Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Προφητεία του 1806 συνδέεται με τα γεγονότα σήμερα!



Διαβάζοντας ένα άρθρο «Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806)», ανέφερε κάτι που θεώρησα σημαντικό να αναλύσω και να επεκτείνω.

Το άρθρο περιλαμβάνει μία προφητεία του 1806 με τα ακόλουθες προβλέψεις, που κατά την γνώμη μου χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής:
Κεφ. Ζ’ συμβαίνει φθορά δια ξηράς και δια θαλάσσης.
Κεφ. Η’ εις τας 18 Μαρτίου θέλουν αυξήσει οι αιματώδεις πόλεμοι και νίκαι.
Κεφ. Θ’ εις τας 8 Ιουλίου συμβαίνουν δύο.....

ανήκουστοι πόλεμοι.
Κεφ. Ι’ εις τας 12 Αυγούστου, ανυπόφορος ζεστή γεννήσεται.
Κεφ. Ία’ εις τας 18 Δεκεμβρίου χάνεται το ήμισύ της ανθρωπότητος.
Κεφ. Ιβ’ θέλει εκλεχθή ένας Βασιλεύς από το ημπέριον.

Τα άνωθεν ελήφθησαν εκ τινός χειρόγραφου παλαιού εκ της ι. Μ. Κωσταμονίτου κατά μήνα Αύγουστον 1897
Το σημαντικό είναι πως είναι η πρώτη προφητεία που δίνονται ημερομηνίες σε γεγονότα με αλληλουχίες. Πότε μπορεί θα γίνουν αυτά; Αν κάνουμε μία παραδοχή, και αντιστοιχία γεγονότων, σύμφωνα με τα κεφάλαια της προφητείας θα διακρίνουμε με θαυμασμό αλλά και φρίκη τα ακόλουθα:
Κεφ ζ' = σεισμός & τσουνάμι στην Ιαπωνία!
Κεφ η' = 18/3 ξεκίνησε ο πόλεμος στη Λιβύη!
Κεφ θ' = όπως έχει πει και ο Βατοπεδινός μην ξεχνάμε ότι ο πόλεμος με την Τουρκία θα ξεκινήσει ήμερα παρασκευή για 5 μήνες θα πολεμούν στην Κωνσταντινούπολη & αυτό κολλάει χρονικά με το κεφ ία' (8/7 φέτος 2011 είναι παρασκευή)
Κεφ. ι = ανυπόφορη ζεστή (λογικά μπορεί να έχει σχέση με "πρώτον σάλπισμα υπό του πρώτου Αγγέλου, χαλάζι, φωτιά και αίμα έπεσε στην γην και το τρίτον της γης κατεκάη όπως και το τρίτον του φυτικού βασιλείου" θα δούμε...)
Κεφ ία' = ολοκλήρωση των πρώτων 5 μηνών και μετά γ' παγκόσμιος πόλεμος οπού όπως αναφέρει η αποκάλυψη θα χαθεί το 1/3 της ανθρωπότητας
κεφ ιβ = αναφέρει ο Βατοπεδινός ότι θα σταματήσει ξαφνικά ο πόλεμος και θα υποδειχτεί βασιλιάς από τον Θεό!
Τα δεδομένα κατά τις εκτιμήσεις μου δείχνουν ότι μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή ενός παγκόσμιου πολέμου Ειδικότερα θα έλεγα ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαστε ζωντανοί μάρτυρες της αρχής του 3ου παγκόσμιου πολέμου που θα γραφτεί στην ιστορία. Ας πάρουμε τα γεγονότα με την σειρά:

Οι Ειδήσεις δεν κρύβουν πλέον ότι τo ΝΑΤΟ παρουσιάζει ρήγματα μεταξύ των μελών.

H Τουρκία φέρεται "χολωμένη" ως υποψήφια ηγέτιδα χώρα του μουσουλμανικού κόσμου, με τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ και δεν μπορεί να συναινέσει με τις επιθέσεις (είναι νωπό το Αίμα ακόμη… είχε πει ο γέροντας Παΐσιος).

H Γερμανία απέχει συνειδητά, που σημαίνει ότι αμφισβητεί πλέον ανοιχτά το ηγετικό προφίλ που έχτισε η Γαλλία μέσω αυτής της σύρραξης, που κατ επέκταση μπορεί να σημάνει ενδεχόμενη ρήξη και στο εσωτερικό-οικονομικό κομμάτι της Ε.Ε.

H ΡΩΣΙΑ απέχει δηλώνοντας την βαθιά της λύπη το ίδιο κάνει και η ΚΙΝΑ.

Η ΙΑΠΩΝΙΑ, πρόσφατα χτυπημένη από την θεομηνία και τα πυρηνικά, συντάσσεται με τον άξονα των ΓΑΛΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, που σημαίνει ότι η γείτονας και με πάμπολλα προβλήματα μεταξύ τους, ΡΩΣΙΑ είναι στο απέναντι στρατόπεδο...
ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ. Δημιουργούνται οι άξονες
Όπως Προβλέπει ένας θνητός νους που έχει μελετήσει την ιστορία, αυτή επαναλαμβάνεται με μαθηματική ακρίβεια επαναλαμβάνεται ότι και στον 2ο Π.Π. Πρώτα διαμορφώθηκαν οι συμμαχίες και δημιουργήθηκαν οι άξονες επιρροής και μετά άρχισε η παγκόσμια γιορτή...

