Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Το ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ για το 1821, άρεσε στη Τουρκία!



  • Εργαλείο της απόλυτης τουρκικής προπαγάνδας η Ελληνική τηλεοπτική παραγωγή που κόστισε 1 εκατομμύριο ευρώ

Η τουρκική εφημερίδα Radikal με ολοκληρο πρωτοσέλιδο της κάνει αναφορά στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται στην τηλεόραση του ΣΚΑϊ με τίτλο 1821.

Η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο "Eπάνάσταση στην Ελλάδα για τους Οθωμανούς" και υποστηρίζει ότι το νοτκιμαντέρ κατάφερε να μην ασχοληθεί με την επίσημη ιστορία και δείχνει πολλές πραγματικότητες που ενόχλησαν. "Το να βγαίνει κάποιος εκτός της επίσημης ιστορίας έχει τίμημα, όπως οι δηλώσεις του Παμούκ σχετικά με τους Αρμένιους".



Η τουρκική εφημερίδα που στο πρωτοσέλιδο της έχει τη φωτογραφία του Κολοκοτρώνη γράφει οτι χιλιάδες άνθρωποι ζητούν απο την κρατική τηλεόραση να κάνει ένα ντοκιμαντέρ που θα δείχνει την πραγματική ιστορία της ελληνικής επανάστασης και τονίζει οτι υπήρξαν αντιδράσεις και απο τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο ο οποίος για το ντοκιματέρ δήλωσε " είναι ντροπή".


http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/1821_28.html




7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΉΠΩς ΞΈΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΤΑΝ Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ; ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΑ ΕΘΝΟΣ.Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΧΕΙ, ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ,ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΤΑ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ Η ΜΗΤΡΑ, Ο ΘΡΟΝΟΣ, Ο ΣΑΚΚΟΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ,ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕ ΕΘΝΑΡΧΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΤΙΜΟΥΝΕ.ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι παπάδες ήταν από τότε προδότες. Δυστυχώς πολλοί λίγοι αξίζουν, όπως π.χ ο Άνθιμος. Όσο για την Τουρκία έχει άδικο;; Όταν όμως μιλάει για επίσημη ιστορία τι εννοεί;; Μήπως την μη συμβατική;; Συμβατική ιστορία είναι αυτή που συμφωνείται από δύο πλευρές, για κάποιους λόγους κι όχι η σωστή και αληθινή. Οπότε μόνοι τους βγάζουν τα μάτια τους οι βάρβαροι, αφού ομολογούν πως άλλη είναι η επίσημη, άρα σωστή ιστορία και άλλη η ανεπίσημη δλδ, η συμβατική!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσο για το ΣΚΑΪ ίσως θα έπρεπε να λέμε αυτό που λένε κάποια άμυαλα πιτσιρίκια για το σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

Λεπτομέρια(?): το άρθρο που λέτε το έγραψε ο έλληνας ανταποκριτής της εφημερίδας. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1044361&Date=28.03.2011&CategoryID=77

Ανώνυμος είπε...

tourkoi tourkoi parte mas tsimpouki.

Unknown είπε...

ΤΟ ΣΚΑΪ,ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον Καρατζαφέρη ποιός θα τον στρώσει;;