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ., σε περίπτωση που λειτουργούσαν οι θεσμοί σ αυτή εδώ την ταπεινωμένη χώρα.
Οι σεσημασμένοι κύριοι υπάρχουν χάρη σε κάποιους ξιπασμένους τραπεζίτες-δεν είναι όλοι οι τραπεζίτες ίδιοι-, χάρη σε κάποια μεγαλοτσογλάνια της διαφήμισης , που ως τώρα έβρισκαν κορόιδα -πελάτες και χάρη στο χυδαίο Δημόσιο που τους μπούκωνε με κρατική διαφήμιση.
Τώρα όμως τέρμα τα δίφραγκα.
Η Ελλάδα που χρωστάει 900 δις ευρώ-σύμφωνα με τον Πέτρο Δούκα-δεν πρόκειται ποτέ ξανά σ αυτό τον αιώνα τουλάχιστο, να σηκώσει κεφάλι.
Αυτοί οι κύριοι θ αναγκασθούν στα επόμενα 3 χρόνια να κλείσουν τις εφημερίδες τους.
Τα κανάλια τους θα υπολειτουργούν με ελάχιστο προσωπικό και κάποιοι θα κρατήσουν τις ιστοσελίδες τους, με καμιά δεκαριά δουλοπάροικους για προσωπικό, ώστε να θυμούνται τις παλιές δόξες τους.
Τώρα όμως που βρίσκονται στη δύση τους, ας φροντίσουν να διατηρήσουν ελάχιστα ψήγματα αξιοπρέπειας μπας και ψαρώνει και τους κουρεύει τζάμπα ο Τρύφωνας Σαμαράς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ πλήρως...Το οτι θα πεθάνουν οι Έλληνες νταβατζήδες των ΜΜΕ δεν σημαίνει οτι θα μείνουμε χωρίς νταβατζήδες...Έρχονται τα πολυεθνικά συγκροτήματα τύπου...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Unknown είπε...

ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΩΔΕΙΝΑ!!!!!