Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Εκτελεί "εν ψυχρώ" εντολές της λέσχης Bilderberg - Όταν η "νέα τάξη" εργάζεται και ο λαός περνάει την ώρα του με Big Brother και τουρκικό σήριαλ...


Διάλεξη στο London School of Economics έδωσε την Πέμπτη (03/02) η Υπουργός Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Άννα Διαμαντοπούλου και ουσιαστικά υπέδειξε ανοικτό δρόμο ρήξης με την Ελλαδική Εκκλησία. Η Διαμαντοπουλου τάχθηκε ανοικτά υπέρ του διαχωρισμού εκκλησίας - πολιτείας, αν και εξέφρασε τον προβληματισμό, για το πως μπορεί να γίνει πρακτικά αυτό, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι.... το μάθημα των θρησκευτικών θα αλλάξει και δεν θα αφορά αποκλειστικά την ορθόδοξη θρησκεία. Οι δηλώσεις αυτές αναμένεται να προκαλέσουν νεα ρήξη με τους ιεράρχες που αντιδρούν τόσο στον χωρισμό όσο και στην αλλαγή περιεχόμενου του μαθήματος των θρησκευτικών, όπως και να καταστεί αυτό προαιρετικό στο νέο λύκειο.
Η Υπουργός σε ερώτηση που δέχθηκε όσο αφορά τον διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους, σχολίασε ότι η σωστή απάντηση στο δίλημμα είναι "ναι", ότι δηλαδή πρέπει να επέλθει διαχωρισμός, αλλά όπως είπε, το πρόβλημα είναι πώς θα εφαρμοστεί αυτός ο διαχωρισμός.
Επίσης, η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε και στο μάθημα των θρησκευτικών επισημαίνοντας, ότι το μάθημα των Θρησκευτικών απαλλάσσεται από εκκλησιαστικές επιρροές και θα αναφέρεται πλέον σε όλες τις θρησκείες.
Για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, η Υπουργός απέκλεισε κάθε περίπτωση αστυνομικής επέμβασης στα ελληνικά Πανεπιστήμια και υπογράμμισε ότι θα ληφθούν μέτρα προστασίας τους.
Επιπλέον, δήλωσε ότι θα υπάρξουν νέοι εσωτερικοί κανονισμοί που θα ορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των καθηγητών.
Όπως εξήγησε η υπουργός, χρειάζονται υπηρεσίες φύλαξης των πανεπιστημίων και κυρώσεις για όσους παραβαίνουν τους κανόνες, που θα καθορίζονται από τα Συμβούλια Διοίκησης των ιδρυμάτων, σύμφωνα με τα όσα προωθεί το υπουργείο. 
Η Διαμαντοπούλου τόνισε επίσης ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει την επιβολή πανεπιστημιακών διδάκτρων και ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να παραβεί το Σύνταγμα.
Κατά την αποχώρηση της από το αμφιθέατρο της διάλεξης, ομάδα Ελλήνων και ξένων φοιτητών ξεδίπλωσε πανό που ανέγραφε τη λέξη "Αντίσταση" στα ελληνικά και στα αγγλικά, φωνάζοντας το αγγλικό σύνθημα των Βρετανών φοιτητών κατά των περικοπών και της αύξησης των διδάκτρων από την κυβέρνηση Κάμερον. 
Νωρίτερα, η υπουργός είχε ζητήσει από ορισμένους φοιτητές του ακροατηρίου που γελούσαν ειρωνικά σε τοποθετήσεις της να τις σχολιάσουν με επιχειρήματα και όχι να "παίζουν" με θέματα σημαντικά για την Ελλάδα


http://greeknation.blogspot.com/2011/02/bilderberg-big-brother.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡ@@ΛΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΝΑ PROFILE - EVENT ΠΟΥ ΚΑΠOΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ME TO ONOMA:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΕΛΕΟΣ!
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ???ΠΟΣΟ???Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

επανάσταση μέσω face book! οκ, και θα μείνει έκει το θέμα, ακριβώς στην καρέκλα μας.
και εν τω μεταξύ ΚΑΤΙ TETOIOI δρούν ανενόχλητοι.
και βέβαια γιουχάισαν τα Αγγλάκια την άνωθη κα
έδώ τα 'βαλαν με τη δική τους ηγεσία με τους δικούς μας προπαγανδιστές θ' ασχοληθούν...
αντιλαμβάνονται όλοι πλέον τι συμβαίνει και που
πάει η κατάσταση. θα επέλθει χάος παντού και
θα άφισουν τα παιδιά του κόσμου να μορφωθούν;
οι κύριες/οι της Ελλάδος ας κοιταξουν πρώτα το
σπίτι τους (που καταρέει) και αφού το σώσουν,ας
κάνουν διεθνή ενημέρωτική εκστρατεία, για το πώς διεσώθει. τότε πράγματι η ανθρωπότητα θα στραφεί στα θεία
γιατί όλοι θα αναφωνήσουν "ΘΑΥΜΑ".

Ανώνυμος είπε...

test