Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Το Αμόκ της πρσινοσκουφίτσας



Αμόκ έχει πιάσει την πρασινοσκουφίτσα του Alter και RealFM Κάτια Μακρή για την απόφαση τμήματος του Συμβουλίου τηε Επικρατείας με την οποία κρίνεται αντισυνταγματικό το δικαίωμα συμμετοχής των αλλοδαπών στις πρόσφατες εκλογές. Σήμερα (3/2/2011) απο τον RealFM παρέα με το νέο κολλητήρι της Ανδρεά Κωνσταντάτο προσπάθησε να.....

δημιουργήσει εντυπώσεις λέγοντας με περίσσιο θράσος και λανθάνουσα βλακεία ότι αν ίσχυε ο νόμος του αίματος για συμμετοχή στις εκλογές στην Αμερική δεν θα είχαμε Μάικλ Δουκάκι, Τζωρτζ Στεφανόπουλο η Γιαννούλα. Εκείνα τα οποία δεν λέει είναι πιο σημαντικά από εκείνα που λέει.

Οι ανωτέρω κύριοι είναι Αμερικανοί υπήκοοι από γεννήσεως. Η Αμερική σαν χώρα μεταναστών δεν μπορεί να έχει νόμους υπηκοότητας με βάσει τον νόμο του αίματος γιατί τότε οι μόνοι που θα είχαν δικαίωμα ψήφου θα ήταν μόνον οι Ινδιάνοι, όσοι έμειναν από αυτούς. Για να ψηφίσεις στην Αμερική πρέπει να είσαι Αμερικανός υπήκοος είτε από γέννησης είτε δια πολιτογραφήσεως Οι μόνιμοι αλλοδαποί κάτοικοι (Green Card) δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Οι μετανάστες και τα παιδιά τους που μπήκαν παράνομα στην Αμερική δεν έχουν κανένα δικαίωμα.

Για να αποκτήσεις την Αμερικανική υπηκοότητα χρειάζονται 5 χρόνια νόμιμης παραμονής. Στην συνεχεία περνάς από γιατρούς, δίνεις πολλές φορές δακτυλικά αποτυπώματα, περνάς εξετάσεις αγγλικής γλώσσας και αμερικανικής ιστορίας και μετά ορκίζεσαι πίστη στην αμερικανική σημαία “One nation under God”. Στην Αμερική κυρία Μακρή, η υπηκοότητα δεν είναι δικαίωμα αλλά προνόμιο.

Η πρασινοσκουφίτσα προσπαθεί να κερδίσει την μάχη των εντυπώσεων μηρυκάζοντας το τι κάνουν η Αμερική και οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Είναι καταπληκτικό Μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες χώρες όταν βολεύει. Θα θέλαμε να μας πει πως βλέπουν στην Αμερική, τα Πανεπιστήμια, το πανεπιστημιακό άσυλο , την χρηματοδότηση των κομμάτων, τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από ξένα κέντρα. Όχι να μνημονεύουμε την Αμερική όταν και όπως συμφέρει προς δημιουργία εντυπώσεων.

tabouri
ksipnistere

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την συχαίνομαι όσο συχαινόμουν τον Κουτσόγιωργα. Το άπλυτο αυτό βρομοθήλυκο, πήρε κάποια χρήματα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ καίμας σκοτίζει τ' αρχίδια κάθε βράδυ με τον μαλάκα Χατζηπαπάρα καί τον κοκκινοτρίχη πως τον λένε. Από κοντά κι ο Τραγκα-Τρούγκας, δήθεν υποστηρίζει τη Ν.Δ αλλά ρίχνει τις ρουκέτες του. Πού θα πάτε καθικαριά, φθάνει η ώρα σας.

Ανώνυμος είπε...

sumfono 100%

Ανώνυμος είπε...

Pes ta file mou pes ta na 3upnhsoun!!!