Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ.


Συμπαράσταση εργαζομένων ΕΘΕΛ προς επιβάτες που "δεν πληρώνουν" τις αυξήσεις

Σήμερα, η συνέλευση των εργαζομένων ΕΘΕΛ υιοθέτησε.... ψήφισμα συμπαράστασης στους πολίτες του κινήματος "δεν πληρώνω το χαράτσι". Το γεγονός αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς το ψήφισμα καλεί τους εργαζόμενους (οδηγούς και ελεγκτές) στα λεωφορεία να συμπαραταχθούν έμπρακτα με τους πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν τις αυξήσεις στα εισιτήρια και τις κάρτες των δημόσιων συγκοινωνιών. Το σχετικό κείμενο έχει ως εξής:

"Εμείς οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας στους πολίτες που αγωνίζονται ενάντια στην αύξηση των εισιτηρίων και των καρτών. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και όλοι μαζί, εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες και επιβάτες, να αντισταθούμε στα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας.

Αγωνιζόμαστε μαζί με τους πολίτες, σε κοινό μέτωπο, για δημόσιες συγκοινωνίες, ποιοτικές και με επαρκή κάλυψη, με φτηνό εισιτήριο και με αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και αμοιβής για τους εργαζόμενους.
Ο δικός μας απεργιακός αγώνας και ο αγώνας των επιβατών ενάντια στην αύξηση του εισιτηρίου και τη διάλυση των δημόσιων συγκοινωνιών είναι κοινός αγώνας."

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να το ποστάρω στο fb... έπεσε η σελίδα σας πάλι;

area51gr είπε...

Συγνώμη.. Αλλά αν κάποιος θέλει να αντιδράσει στις τιμές κτλ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ!

Θέλετε να διαμαρτυρηθείτε; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, Η ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣ!

Πρέπει να μπει νόμος ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!.. ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ; ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ, Η ΚΑΝΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, Η ΚΙΝΗΣΟΥ ΝΟΜΙΚΑ! ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΩΝ ΑΛΛΩΝ.

area51gr είπε...

Στην τελική, το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" - "ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ", ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΠ (των Αριστερών που γράφουν το κράτος στα @@ τους, με τους μετανάστες π.χ., τα όνειρα για ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΚΤΛ ΚΤΛ).

ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΠ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΑΡΧΗΝ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Προς εσάς που αντιδράτε στην "παράνομη" πιστολιά προς τα διόδια κ.λπ. Πρώτον, δεν είναι εύκολο για όλους να μετακινηθούν με τα πόδια...Δεύτερον, είναι ο πλέον καλύτερος τρόπος για να αντιδράσεις στη ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ των διοδίων από Μπόμπολες κ.λπ. Ναι, ίσως πράγματι η ΝΤΠ θέλει ο λαός γράφει στα αρχ.... του την εξουσία, αλλά χεστήκαμε!!! Εμείς το κάνουμε ΓΙΑ ΕΜΑΣ! Αν βέβαια ο αγώνας του κινήματος καπελωθεί απο την Αριστερά των παπαγάλων μάλλον ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ! Εγώ πάντως πλην του ΠΑΜΕ που κακώς(κατά τη γνώμη μου και παπατζιλίδικα) θέλει να το καπελώσει, δεν πιστεύω πως τα καταφέρνει...