Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Καθαρίσαμε το πιο παραμελημένο πεζοδρόμιο!


Anti-ntp:Εύγε τα παιδιά!!Μακάρι όλοι μας να σκεφτόμασταν το κοινωνικό σύνολο... θα ήταν πολύ διαφορετική η ζωή μας


Στο πεζοδρόμιο της Σταδίου, μεταξύ Ομόνοιας και Αιόλου συναντήθηκαν την Κυριακή ατρόμητοι atenistas για να φέρουν εις πέρας τιτάνιο έργο. Ατρόμητοι όχι μόνο γιατί αψήφησαν το τσουχτερό κρύο αλλά γιατί επιχείρησαν εφοδιασμένοι με τις ξύστρες τους να απαλλάξουν το πολύπαθο πεζοδρόμιο από τη μάστιγα της τσίχλας.
Το γκλαμουράτο πρόσωπο της Σταδίου με.....


το Attica, το Holmes και τους διάσημους designer αλλάζει στην Αιόλου όπου λόγω σουρεαλιστικής γραφειοκρατίας το πεζοδρόμιο δεν έχει αντικατασταθεί εδώ και πολλά χρόνια με θλιβερά αποτελέσματα. Με φοβερή υπομονή κι επιμονή σε δύο ώρες 60 άνθρωποι καταφέραμε αυτό που στην αρχή φαινόταν ακατόρθωτο, να ασπρίσουμε τμήμα του δρόμου που υποφέρει εδώ και πολλά χρόνια ξύνοντας με σπάτουλες τσίχλες ετών, θέαμα απαράδεκτο για πολιτισμένη πόλη. Ζοριστήκαμε αλλά όπως πάντα, γελάσαμε, και μάλιστα πολύ.
Συγχαρητήρια σε όσους ήρθαν και συμμετείχαν, ρισκάροντας λουμπάγκο και κάλους στα χέρια. Εμείς δεν πρόκειται να ξαναπετάξουμε τσίχλα στο δρόμο. Παρακαλούμε τους υπόλοιπους Αθηναίους, εγκαταλείψτε αυτή την απαίσια συνήθεια μια για πάντα! • H υπόθεση του πεζοδρομίου δεν τελειώνει εδώ. Οι atenistas δεσμεύονται να κυνηγήσουν την υπόθεση της ανακατασκευής του, ερχόμενοι σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς. Θα τα καταφέρουμε!
Πηγή 
http://www.atenistas.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ?ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΕΣ...ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!