Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μαρτυρία εργαζόμενης στο κέντρο


Δουλεύω κέντρο (Αγίου Κωνσταντίνου) σε μια περιοχή που ξεχνάς πως είναι Ελληνική. Κάθε μαγαζί που κλείνει λόγω κρίσης αμέσως μετά ανοίγει αλλοδαπός δική του επιχείρηση και επί το πλείστον Αλβανός. Δουλειές του δρόμου έχουν αναλάβει οι μαύροι που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών...
 Τα πρεζάκια κάνουν παρέλαση 24 ώρες το 24ωρο. Άνθρωποι βρώμικοι, άρρωστοι με σαπισμένα πόδια σε αναπηρικά καροτσάκια σταματούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν να πάρουν την δόση τους. Ξεκινούν από τα χέρια, φτάνουν στα γεννητικά τους όργανα και καταλήγουν στις πατούσες τους καθώς δεν υπάρχει φλέβα  Καλείς την αστυνομία και σου λέει πως είναι δουλειά της Δημοτικής Αστυνομίας. Καλείς την Δημοτική και σου λέει πως δεν ευθύνεται σε τέτοια θέματα παρά μόνο η Ελληνική Αστυνομία. Το μπαλάκι της ευθύνης. Πότε θα ξυπνήσουμε; Γιατί δεν επαναστατούμε; Τι στο διάολο μας έχουν κάνει και το βουλώσαμε; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Αναγνώστρια

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧ.ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ???ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΑΝΑΡΩΤΙΣΟΥ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΟΥΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΟ ΛΑΟ; ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΕΝΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

αυτο ειναι το αποτελεσμα του παρτακια δεν εχουμε συλογικη συνειδηση δυστυχως για εμας ατομισμος

Ανώνυμος είπε...

λιγο ακομα...δε μπορει θα σκασουμε..στη Κερατεα πηραν τα οπλα.

Ανώνυμος είπε...

ελατε στις 12μμ Ακαδημιας 20 στην ενωση συντακτων και μιλανε τα μελη της επιτροπης ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.ΞΕΚΟΥΒΑΛΑΤΕ και δωστε ενα απλο ΠΑΡΩΝ καπου ακομματιστα.ενα απλο παρων,καπου...να δειτε τι γινετε εκει τελοσπαντων.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ !!!!!!!!!
και πηγα και για την καρτα του πολιτη...πολυς κοσμος 4-5 χιλιαδες...πολλοι ασφαλιτες,παππαδες,νεοι,γεροι...ολοι.ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ!!!

Unknown είπε...

...καιρος να ξυπνησουμε ΟΛΟΙ.....