Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

θεοσοφία zeitgeist


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ...δημιούργημα, έχει μήπως καμία σχέση με εκείνη τη πολυδιαφημισμένη (με θεατρινισμούς και υπερβολικούς τόνους) έκτακτη εκπομπή των -χειραγωγημένων- "επαναστατών" ράδιο-αρβύλα;
Για να ξέρουμε τι "παίζεται" γύρω μας δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ιδέα ενός Peter Joseph (!!!εβραίος;;;), και για μένα είναι ο δούρειος ίππος της παγκοσμιοποίησης. Πως δουλεύει; Όταν ο κόσμος είναι έτοιμος να καβαλήσει ένα άρμα και να σου τη πέσει (στους τραπεζίτες και τις μαριονέτες τους), ετοιμάζεις εσύ ένα δικό σου άρμα όπως το θες εσύ και το δίνεις στον εχθρό σου να το οδηγήσει...και να ξεκαβαληκέψει τα δικά του που σου κάνουν ζημιά (πίστη στο Θεό). Επίσης στο δικό σου άρμα έχεις ανθρώπους μέσα οπότε και έλεγχο των κινήσεων και των ανθρωπων που συμμετέχουν. Αλήθεια ξεσκεπάστηκε κάτι που δεν ξέραμε από το κίνημα αυτό; Ή το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι διαφορετικό από μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία;;;!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΠΝΙΞΕΙ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ). ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ MOVING FARWORD ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΑΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΗΔΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΗΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ (ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ). ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ. ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ (ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΑΡΩ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

μ' αρέσεις φίλε απο πάνω.