Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μυστηριώδης ασθένεια σκοτώνει 104 άτομα στην Υεμένη



ImageAnti-ntp:Ε ρε τους καημένους τι τραβάνε απο ττους ξεδιαντροπους τα σκουλίκια της νέας ταξης πραγμάτων....
Μια άγνωστη και εξαιρετικά θανατηφόρα ασθένεια έχει εξαπλωθεί στην Υεμένη και πιο συγκεκριμένα στη δυτική επαρχία της Al-Hadida δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας της χώρας. Η ασθένεια σκοτώνει όσους προσβάλλει μέσα σε .....
δύο ημέρες μόνο και τα συμπτώματά της είναι οξεία αιμορραγία, ραγδαία αναστολή της νεφρικής λειτουργίας και υψηλός πυρετός.
Μέσα σε ένα 24ωρο ο ασθενής πέφτει σε κώμα και μετά επέρχεται ο θάνατος. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε η ασθένεια εμφανίστηκε πρώτη φορά αλλά μέχρι και σήμερα έχει σκοτώσει 104 άτομα, σύμφωνα με τον διευθυντή της ένωσης ιατρών και φαρμακοποιών της χώρας  Najib Malhi.
Οι υγειονομικές αρχές της χώρας δεν έχουν ακόμη κατορθώσει να κάνουν διάγνωση της ασθένειας και τα συμπτώματά της διαφέρουν κατά πολύ από τον δάγκειο πυρετό και ο οποίος είναι διαδεδομένος στη χώρα.
Πριν από δύο εβδομάδες το υπουργικό συμβούλιο της Υεμένης είχε ανακοινώσει ότι στην επαρχία Al-Hadida είχει εμφανιστεί μια μυστηριώδης ασθένεια, εξουσιοδοτώντας τον υπουργό υγείας της χώρας Abdulkarim Rasa να ανακαλύψει τη φύση της ασθένειας και τρόπους για την καταπολέμησή της.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Μυστηριώδης ασθένεια" ή υποτυπος του ιου εμπολα για τον οποιο καπου διαβασα οτι σκαιφτονται να χρησημοποιησουν για να μας ξεκανουν?
(δεν μπορω να βρω το link τωρα)

Ανώνυμος είπε...

Κάπως έτσι σκοπεύουν να γίνει. Ένα μέλλον πραγματικά εφιαλτικό για την ανθρωπότητα. Έχω όμως την πεπείθηση πως δεν θα προλάβουν να πραγματοποιήσουν τα βρόμικα σχέδιά τους. Κάτι θα γίνει και θα τα ανατρέψει!! Δεν ξέρω τι, αλλά έχω αυτήν την αίσθηση. Ίσως είναι γιατί η αλήθεια είναι πολύ φρικτή και δεν θέλω να την παραδεχτώ. Είθε!!!

Ανώνυμος είπε...

i miosi plithismou tis gis ine gnosto sxedio opote den paraxenevome katholou

Ανώνυμος είπε...

κανένα μυστήριο..εξελιγμένος εμπολα ειναι,-ο πρωτος σχολιαστής ειναι μέσα- διοτι ο παλιός εμπολα ηθελε πολλές μερες για να εκδηλώσει (τα ίδια αλλα οχι σε τοσο βαριά μορφή) συπτώματα!! το προγραμμα ευγονικής του αρχι-δολοφονου κισσιγκερ σε εφαρμογή η απλώς καποιο ατύχημα σε κρατικό εργαστήριο που αποκρυπτουν οι κυβερνώντες της Υεμενης...!

Ανώνυμος είπε...

Μην αγχωνεστε με αυτον τον ιο. Ο λογος ειναι απλος...Ενας πολυ θανατηφορος ιος με τοσο ταχεια εξελιξη δεν προλαβαινει να εξαπλωθει αρκετα σε μεγαλες πληθυσμιακες ομαδες. Τα θυματα πεθαινουν γρηγορα και δεν καταφερνουν να μεταδωσουν τον ιο σε αλλους ανθρωπους. Αντιθετα ενας πιο υπουλος ιος, λιγοτερο θανατηφορος με αργη αναπτυξη οπως ειναι το AIDS καταφερνει να εξαπλωθει σε πολυ περισσοτερα ατομα και οπως ολοι ξερετε, ακομα δεν εχουμε κατορθωσει να τον περιορισουμε... Χαλαρα λοιπον

Ανώνυμος είπε...

Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ!!!!!!!