Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Όσοι κατηγορούν τις τράπεζες δεν έχουν γνώση. Φυσικά και να πάρουν 30 δις, πως αλλιώς θα στηριχτεί το τραπεζικό σύστημα;


θυμάστε τον πρωθυπουργό της Ελλάδος όταν φυσικά ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση, που "Επαναστατούσε" και φώναζε για τα 28 δις (λεφτά φορολογουμένων) που έδωσε απλόχερα η Νέα Δουλοκρατία; (ΕΕ.. με συγχωρείτε η Νέα δημοκρατία ήθελα να πω..) Σήμερα λοιπόν ο αναξιότιμος Κύριος πρωθυπουργός μας αποφάσισε να συνεχίσει την υποδούλωση του λαού στους τραπεζίτες. Αποφάσισε να δώσει στις τράπεζες 30 δις ευρώ..!! Και μην βιάζεστε εσείς παπαγάλοι του μνημονίου, μην βιάζεστε να μου πείτε ότι είναι δήθεν...
εγγυήσεις, γιατί θα σας πω οτι οι εγγυήσεις οδηγούν σε ζεστό χρήμα. Εαν δεν πληρωθεί οι τράπεζα από μεγαλοοφειλέτες, θα τρέξει στο λεγόμενο πακέτο "στήριξης" για να αντλήσει τα χρήματα από εκεί. Όπως ακριβώς έγινε στο παρελθόν με τα 28 δις ευρώ, που τελικά τα 11 αντλήθηκαν (ζεστό χρήμα) από χρήματα των φορολογουμένων. Με άλλα λόγια οι τράπεζα τζογάρει δίνοντας δάνεια γνωρίζοντας ότι οι πελάτες της είναι υψηλού κινδύνου, ουσιαστικά τζογάροντας χρήματα σε υψηλού κινδύνου δάνεια με σκοπό το κέρδος. Γνωρίζετε κανέναν που να τζογάρει και μετά να τρέχει στην εταιρία που προσφέρει στοιχηματισμό, να ζητάει πίσω τα χρήματά του; Με την ίδια λογική, εάν ανοίξω και εγώ ένα σούπερ μάρκετ στην Δραπετσώνα και πέσω έξω, το κράτος θα έρθει να με "στηριξει"; Όχι φυσικά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το δείπνο παπανδρέου με τραπεζίτες και μεγαλοεκδότες προεκλογικά, για να υποσχεθεί την πλήρη στήριξη στους τραπεζίτες Α.Ε. που έχουν χρηματοδοτήσει το κόμμα του και την αντιπολίτευση φυσικά με πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ. Θυμηθήτε την ίδια ώρα σε προκλογικές του ομιλίες έλεγε "Θα συγκρουστούμε με τους τραπεζίτες" Λεφτά υπάρχουν, τα βρήκαν για τις τράπεζες "Πρέπει να υπάρχει αναδιανομή του πλούτου" Φυσικά όλο το Mega στην γραμμή που έδωσε στο υπουργικό συμβούλιο ο Παπανδρέου. Το... κυβερνητικό τρίο ΠρετεντέρηςΚαψής και οΧασαπόπουλος πήραν γραμμή για να πουν τα ίδια ακριβώς πράγματα. Και οι τρεις σχολιαστές έλεγαν  πόσο αναγκαία είναι οι χρηματοδότηση των τραπεζών ώστε να δανειοδοτήσουν και οι τράπεζες με την σειρά τους, την αγορά.. Πρωτοετής φοιτητής οικονομικών γνωρίζει οτι με τον υπερδανεισμό δεν υπάρχει πραγματική ανάπτυξη. Ανάπτυξη υπάρχει με την μείωση των έμμεσων φόρων .. (καύσιμα, τρόφιμα), μείωση των τοκογλυφικών επιτοκίων των τραπεζών και αύξηση μισθών και συντάξεων. Αντι λοιπόν τα χρήματα (30δις)  που δανειστήκαμε να δοθούν προς όφελος της αγοραστικής δύναμης, δόθηκαν σε ιδιωτικές εταιρίες (τράπεζες) που θα βγάλουν και χρήματα καθώς τα χρήματα αυτά θα τα δανείσουν.. Χεστήκαμε για την ρευστότητά τους αφού οι ίδιοι δανείζουν χρήμα που δεν υπάρχει. Για παράδειγμα εαν έχει μια τράπεζα 1 εκατομμύριο ευρώ, θα δανείσει 10!!! Δημιουργεί χρέος άρα χρήμα, απο αέρα κοπανιστό.!! Πόσο θα ευχαριστιόμουν ένα μαζικό bunk run..(μαζικές αναλήψεις) για να του καταρρεύσουν οι βδέλλες των ανθρώπων. 


130 ΔΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ
....
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ .....
ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...
ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ...
[ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ..]

anti-ntp.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι χρεοκοπημένα και ελεγχόμενα από τις τράπεζες...λίγο δύσκολο να μην τους κάνουν τα χατίρια.

Οικονομικό κραχ στη Συγγρού

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=59120967

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρωστάνε πάνω από 230 εκ. ευρώ σε τράπεζες!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=70451&catid=3

Ανώνυμος είπε...

Οι τράπεζες κρατούν στη ζωή ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=255482

Ανώνυμος είπε...

Μόλις άκουσα πως η ΝΔούλα πληρώνει 90.000 ευρώ το μήνα ενοίκιο στα καινούργια γραφεία της. (Συγγρού) Μαντέψτε ποιά κορόϊδα τα πληρώνουν. Όποιος πει ο ηλίθιος Ελληνικός λαός κερδίζει ένα ταξίδι στις Μπαχάμες, όλα τα έξοδα πληρωμένα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΕς ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

φαγανε 2-3 τραπεζιτες στην αργεντινη και ξεμαγαρισανε

Ανώνυμος είπε...

Στην Αργεντινή δεν κάνανε καλή δουλειά τους αφήσανε και ξανά φυτρώσανε εδώ θα τους ξεριζώσουμε τελείως

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που φοβουντε ειναι το τομαρι τους!! Εξορια τωρα στον ΓΑΠ και στην συμμορια του για προδοσια της χωρας

Ανώνυμος είπε...

Που εξορία φίλε μου, στις Μπαχάμες να ξεκοκαλίσουν τη λεία τους; Λεπίδι φίλε μου και κρεμάλες στη σειρά κατά μήκος της Πατησίων, από Ομόνοια μέχρι άγιο Ελευθέριο στα Πατήσια. Να ξεβρωμίσει η ανθρωπότητα από του υπανθρώπους και να γίνουν παράδειγμα για του επόμενους και μελλοντικούς κυβερνώντες. Δε θα τους στείλουμε για διακοπές.