Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!


Νίκη για την πατρίδα και την Ορθοδοξία μας. Κατέβηκε η επαίσχυντη και βλάσφημη παράσταση για την οποία είχαμε μιλήσει σε προηγούμενη αναρτησή μας ΕΔΩ. Παρακολουθείστε την είδηση όπως μας....
την έστειλε φίλη αναγνώστρια:
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩ​Ν ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝ​ΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ​. ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ" ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!
Έπειτα από τις σοβαρές απειλές «κατά ζωής» που διατυπώθηκαν με στόχο τους... συντελεστές της παράστασης, “No Body Else”, οι προγραμματισμένες, για τις επόμενες ημέρες, παραστάσεις του θεατρικού έργου αναβάλλονται. Οι απειλές διατυπώθηκαν είτε με ηλεκτρονικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, είτε μέσω blogs του διαδικτύου. Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι οι πληροφορίες και τα σχόλια που διατυπώθηκαν σε ορισμένες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και sites του διαδικτύου αναφορικά με το περιεχόμενο της παράστασης και τα κείμενα, δεν ανταποκρίνονται επ` ουδενί στην πραγματικότητα και αποτελούν προϊόν διαστρέβλωσης. Οι συντελεστές της παράστασης, υπό αυτές τις συνθήκες, αδυνατούν να παρουσιάσουν την παράστασή τους κατά τρόπο επαρκή. Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την αναβολή των παραστάσεων του συγκεκριμένου έργου, επιθυμεί να διατυπώσει κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την αντίθεσή του σε κάθε δια λόγου ή πράξης απειλή κατά δημιουργών της Τέχνης και κατ `επέκταση της παρεμπόδισης της ελευθερίας της έκφρασης. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η συντεταγμένη Πολιτεία, αλλά και οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες της χώρας, θα αντιδράσουν σε φαινόμενα σαφώς αντιδημοκρατικά. Oι συντελεστές.


ΞΥΔΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ"! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Τα κοπρόσκυλα που έχουν το θράσος να μιλάνε για "φασιστικές απειλές κατά ζωής", όπως ο Τατσόπουλος, προσπαθούν να το παίξουν... θύματα της υπόθεσης, ενώ οι ίδιοι προκάλεσαν με ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!! Φυσικά, δεν είμαστε υπέρ των απειλών (ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΑΝ), όμως πρέπει να ξέρουν όλα εκείνα τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ πως όταν θίγουν ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ, οι αντιδράσεις μπορούν να γίνουν ανεξέλεγκτες! Και γιατί ρε σκατοκουλτουριάρηδες θεωρείτε "φασιστική" την αντίδραση στην προσβολή του Ιησού Χριστού; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΓΕΤΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ;! Δύο μέτρα και δύο σταθμά, έτσι υποκριτές; Όπως και νά'χει, ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ "ΕΡΓΟ" ΑΠΟ ΣΚΗΝΗΣ!


ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΟΥ"!

πηγή