Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Τεράστια επιτυχία της Ασφάλειας...




... Βρήκαν τους κεσέδες!
Εξιχνιάστηκε από την υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας η υπόθεση της απρόκλητης και βάρβαρης επίθεσης που δέχθηκαν...

... πέντε γιαουρτοκεσέδες από το πρόσωπο του πρώην υποψήφιου περιφερειάρχη του συνδυασμού «Ισλαμική Αττική», Γιλέκ Αλ Αμπάν. Συγκεκριμένα, την 22η Οκτωβρίου, τα αθώα γιαουρτάκια (με 0% λιπαρά, παρακαλώ) δέχθηκαν επίθεση από τον Αλ Αμπάν, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα....


Μετά από εξαντλητικές έρευνες, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τους κεσέδες. Όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, τα γιαούρτια αρνήθηκαν να φωνάξουν στον Άγιο Παντελεήμονα το σύνθημα "νόμος είναι το δίκιο του λαθρομετανάστη" και γι' αυτό ο Αλ Αμπάν τους επιτέθηκε, δίνοντάς τους απανωτές κεφαλιές για να "βάλουν μυαλό" και να αποκτήσουν "πολυπολιτιστική συνείδηση".

Σε βάρος του Αλ Αμπάν σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, παράνομη βία και διατάραξη χαμηλών λιπαρών και φυσικά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Ταυτόχρονα, η Ασφάλεια συνεχίζει (με το ίδιο πείσμα) τις έρευνες για τον εντοπισμό των μπουκαλιών από τις μολότοφ, που δέχτηκαν την βάρβαρη επίθεση από υπαλλήλους της Marfin, κατά τη διάρκεια της μεγάλης πορείας στην Αθήνα ενάντια στην υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ. Όπως είναι γνωστό, τα μπουκάλια κρύβονται για να μην αντιμετωπίσουν την μήνιν του.. Indymediamyass.

ΛΟΞΙΑΣ

τους Δολοφόνους της μαρφίν θα τους βρείτε ρε κοπρίτες;