Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" ΒΕΡΕΜΗΣ


:ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ Ε' ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ-ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ:Στην αποψινή εκπομπή του ΣΚΑΙ μετά το "1821",ο "πολύς" Καθηγητής Βερεμής είπε το απίστευτο,πως δηλαδή η σφαγή του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε' και άλλων 30 Μητροπολιτών ΣΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1821 έγινε ως αντίποινα των Τούρκων για τη σφαγή στην Τριπολιτσά,που πραγματοποιήθηκε ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ!

Άραγε είναι άσχετος,αμόρφωτος ή βαλτός προπαγανδιστής;Πιθανόν όλα μαζί,αφού είναι απίστευτο ένας "Καθηγητής Πανεπιστημίου" που θέλει να μας...ξαναδιδάξει Ιστορία,να μπερδεύει τις ημερομηνίες τέτοιων σημαντικών γεγονότων....!

Και βέβαια,δεν είναι έγκλημα να μην ξέρεις ακριβώς τις ημερομηνίες,αλλά το να αγνοείς ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ,πως δηλαδή πρώτα απαγχονίστηκε ο Πατριάρχης και μετά έγινε η Άλωση της Τρίπολης,είναι γελοίο!

Φυσικά,πολύ πιθανόν να έκανε το συγκεκριμένο λάθος έτσι ώστε να δικαιολογήσει τις βαρβαρότητες των Τούρκων απέναντι στους Ιεράρχες Εθνομάρτυρες!

ΤΕΛΙΚΑ,ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ:ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ όταν τον άκουσα δεν πίστευα στα αυτιά μου σίγουρα αυτός είναι καθηγητής ;;;;;;;; εδώ δεν μιλάμε για διαφορετική προσέγγιση αλλά για ευθεία αντιπαράθεση με τις ιστορικές πηγές εκτός κι αν αυτά που λέει ταυτίζονται με τα Τούρκικα βιβλία ιστορίας μιας και κατ ουσίαν τουρκικό ντοκιμαντέρ μας δείχνουν.