Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Bελόπουλος: Οικονόμου Μαρινάκης και Αγγελόπουλος, Πάνε για συνεκμετάλευση στο αιγαίο με τους Τούρκους! βίντεο


Χρησιμοποιούν τις ομάδες και τον κόσμο ως μοχλό πίεσης, πολύ έξυπνη τακτική!!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια βαλτε ολοκληρες τις εκπομπες αυτες να τις βλεπουμε και οχι αποσματα.Μην το κανετε και εσεις οπως το Mega που βγαζουν τον Καμενο για 15 δευτερολεπτα.Φιλικα Διας.

TonEllinonTaIera είπε...

Φιλε Δια, η εκπομπη υπαρχει ολοκληρη εδω http://www.youtube.com/user/tonellinontaiera οπως και πολλες αλλες.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω....Συνεχιστε ετσι ολα τα Blog...Ενημερωση μονο απο τα Blog..στα καναλια μονο σειρες και μπαλα....

Διας

Ανώνυμος είπε...

Βελόπουλε γιατί αφού κανείς δεν τολμάει κι εσύ τολμάς(και μπράβο σου}, γιατί δεν πάς σε ένα Εισαγγελέα,ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να καταθέσεις μηνύσεις εναντίων των Λαμογιών αυτών.Τι είναι υπεράνω του νόμου,επειδή έχουν πίσω τους τον Ολυμπιακό και τους Οπαδούς.Δεν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό.Τότε όποιος γουστάρει να αρχίσουμε όλοι μας να σκάβουμε να βρούμε θησαυρούς. αρχαία κ.ο.κ.
Ασε τα μπλα - μπλα στο Κωλοτουμπέϊκο κανάλι και στον Εισαγγελέα γρήγορα,να αρχίσει να σκαλίζει την υπόθεση.Αμ πώς!!!

Ανώνυμος είπε...

STON KOSMO SAS ESEIS...RE ME TON OLYMPIAKO....PWS THA VGALOUN TO PETRELAIO RE,TOUS ANHKEI TO AIGAIO???OTI MALAKIA AKOUGETAI TO KANETE THEMA....NA PEITE OTI H KYVERNHSH TOUS EVALE MPROSTA GIA XARH THS XWRAS NA TO KATALAVW,ALLA MONOS TOU O MARINAKHS ME TON AGGELOPOULO THA PAROUN TO PETRELAIO...ELEOS ME THN PROPAGANDA..

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ.ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τους έβαλε μπροστά για το καλό της χώρας;;; 1ον Πότε έκαναν κάτι καλό αυτά τα ρεμάλια για την χώρα;; 2ον Όσο για τις ομάδες,όλες είναι μάζες ηλιθίων που τους χρησιμποιούν όταν τους χρειάζονται. 3ον Αν η χώρα ήταν κράτος (κρλατος=κρατεός, ισχυρός) δεν θα χρειαζόταν να βάλει κανέναν μπροστά. Απλώς θα κάναμε την ΑΟΖ μας, όπως ΟΛΑ τα κράτη, αφού υπάρχουν διεθνείς νόμοι και θα τους λέγαμε τους Τουρκαλάδες να πάνε να συνεχίσουν το Οθωμανικό δίκαιο, που το ξέρουν τόσο καλά, στους φαντάρους τους. (ακούσατε για τους βιασμούς στο Τουρκικό στράτευμα έ;) Αλλά άμα έχεις να κάνεις με προδότες τι περιμένεις;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε, αληταρά, Βελόπουλε, παλιοφασισταρά στάματησε να διασπείρεις μαλακίες στον κόσμο και τα δήθεν αποκαλυπτικά στοιχεία για την Ελλάδα που κατά καιρούς με δήθεν εμπιστευτικά μηνυματα διακινείς στο διαδίκτυο.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια κατω τα χερια απο τον ολυμπιακο!
Ποιον ολυμπιακο ρε ΤΟΥΒΛΟ?στα παπαρια μας και ο ολυμπιακος και ολο το ποδοσφαιρο σας.ετσι οπως εγινε δε θα παρουμε.ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

Πρόβατα των κομμάτων, των θρησκειών, των ομάδων!! Πότε θα βγει ο άνθρωπος από το μαντρί, να ζήσει πραγματικά ελεύθερος;;

Ανώνυμος είπε...

να κάνω μια ερώτηση?εγώ γενικά απ αυτά τα πράματα δεν ξέρω.αλλα απ ότι ακούω αν βγάλουμε τα πετρέλαια χωρίς τους τούρκους αλλα με μια αμερικανικη εταιρία εξόρυξης,το ποσοστό που θα παίρνουμε θα είναι ελάχιστο από 3% μέχρι 10% βαριά.δεν θα ήταν καλύτερα να τα βρούμε με τους τούρκους και να το κόψουμε στο 50%-50%?.(απ την στιγμή που δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να μας αφήσουν να το βγάλουμε ποτε μονοι μας μιλάω πάντα)

Ανώνυμος είπε...

8:16 Δεν γίνεται να τα βρούμε με τους Τούρκους και να μείνει η Αμερική στην απ'έξω. Να είμαστε ρεαλιστές δηλαδή, αυτά τα πράγματα απλά δεν γίνονται. Στη Λιβύη βλέπετε τι γίνεται. Απλά με αμερικάνο πρωθυπουργό το σχέδιο τους πάει ρολόι... Βάλανε και το Μαρινάκη να κάνει την εξόρυξη, που είναι αρεστός στους μισούς και βάλε λόγω ολυμπιακού, για να μην υπάρχει μαζική αντίδραση από πλευράς Ελλήνων. Καθαρή βιτρίνα δηλαδή, γιατί όπως λέει και το τραγούδι του Πανούση, όλο το Έθνος προσκυνάει σώβρακα και φανέλες. Ξυπνάτε!!! Όλο αυτό είναι ένας αποπροσανατολισμός, ακόμα και η πτώχευση της χώρας μας που συγχρόνως μαζί με τον αποπροσανατολισμό, πετυχαίνουν και την περαιτέρω αποδυνάμωση του Έθνους μας, για να μπει μπροστά το τελικό στάδιο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μου αρέσει η γυναίκα σου, είσαι να τα βρούμε 50-50;

Ανώνυμος είπε...

7.27 Δεν ψηφιζω το ΛΑ.Ο.Σ λογω του μνημονιου αλλα ο κυριος Βελοπουλος οσες φορες εχει αφησει να διαρευσει κατι εχει στοιχεια και επιχειρηματα. Το ιδιο και ο Κυριος Αδωνις(ΛΑΟΣ), Καμμενος(ΝΔ), Παφιλης (ΚΚΕ) και πολλοι αλλοι αξιολογοι βουλευτες. ΕΝΑΣ ηγετης πατριωτης να βρεθει να τους μαζεψει ολους αυτους για να δει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαος και αυτη η χωρα επιτελους μια ασπρη μερα...