Ποιά θα είναι η επόμενη φάση;
Υπάρχει ενδεχόμενο να είναι ίσως ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και την Ελλάδα;
Κανείς δεν γνωρίζει.
Εάν είναι, τότε γεννάται το ερώτημα: είναι τα συμφέροντα είναι τέτοια ώστε να είναι ο καταλύτης για το παγκόσμιο πυροτέχνημα; Ποιός ξέρει!

Πιστεύω ότι, οτιδήποτε συμβαίνει αυτή την χρονική περίοδο έχει προσεκτικά σχεδιαστεί εδώ και δεκαετίες από τα κέντρα της παγκοσμιοποίησης.
Και είναι αφελής οποίος πιστεύει ότι μπορεί εντελώς τυχαία και απρογραμμάτιστα να συμβούν πόλεμοι, κινήματα, επαναστάσεις και κοινωνικές ανατροπές.

Φαίνεται ότι όλα είναι υπολογισμένα στην εντέλεια -με άπειρες εναλλακτικές λύσεις σε εθνικές αποκλίνουσες συμπεριφορές- από εκείνους που επιδιώκουν την ισοπέδωση, την συγκέντρωση εξουσίας, τον αποχρωματισμό ιδεών και εθνών και το τσιπάρισμα σε τελική ανάλυση για τον "έλεγχο".

Επομένως ο αντικειμενικός σκοπός είναι ο έλεγχος σας αρέσει η όχι, το παραδέχεστε η όχι.
Έλεγχος άμεσος με την κατάργηση της ιδιωτικότητας και με το πρόσχημα της ασφάλειας.
Έλεγχος στην προσωπική ζωή, ρίχνοντας τα κατάλληλα δολώματα όπως facebook, e-mail κλπ, ώστε να υπάρχει συσσωρευμένη η γνώση και η πληροφορία, των προσωπικών μας δεδομένων, των προσωπικών μας σκέψεων, των προσωπικών πεποιθήσεων.

Έλεγχος κοινωνικός, οικονομικός, δικαστικός, στρατιωτικός μέσω προσώπων που είχαν τα "προσόντα" για ανώτατες πολιτειακές θέσεις, που αν και εκλεγμένοι από εμάς συμμετέχουν σε μυστικές οργανώσεις αποφάσεων τύπου bilderberg , οι οποίοι μας απειλούν και από πάνω ότι αν μας πουν ότι κουβεντιάζεται εκεί μέσα, θα πρέπει να μας σκοτώσουν.

Μα εμείς δεν τους εκλέξαμε για να διαβουλεύονται μυστικά εν αγνοία μας!

Έτσι δεν είναι; Άρα υπάρχει κάτι το οποίο θα συμβεί και δεν μας το λένε. Κάτι που αποτελεί τη φιλοδοξία ενός αρρωστημένου μυαλού η πολλών. Και όπως είπε και κάποιος φίλος «Δεκάρα δεν δίνω για επιστημονικές η μαρξιστικές αναλύσεις γιατί τίποτα δεν εξηγεί "αυτό" που ζούμε εντελώς ξαφνικά στη ζωή μας».

Και όταν δεν εξηγείται με τη λογική που μας κρύβουν οι ινστρούχτορες της παγκοσμιοποίησης και των υπερεθνικών αποφάσεων, έχουμε δικαίωμα να σκεφτούμε ότι θέλουμε.

Και συνωμοσιολόγοι θα γίνουμε και προφητείες θα ξεθάψουμε και τους αρχαίους Έλληνες θα σκεφτούμε και θα ξαναδιαβάσουμε ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι να μας έρθει το ελληνικό φως που "επιμελώς" φροντίζουν "πολλοί" τον τελευταίο καιρό να μας αλλοιώνουν, διαστρέφουν και κρύβουν.

Φοβούνται τους Έλληνες.
Το έχετε καταλάβει; ή κοροϊδεύετε τον εαυτό σας κάθε φόρα που κοιτάζεστε στον καθρέφτη;

Η λύση σε όλα είναι εδώ μέσα μας Στην Ελλάδα μας. Όπως είπε και ο διαδικτυακός φίλος Alexhers.

