Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ήμουν σίγουρος!


Στήθηκα και εδώ και ώρα στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, περιμένοντας πότε θα πούν την είδηση, όπως μόνο το MEGA σε ολόκληρο τον πλανήτη θα έκανε! Και το είπαν ακριβώς όπως το περίμενα. Ο ορισμός της πιό ξεφτιλισμένης προπαγάνδας στον κόσμο. Ούτε στη Βόρεια Κορέα δεν κάνουν τόσο εμφανή προπαγάνδα. Ο λόγος για ...
τις κινητοποιήσεις των αγροτών στις Σέρρες.
Η εισαγωγή της Όλγας Τρέμη στο θέμα ήταν ακριβώς η εξής :
"Αντιδράσεις προκαλεί η διαταγή του αστυνομικού διευθυντή Σερρών...."

Προσέξτε τώρα τι συμβαίνει με το θέμα:
Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι εσωκομματικές αντιδράσεις -έχουν γίνει σφοδρότατες μάλιστα- για την ακροδεξιά κατεύθυνση που πήρε το ΠΑΣΟΚ, το πιό δεξιό κόμμα της γης. Βεβαίως, το μεγαλύτερο ποσοστό των φίλων και στελεχών του, είναι οπορτουνιστές και καρφάκι δεν τους καίγεται αν έγινε δεξιότατο, καπιταλιστικότατο, αμερικανοφιλότατο και καθόλου, μα καθόλου σοσιαλιστικό. Αυτοί θέλουν απλά να τρώνε!

Υπάρχει όμως και μια μερίδα ιδεολόγων που δεν μπορούν να δεχθούν το δούλεμα των φίλων τους, που "δεξιούς" τους ανεβάζουν, "δεξιούς" τους κατεβάζουν. Οι άνθρωποι τόσα χρόνια έπαιζαν στα δάχτυλα κάθε λέξη σχετική με "δεξιά" (ο λαός δεν ξεχνά, το κράτος της δεξιάς κλπ).

Τώρα, που το ΠΑΣΟΚ έχει μετατοπιστεί πολύ δεξιότερα του ΛΑΟΣ, οι ιδεολόγοι ενοχλούνται. Εντάξει, μπορείς να καταπιείς ένα μικρό χαπάκι. Μπορείς ένα μεγαλούτσικο όπως η ασπιρίνη. Αλλά δνε μπορείς να καταπιείς ένα πορτοκάλι! Έτσι, η δεξιά μετατόπιση του ΠΑΣΟΚ, είναι τόσο μεγάλη, που δεν "χωνεύεται".

"Δεν φταίει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο αστυνομικός φταίει!", μας είπε η κ.Τρέμη

Για αυτό και το MEGA φρόντισε εξαρχής να μας πεί "δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ, ο αστυνομικός διευθυντής φταίει για την επίμαχη διαταγή που λέει "απαγορεύεται η απόπειρα συνάθροισης" και λοιπά ...δεξιόστροφα".
Ότι και να πεί όμως το MEGA, εγώ αποκομίζω σε κάθε συζήτηση με δημοκρατικούς ανθρώπους, ότι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου έχει καταγραφεί πλέον στην ιστορία σαν ένα καραδεξιό κόμμα. Το πιό γνήσιο και αυθεντικό δεξιό κόμμα του πλανήτη.

Ο Ακροαριστερός μπακ
taxalia