Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Οι ράδιο Ξεφτύλα για την κάρτα του πολίτη (βίντεο)


Ρε ξυφτυλογύφτουλα Κανάκη... Όταν οι μουσουλμάνοι αυτομαστιγόνονται γιατί δεν χλευάζεις με τον ίδιο τρόπο ρε υποκριτή μεταναστολάγνε... Εσύ που είσαι τόσο δημοκράτης γιατί δεν μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ό,τι θέλουμε; Θες να μην ψηφίζουμε κιόλας επειδή πιστεύουμε στον αντίχριστο; Ρε καραφλοπήθικα ανθελληνικό σκουλήκι, προπαγανδιστή της αθείας.... τι είναι αυτό που κάνεις; Θρησκευτικές ελευθερίες 2 ταχυτήτων; Συγνώμη που δεν πάμε με την μόδα της εποχής που είναι η αθεΐα ρε απάτριδε καραγκιόζη.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προπαγανδιστές της Νέας τάξης πραγμάτων είναι τα κακόμοιρα τα παιδιά, τη δουλειά τους κάνουν και μάλιστα πολύ καλά! Το στενάχωρο είναι ότι έχουν τηλεθέαση και όλα τα νέα παιδιά συνηθίζουν το γραμμωτό για σήμα, που είναι άλλωστε και της συγκεκριμένης εκπομπής. Άντε πες στο νέο μετά κουβέντα όταν μέσα του έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και έχουν γίνει όλα ένας αχταρμάς, Πάγκαλος, Καραμανλής, 666, αντίχριστος κλπ

Ανώνυμος είπε...

Παλι μαλακιες λετε?
Ο Παππους δεν ηξερε τι ελεγε μας κοροιδευεται???
Τι περιμενατε δλδ...?
Χιουμορ ειναι πραγμα που τωρα τελευταια το εχετε χασει..

νικος είπε...

και να πως καταστρέφεται το νοημα μιας τετοιας εκδήλωσης, βγάζουν ένα παπού που ο δόλιος δεν ήξερε καλα καλα τι παίζει, και περνάνε την εικόνα μιας εκδήλωσης ανόητων γραφικών ανθρώπων...
Ισως να έχει μεγαλύτερο νόημα το πως θα κλείσουν οι άνθρωποι τη τηλεόραση και 'οχι το πως θα την αλλάξουμε εμείς...

χρηστος είπε...

δεν χρειαζεται να τους κρινουμε.. να πεσουμε δλδ στο επιπεδο τους.. ο παππους οντως δεν γνωριζε για τη διαδικασια και βρηκαν ευκαιρια να το γελοιοποιησου.. μην τους παιρνετε στα σοβαρα αδερφια.. ευτοι τη δουλεια τους και εμεις τη δουλεια μας..!! ο καιρος γαρ εγγυς..!!

Kyriakos είπε...

Αυτό που πιστεύω από την πλευρά μου, είναι ότι τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ πήραν διάφορες συνεντεύξεις, είδαν αυτή που έκανε ο παππούς και μιας και ξέρανε ότι ο κόσμος θα γελάσει έτσι όπως τα έλεγε, βάλανε αυτή τη δήλωση! Οπότε θέλουν με τον τρόπο τους να πουν στους υπόλοιπους που βλέπουν από την οθόνη τους, "κοιτάτε μυαλό κουκούτσι έχουν αυτοί που διαδηλώνουν"!και ότι η κάρτα μόνο για καλό είναι.
Όσο για τον Κανάκη, απλά πάτησε πάνω σε αυτό και έκανε απλά humor

Ανώνυμος είπε...

εχουν μια αυτοματη αντιδραση σε οτιδηποτε εχει να κανει με την εκκλησια αλλα και με τους δημοσιους υπαλληλους
εχουν χιουμορ αλλα ειναι εκνευριστικοι με τα κολληματα τους

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Κανάκη. Πάλι μαλακίες είπες εχθές το βράδυ. Τι θα πει ρε παιδιά ο παππούς δεν ήξερε τι έλεγε; Η κάρτα του πολίτη είναι πραγματικό γεγονός όσο και αν θέλουν να περνάει σιγά σιγά στο παρασκήνιο. Τα παλικάρια του αρβύλα τα βλέπω σταθερά επί σειρά ετών και μου φαίνονται για έξυπνα. Καλά θα ήταν να κοιτούσαν και κανένα βιντεάκι της προκοπής στο youtube όχι μόνο βλακείες και να τοποθετηθούν για verychip και mondex rfid. Η επιροή τους στην νεανικό κοινό είναι πολύ μεγάλη και δυστυχώς μή σκεπτόμενη. Οι νέοι είναι οι αυριανοί πολίτες και αυτοί πρώτα από όλους πρέπει να γνωρίζουν κάποια πράγματα για το μέλλον τους.

Ανώνυμος είπε...

Αφού ο παππούς έλεγε βλακείες, γιατί μετά δέν πήγατε νά πάρετε συνέντευξη από τόν π. Σαράντο ή τόν π. Νεκτάριο, αφού κόπτεσθε γιά αληθηνή ενημέρωση;

Ανώνυμος είπε...