Τα παραπάνω αποτελούν υποκειμενικές προσεγγίσεις

http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/1806.html

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ 1770 ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .ΑΜΕΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΔΕ.ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΥΤΙΣΜΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΦΥΛΟΛΟΓΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ,ΤΕΧΝΗΣ,ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΣΗΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κισιντ!ερ ειπε πως οι ελληνες ενωμενοι εΐναι δυνατοι και εχουν περιφανια και παθος για τον ελλινισμο και την ορθοδοξια. Ο τροπος τους ειταν να διαιρεσουν και να διεστρεβλοσουν οτι αξιο ειχαμε ως ελληνες για να μας καταταξουν.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον γέροντα Παϊσιο το Τσέρνομπιλ ήταν το 3ο ή 4ο σάλπισμα δεν θυμάμαι σίγουρα (η Άψινθος) αλλά αυτή την στιγμή σημασία έχει να προετοιμαστούμε και να σφίξουμε το ζωνάρι όπως είπε και ο ίδιος ο γέροντας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΨΗΝΕΤΑΙ.....
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.....!!!!!!
ΤΥΧΑΙΟ???????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!????????
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
ΟΣΟ ΑΣΥΝΑΙΝΟΗΣΙΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΚΟΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΙΚΟΥΜΕ!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΡΤΣΙΛ:" ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ.
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλ'α τις προφητείες να περιμένετε. ΜΗν κάνετε τίποτα οι ίδιοι......Νεοέλληνες

Unknown είπε...

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ;ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΜΟΥΤΣΙΝΑ,Η,ΤΟΝ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

ton tatsopoulo

Ανώνυμος είπε...

Απορια.. Το καθε κεφαλαιο στην προφητια αυτη ειναι μονο 4-5 λεξεις? Που βρισκουμε το γνησιο κειμενο

Ανώνυμος είπε...

Τα αλλα κεφαλαια τι λενε? Εδω βλεπουμε μονο μερικα απο τα κεφαλαια

Ανώνυμος είπε...

Από Ωρθογραφεία σκήζουμε πάντως

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ?

Ανώνυμος είπε...

TI LES RE TOUVLO 5:00 μ.μ. POIOS EISAGELEAS REEEE!!!ESY THES PSUXIATRO M'AYTA POU LES!!!POU ZEIS REEEEEE!!!!ETSI STHN KOSMARA SAS EISTE OI PERISSOTEROI ALLA OTAN GINEI H MALAKIA THA TREXETE NA KRYFTEITE!!!!FLWROI!!! TRAVA PIES KANA KAFE TWRA!!!!!!

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ EINAI ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ, η ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΊ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;;
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ? ΘΑ ΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟ!!!!!

ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

"ΜΠΟΡΕΣ ΘΑ ΝΑΙ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ Η ΘΕΪΙΚΗ".

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ

@5:00 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, ΡΩΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Υπάρχουν άνθρωποι σαν τον 5.00 που ζουν τελείως στην κοσμάρα τους και τρώνε ότι τους σερβίρουν και λένε βλακείες. Ο Εισαγγελέας έπρεπε εδώ και χρόνια να είχε ασχοληθεί με όλους τους κλεφταράδες πολιτικούς και επιχειρηματίες φίλους τους. Ξυπνήστε ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

gia ton 6.09 kai gia ton 8.57 ,ta stoixeia ayta mporeite na ta dosete ston eisagelea,syntoma giati koyrasthkame me tis profities tis ekklhsias,eyxomai na einai arketa oste na mhn katadikasteite gia diaspora psevdon eidiseon kai tromokratias,oso gia ton 6.09 kai to tha yparksei eisageleas kai gia ayto..pistevo na exeiw kala ksemperdemata..

Ανώνυμος είπε...

re paidia pou kollaei o eisageleas?? ti akura lete edw pera??? ksefugate teleiws????

Ανώνυμος είπε...

pros ton 10:27 o kosmos edw grafei thn gnwmh tou apla...den einai autoi pou anevazoun ta diafora gegonota pou diavazoume edw.....opote eisai akuros....

Ανώνυμος είπε...

RE MEGALE 10:27 AFOU THA EPEMVEI POU THA EPEMVEI O EISAGELEAS...AS PAEI KAI MEXRI THN RWSIA NA VREI TON Αγίο Κωνστάντσας NA TON DIKASEI GIA PSEVDH PROFHTEIA TO 1806....

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΑΡΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..

ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ,ΠΙΘΑΝΩΣ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ,ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΕΣΛΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ,ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΠΛΟ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΖΟΥΡΙΑ(ΙΑΠΩΝΙΑ)

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΕΛΙΔΑ STO FACEBOOK ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ,ΟΥΤΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ,ΟΥΤΕ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΕ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

SOS...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΛΟΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΦΤΑΝ ΧΗΜΙΚΑ,ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΙ,ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ ΤΥΠΟΥ ΒΟΣΜΠΡΓΚ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΛΕΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 1.40ΜΜ--ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ Ή ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ,ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΟΡΘΟΔΩΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ---ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΠΩΣ ΗΤΑΝ--ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ---ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΑΧΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΑ ΘΡΥΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ,ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣhttp://www.facebook.com/topic.php?uid=181191515231817&topic=342

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

pros to paron as katapolemisoyme o kathenas prosopika ta pathoi poy exei k meta as milisoume gia profities k gia oti allo exoyme provlima giati o katharos xritianos den fovate oyte too thanato

Ανώνυμος είπε...

ιιι κι δεν εχου τιποτις πιραζ

Ανώνυμος είπε...

pios na polemisei nre paidia????oi atres pethanan stous telefteous polemous!!!kai minan piso oles oi adelfes...an sikothoun oi xiliades nekroi,na doun giati pethanan.....gia aftius pou poulisan tin elladamas..kai tin poulan akoma....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ..

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ..