Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Aγωγή παπαγάλων εναντίον blog fimotro


Όχι δεν είναι φάρσα οι ανεπίσημοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης τρομοκρατημένοι απο την οργή που συσορεύεται, εχοντας καταλάβει οτι ο κόσμος πλέον αντιλαμάνεται την δήθεν "αντικειμενικότητά" τους, κατέθεσαν μήνυση στο fimotro... Μετά και από ...ψηφοφορία που έκανε το blog για ''Το ποιος δημοσιογράφος γλύφει καλύτερα την κυβέρνηση''...
καλά ρε τόσο πολύ σας πονά η αλήθεια Τόσο χαμηλά πέσατε; Μήπως αυτός είναι ο ορισμός του φασισμού; Θυμάμαι τον Πρετεντέρη που κάποτε είπε στην Διαμαντοπούλου: "ποιος ασχολείται με τα BLOGS...." Γιαννάκη τι έπαθες αγόρι μου; Τι έπαθες; Εγω λέω να ξεκινήσουμε νέο γκάλοπ με τίτλο: Τι μάρκα γιαούρτι θα φάει ο Γιαννάκης...
anti-ntp.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΚΟΥΛΑΣ ΝΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Τι κωλοσαητ ειναι τουτο...

Φασιστομουτρα ,αποβρασματα της κοινωνιας,θελετε βρωμοξυλο

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάστορα όρεξη έχεις πρωί πρωί???Άντε συγγρου να ξεχαρμανιάσεις και μετά βάλε mega να ακούσεις λειτουργία!
Υ.Γ. Μη ξεχάσεις το αντίδωρο

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΗ Π...ΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ Ο ΚΑΨΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ . Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ..ΣΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να χολοσκάνε για το γιαούρι. Δεν το φοβούνται. Άλλο πράγμα θέλουν. Υποστήριξη στο fimotro τώρα. Υποστήριξη στην ελεύθερη φωνή!!!

Δημήτρης είπε...

Εσύ στο 4.23 τα αποβράσματα της κοινωνίας είναι στη βουλή και άλλος θα φάει βρωμόξυλο όταν έρθει η ώρα και τότε θα σε δούμε με ποιανού μερία θα είσαι εσυ. Άβουλα πρόβατα του καναπέ. Εσύ ανεγκέφαλε δουλειά, σπίτι, τηλεόραση και μη λές πολλά.