Ο φυγόστρατος Κανάκης που νόμιζε πως οι αντιαρματικές ρουκέτες τύπου RPG έχουν αισθητήρα θερμότητας κοροϊδεύει έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να περιγράψει το τρόπο λειτουργίας ενός πολύ πιο πολύπλοκού συστήματος. Πρόσφατα τραβολόγαγαν έναν 66αχρονο επειδή το σκυλάκι του δεν είχε τσίπ (ηλεκτρονική ταυτότητα)
http://epirus-tv-news.blogspot.com/2011/02/blog-post_5195.html

Ανώνυμος είπε...

opoios blekei xristous kai antixristous einai logiko k epomeno na trwei doulema apo allo8rhskous/a8eous.h karta tou polith k ola ta arnhtika ths den exoun sxesh me 8rhskeies aparaithta.gia to xristiano exei,gia ton a8eo den exei.kai omws 8igei kai tous duo! 8igoun amesa olous tous polites aneksarthtws 8rhskeias.mh to pate sth 8rhskeia de 8a vreite summaxous kai 8a xasete th maxh.einai 8ema olwn,oxi mono twn xristianwn

Ανώνυμος είπε...

παλιομαλακες ραδιοαρβυλιτες,για ελατε στην πορια να κοροιδεψετε,να δουμε και τα μπρατσα σου κανακη,πως αχρηστευονται απο μπουνιες,,,,πουληταρια

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΖΩΑ ΟΛΟΙ...
Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ???
ΧΙΟΜΟΡ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Ἀπὸ ἀνθρώπους ὅπου ἔχουν στὴν ἐκπομπή τους κεντρικὸ φόντο τὸ barcode τί νὰ περιμένῃ κανείς; Ταλαίπωρα ἀνθρωπάκια, χαμένα μέσα στὸ βόλεμα τῆς ἀθεΐας τους καὶ τοῦ ''χωρίς Θεό, ὅλα ἐπιτρέπονται''. Ξέρετε πάντως βλέπω καλὰ ὅλα τὰ κόλπα τῆς τηλεοπτικῆς παραπληροφορήσεως. Παίρνουμε ἕναν ἄσχετο, βάσει αὐτοῦ χαρακτηρίζομε ὅλο τὸ πλῆθος ὅπου ἔχει συναχθεῖ για δικαίους φυσικὰ λόγους, ἐνῶ γιὰ τὰ ἐπιχειρήματα ποὺ καταθέτουν καὶ προβάλλουν, ἐκεῖ κάνουμε ''γαργάρα'' καὶ λέμε μόνο αὐτὰ ὅπου μᾶς συμφέρουν.
Μιὰ γνωστή μου πάντως μοῦ εἶπε. Πῆγε σὲ καμεραμὰν τηλεοπτικοῦ καναλιοῦ καὶ τοῦ φώναζε: ''Γιατί δὲν παίρνεις ἐμᾶς ποὺ εἴμαστε νεολαία. Ἐμᾶς νὰ παίρνῆς, ὄχι αὐτοὺς τοὺς γέρους''. Ξέρετε τότε τί μοῦ εἶπε ὅτι τῆς ἀπήντησε ὁ καμεραμάν. Τῆς εἶπε: ''Δὲν ἔχουμε ἄδεια ἀπὸ τὸ κανάλι νὰ βιντεοσκοποῦμε νέους''. Καταλάβατε ἀγαπητοί μου. Αὐτὸ θὰ πῇ πραγματικὴ δημοσιογραφία, εἰλικρινέστατη ἐνημέρωση!!! Ἀλλ᾿ αὐτὰ βλέπετε δὲν τὰ βλέπουν, οὔτε τὰ ξέρουν, οἱ κάθε λογῆς Κανάκηδες.

Ανώνυμος είπε...

"ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΖΩΑ ΟΛΟΙ...
Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ???
ΧΙΟΜΟΡ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ?"

Χιούμορ, κάνει και ζώα δεν είναι οι άνθρωποι, μην το πας αλλού...
Δεν πρόκειται για τη πλακίτσα ή το χαβαλέ της υπόθεσης, αλλά το πως περνάνε αρνητικά μια εκδήλωση με αφορμή τα λόγια αυτού του παππού.
Εσύ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η Καρτα του πολιτη εχει να κανει με την καταπατιση της ελευθεριας του ανθρωπου που ειναι το σημαντικοτερο αγαθο του ανθρωπου.Τωρα οσον αφορα τα περι αντιχριστου και 666 ειναι για γελια και για κλαματα τετοιες αποψεις εχει παραδοσιακα η εκκλησια και οι κληρικοι για αυτο ουτε ενας δεν παταει το ποδι του στην εκκλησια.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ποσο βλαξ πρεπει να ειστε για να μην μπορεις να καταλαβεις τη σατιρα και ποσο εντυπωσιακα κουτοπονηρος που νομιζεις οτι ο Καννακης προπαγανδιζει και δεν χανεις ευκαιρια να δειχνεις το χειροτερο σου κομματι που ειναι φυσικα εκεινο του βλακακου ρατσιστη/πατριωτη και στην τελικη νομιζεις οτι εισαι και σωστος ζοντοβολο!!!