Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Τα μαθες μανούλα; Έπιασαν τις συνταξιούχες που γιαούρτωσαν τον Αλαβάνο!


Αnti-ntp:Αρα είναι πασιφανές πλέον για όσους  δεν το έχουν καταλάβει ακόμα πως ότι έγινε στην Marfin δεν είναι καθόλου τυχαίο...
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗN MARFIN...

Πίσω από τον πηχιαίο τίτλο της Κρατικής Ασφάλειας Αττικής, κρύβεται το παραμυθάκι με την “Ωραία κοιμωμένη” τη βασιλοπούλα που την καταράστηκε η κακιά μάγισσα επειδή τη ζήλευε, και την καταδίκασε να κοιμάται για 100 χρόνια.Μόνο που στην περίπτωσή μας αυτήν την υπηρεσία δεν.... την κυνηγούν μάγισσες, αλλά τα φαντάσματα από τους τρείς αθώους νεκρούς υπαλλήλους στην τράπεζα της Marfin της οδού Σταδίου, που τους έπνιξαν σαν τα ποντίκια. Και όσοι σώθηκαν κρεμάστηκαν από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου για να πάρουν ανάσα. Το περιστατικό της φρίκης συνέβη στις 5 Μαΐου του 2010. Τι και αν υπήρχαν ερασιτεχνικά βίντεο, τι και αν υπήρχαν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, οι δολοφόνοι δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ.
ΚΑΤΑ ΑΛΑΒΑΝΟΥ
Παραμονές των δημοτικών εκλογών στον Άγιο Παντελεήμονα ο υποψήφιος περιφεριάρχης Αλέκος Αλαβάνος δέχεται επίθεση με γιαούρτια στα σκαλιάτης εκκλησίας. Το γιαούρτωμα καταγράφεται on camera αλλά η Κρατική Ασφάλεια εξιχνιάζει την υπόθεση μετά από μήνες, στις9 Φεβρουαρίου. Και δεν μιλάμε για κουκουλοφόρους, αλλά για πέντε κατοίκους της περιοχής, ανάμεσά τους κάτι κούσαλα, δυο γυναίκες και έναν 16χρονο.

http://greeknation.blogspot.com/2011/02/blog-post_4042.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Με τους αριστερους δεν καθαριζεις με γιαουρτια αλλα με οπλα Το 1949 διωξαμε 700.000 και ησυχασαμε για μερικα χρονια.

Ανώνυμος είπε...

2:57 ΜΠΡΑΒΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!! ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕΣ 700,000 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ. ΥΠ' ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΓΙΝΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ, ΗΤΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ. ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΩΛΟΥ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΜΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΟΜΜΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΣΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ. VIVA LA REVOLUTION!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έχουν σπείρει την διχόνοια στην Ελλάδα αρκετά βαθιά.."κόκκινοι" "γαλάζιοι".

Νίκος είπε...

Πρέπει να σταματήσει να αποτελεί σημείο αναφοράς η πολιτική θέση! Οι Έλληνες είναι Έλληνες. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν που αυτοαποκαλείται δεξιός ή αριστερός ή ό,τι άλλο.

Unknown είπε...

Ναι Νίκο..
μακάρι να ξυπνήσουμε και να ενωθούμε. Αυτό δεν θέλουν οι εχθροί μας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 700.ΟΟΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΓΥΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΜΦΙΛΙΟ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΕΜΦΙΛΙΟ. ΤΟ 1978 ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟΣΑΝ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ . ΤΟ 1983 ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΑΝ ΔΕΞΙΟ. ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ .ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ. ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΙΣ.