Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Άφωνοι οι Βρετανοί από την διαδήλωση της Κερατέας.ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφικό ρεπορτάζ για τη χρήση λέιζερ



Anti-ntp:Κάτοικοι της κερατέας ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ μάσκες εργασίες με φίλτρο από το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ!!!! και να δούμε μετά τι θα σας κάνουνε...όχι η αστυνομία αυτοί που είναι πίσω της....


Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στα ξένα ΜΜΕ η χρήση..... λέιζερ εναντίον της αστυνομίας, από τους διαδηλωτές της Κερατέας.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail φιλοξενεί σήμερα φωτογραφικό ρεπορτάζ για την «χάι-τεκ διαδήλωση». Μάλιστα, οι Βρετανοί παρομοιάζουν τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην Κερατέα, με σκηνές από ταινία επιστημονικής φαντασίας. 




5 σχόλια:

μπουκάλι.... είπε...

μακάρι να έφταιγαν οι αστυνομικοί !! αυτούς τουλάχιστον τους έχεις μπροστά σου, εκτονώνεσαι... δέρνεσαι, σε δέρνουν!! οι πραγματικοί ένοχοι, οι λουλούδες του κερατα, κάθονται στα γραφειάκια τους και διατάζουν μετρώντας τα λεφτα τους κάθε βράδυ και αναρωτιούνται "γιατί σήμερα έβγαλα 500.000 και όχι 600.000 ευρω) ?
Άι σιχτίρ πια με όλους αυτούς...

Ανώνυμος είπε...

Ιδού και το link:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1355132/Protesters-use-lasers-target-police-Keratea-Greece.html

Ανώνυμος είπε...

Και οι αστυνομικοί,όπως όλοι οι εργαζόμενοι και μη άνθρωποι, αδέρφια μας είναι, άλλα κωθώνια κρύβονται από πίσω...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Dp8lJcmYOAU&feature=related

ΥΕΝΕΔΝΤ - ΧουΔΝΤική τηλοψία ΓΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Σωστοι οι αρχοντες της Κερατεας, μπραβο παιδια μαζι σας, αντε να ξεκιναμε σιγα - σιγα και εμεις οι υπολοιποι....αντισταθειτε για τα πατρια εδαφη, οχι στην νεα φασιστικη κυβερνοταξη...αυτο που κανετε εσεις πρεπει να το κανουμε ολοι οι ελληνες..... η φυλη μας αξιζει κατι καλυτερο.............ουγκ ο ινδιανος