Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Έλληνα ετοιμάσου να υπερασπισθείς την ζωή και την τιμή της γυναίκας σου και των παιδιών σου



Η ισλαμοαναρχική εξέγερση από ό,τι φαίνεται είναι ζήτημα ημερών. Οι πνευματικοί υιοί του Μωάμεθ και του Νετσάγιεφ είναι έτοιμοι να σπείρουν το χάος σε όλη την ελληνική επικράτεια δολοφονώντας και βιάζοντας. Όταν συμβεί αυτό ούτε οι πολιτικάντηδες, ούτε οι μεγαλοκλαρούχοι θα σώσουν εσένα και την οικογένεια σου. Η ζωή και η τιμή των....
αθώων υπάρξεων θα εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές σου πράξεις. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είσαι έτοιμος. Η απόκτηση ενός κυνηγετικού όπλου είναι απολύτως νόμιμη και μπορεί να πραγματοποιηθεί ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: 
Έκδοση Αδείας Κατοχής Κυνηγετικών Όπλων (άρθρο 8 παρ. 1 Ν. 2168/1993) 
Απαιτούμενα δικαιολογητικά: 
1. Αίτηση του ενδιαφερομένου, μετά των προβλεπομένων κάθε φορά από τις ισχύουσες διατάξεις ενσημοχαρτοσήμων. 
2. Τιμολόγιο αγοράς από έμπορο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, από το οποίο να προκύπτει η νόμιμη προέλευση του συγκεκριμένου κυνηγετικού όπλου ή ανταλλακτικής κάννης αυτού, ή υπεύθυνη δήλωση του πωλητή, εφόσον η αγορά πραγματοποιήθηκε από ιδιώτη, με την απαραίτητη υποβολή στην περίπτωση αυτή της άδειας κατοχής ή του δελτίου κατοχής του συγκεκριμένου όπλου. 
Εφόσον δεν υπάρχει άδεια ή δελτίο κατοχής, ο πωλητής αναφέρει στην ως άνω δήλωσή του την πηγή προέλευσης του συγκεκριμένου όπλου. 
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του ενδιαφερομένου ότι δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 2168/1993. 
Στην ίδια δήλωση αναφέρεται πόσα ακόμη κυνηγετικά όπλα κατέχει ο δηλών, ως και ότι το προς αγορά όπλο πληροί τις αναφερόμενες στο άρθρο 1 παρ. 1 εδάφ. β΄ του Ν. 2168/1993 προϋποθέσεις.
4. Ιατρικό πιστοποιητικό από ιατρό νευρολόγο-ψυχίατρο ή παθολόγο, από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου. 
5. Αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής ή γενικής χρήσης (άρθρο 577 Κ.Π.Δ., όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 10 του Ν. 1805 /1988)
6. Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες. 
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1186&Itemid=131&lang=
ΕΛΛΗΝΑ, Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ!

11 σχόλια:

Τηλέμαχος είπε...

Ναι ρε συ Έλληνα αλλά μπάστα ακόμη πριν πάρεις τα τφέκια γιατί ξέρεις πως όταν το σηκώσεις θα πρέπει όχι μόνο να το χρησιμοποιήσεις αλλά να αγωνιστείς μέχρι το θάνατο.
Έτσι λοιπόν αγαπητό blog προτείνω να φρενάρεις λίγο τον παροξυσμό σου γιατί ξυπνάς αρχέγονα μεν αλλά επιθετικά γνωρίσματα μας.
Γνωρίζω. Δεν είμαστε πολεμοχαρής αλλά πολέμαρχοι!
Πρώτα θα φροντίσω να ξεφορτωθώ τον Jeffrey και τα άλλα 'πουλιά' και θα εξαντλήσω όλη την διπλωματία και διαλεκτικότητα που διαθέτω ως γνωστό εξίσου υπέροχα!
Δεν είναι εποχή για αίμα παιδιά...
Η δουλειά είναι να πάμε ναι μεν ενα βήμα (τουλάχιστον) μπροστά αλλά οχι και δυο πίσω.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι να ξεφορτωθουμε τον Jeffrey και τους υπολοιπους κλεφτες-προδοτες θα ειναι αργα...Παρε την καραμπινουλα σου να υπαρχει γιατι οταν μπουν στο σπιτι σου δεν σε σωζει κανεις παρα μονο εσυ!Και επειδη ειμαστε και ανθρωποι πανω απ'ολα υπαρχουν και φυσιγγια με καουτσουκ ;)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΩΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΟΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΛΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ.ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΗ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ....ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ !!!ΕΔΩ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ Τ ΑΠΛΥΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΑΘΕΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ !!!ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ....ΚΑΛΩΣ ΝΑΡΘΟΥΝΕ ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ !!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εγώ πρώτα θα φάω τους Έλληνες προδότες Αριστερούς προστάτες των λαθρο και μετά τους λαθροέποικους!! Και μη πει κανείς για εμφύλιο, γιατί θα κάνει βλακεία. Οι προστάτες τους θα είναι μαζί τους και μάλιστα στην πρώτη γραμμή, πιστεύοντας αφελώς οτι επειδή είναι ;Έλληνες;;;θα διστάσουμε!! Μην ελπίζουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Αίαντα μ' αρέσεις

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!! ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ, ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΜΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

απ οτι βλεπω δεν ειμαι μονος μου. το εχω σκεφτει εδω και πολι καιρο αυτο το θεμα

Ανώνυμος είπε...

Πήρα την άδεια. Ποινικό Μητρώο δεν χρειάσθηκε. Αντίθετα θέλουν διπλότυπο 3 ευρώ (το χαρτί του κοστίζει περισσότερο) από Δ.Ο.Υ. υπέρ Μ.Τ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ!! ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΣΚΑΣΚΗΘΗΤΕΜΣΕ ΚΑΝΑ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ Η ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΕΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ!!ΤΟ ΦΟΒΗΘΗΤΕ !!!!!ΑΠΛΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣΦΑΛΗΣ!!!!!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!! ΟΤΑΝ ΠΑΙΤΗΘΗ!!!!ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αδεια για μπαζουκα πως βγαζω?