Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Βασίλης Καπερνάρος: "Οι βουλευτές μας είναι κούκλες"



“Ως Έλληνας αισθάνομαι ταπεινωμένος και εθνικά μη υπερήφανος. Αισθάνομαι ντροπή για αυτούς που με κυβερνάνε”, δηλώνει ο γνωστός δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος χαρακτηρίζει τους Έλληνες βουλευτές “κούκλες”, με “χάρτινες συνειδήσεις”. “Περισσότερη χρησιμότητα έχουν οι κούκλες στις βιτρίνες, παρά οι βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων”, τονίζει χαρακτηριστικά. “Σκέψου σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει. Η επόμενη αναθεωρητική Βουλή θα αναθεωρήσει το Σύνταγμα με βάση το.... Μνημόνιο! Φτάσαμε στο έσχατο τραγικό σημείο, ο καταστατικός χάρτης της χώρας μας, η παρηγοριά μας, η καταφυγή μας, η ταυτότητα της χώρας μας να προσαρμοστεί στο μνημόνιο! Αυτό σημαίνει αλλοτρίωση και απαλλοτρίωση της χώρας. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έχουν υπογράψει”, αναφέρει χαρακτηριστικά.


Ο κ. Καπερνάρος θεωρεί ότι δεν αντιδρά κανείς ουσιαστικά σε αυτήν την κατάσταση, σημειώνοντας πως “κάποτε, όταν το εισιτήριο Λιόσα- Αθήνα από 2,20 πήγαινε 2,40 ξήλωναν τα πεζοδρόμια από την Κάνιγγος”. 
Κατά τον κ. Καπερνάρο, ο μόνος που “ράβει γι' αυτήν τη σύμβαση” που “έβαλε ταφόπλακα στο μέλλον των παιδιών μας είναι ο κ. Παπακωνσταντίνου. Έχει εξουσιοδοτηθεί από τους ασκούντες τη νομοθετική εξουσία και ο ίδιος για λογαριασμό όλων να διαπραγματεύεται και να υπογράφει".
“Αυτή τη στιγμή οι βουλευτές μας είναι κούκλες. Περισσότερη χρησιμότητα έχουν οι κούκλες στις βιτρίνες, παρά οι βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων. Είναι εικονικά πρόσωπα. Είναι χάρτινες συνειδήσεις”.
“Σε κράτη της υποσαχάριας Αφρικής δεν πρόκειται ποτέ να βρεις το άρθρο 86 του συντάγματος. Όταν δεν φοβούνται την τιμωρία, όταν ψηφίζουν την ατιμωρησία δια του άρθρου 86 τότε καταλαβαίνεις ότι αυτοί είχαν σκοπό να μας παραδώσουν, να μας πουλήσουν, να μας παραχωρήσουν σε κάποιους τρίτους. 
Δεν είναι δυνατόν υπουργοί και υφυπουργοί να κάνουν κακουργήματα και ο ανώτερος χρόνος παραγραφής να είναι τα 6 χρόνια! Εάν εγώ σε βρίσω και εσύ μου κάνεις μήνυση, τότε η μήνυση αυτή παραγράφεται σε 8 χρόνια. Το αντιλαμβάνεσαι”;
Όσον αφορά τέλος το ζήτημα των ημερών, την “αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας”, διατυπώνει την άποψή του για το τι μέλλει γενέσθαι. “Μπορούν να μεταβιβάσουν τα δικαιώματα σε τρίτους. Ο τρίτος μπορεί να κατασχέσει ελληνική γη. Να αμέσως-αμέσως πως συρρικνώνονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Δια της συρρικνώσεως της γης. Και όπου γης είναι πατρίς…”, λέει χαρακτηριστικά.
cosmo

4 σχόλια:

dont remain silent είπε...

Η Ελλάδα μας σβήνει, όχι εξαιτίας αυτών των "κούκλων" που παριστάνουν τους πολιτικούς στα έδρανα της Βουλής, αλλά εξαιτίας λανθασμένων πολιτικών επιλογών ..Αυτές τις "κούκλες" με τις χάρτινες συνειδήσεις κάποιοι, τους έδωσαν δύναμη να διοικήσουν..Όλοι εμείς..

Ανώνυμος είπε...

Fysika tha eprepe emeis na tous paroume tin dynami pali piso ke na tous stilame apo eki pou irthan(Sta spitas tous). H Eksousia prepi to grigorotero na pesi an den kanoume tipota gia na simorfothoun allios tha mas kinigane etsi gia plaka ke aftous den tha mborei na tous kani tipota afton ton Nomo theloun na kanoun eee ke meta mas exoun kanonika gramenous.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι κούκλες κε Καπερνάρο, λαμόγια του κερατά είναι που η δική μας ηλιθιότητα τους ανέδειξε για να κάνουν κονόμα οι άνθρωποι,μή χαθεί κι ο σπόρος της οικογενείας τους.

George είπε...

15 τρις ειναι το συνολο της αξιας του ορυκτου πλουτου και για 375 δις που χρωσταμε...μας επεισαν οτι ειμαστε χρεωμενοι...χαχαχαχαχααααα αλλα εχουν τα μ.μ.ε. και βαδιζουν...