Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο Στρατός μας κάνει άσκηση πως θα αντιμετωπίσει τους διαδηλωτές!!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΟΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΗ. Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ στρατιωτικός είμαι. Αυτές οι ασκήσεις γίνονται για να μπορεί και καλά η αερομεταφερόμενη ταξχία να ανταποκρίνεται στα επιχειρησιακά δεδομένα που θέτει το ΝΑΤΟ, στην οποία και μπορεί να υπαχθεί επιχειρησιακά. Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας Έλληνας στρατιωτικός να έλθει αντιμέτωπος με τα αδέρφια του. Κατ'αρχάς κανένας στρατηγός δεν θα τολμήσει να δώσει τέτοια διαταγή γιατί οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Το χοντρότερο που έχουν κάνει είναι να μας στέλνουν να μαζεύουμε τα σκουπίδια της Θεσ/νικης γιατί κατά τ' άλλα είμαστε αντιπαραγωγικοί.

Ανώνυμος είπε...

BROMIARHS :
οι ΚΥΡΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Είστε
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ) ΟΛΗ Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ από τους επιτιθέμενους για να μην σας πω ότι η συγκεκριμένη διάταξη είναι εκτός προσφοράς αιχμαλώτων ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΙΤΟ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑ .
Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΠΟΥ Ο ΡΟΜΒΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ! Η ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΑΛΑ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΠΕΤΡΑΙΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !
Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΣΥΧΩΡΗΣΤΕΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ !
τουλάχιστον όταν κάνετε τέτοια παρουσίαση να είστε ποιο εμπεριστατωμένοι !
πρώην διαβιβαστής καταστροφέας κλάση του 74