Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Η VODAFONE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;; ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!


ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ VODAFONE ΜΕ ΤΟΝ SOROS ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;;;; Κάποια Λέσχη βρομάει εδώ....


ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ Η ΣΗΜΑΙΑ Η ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ...... ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΚΟΚΚΟΣ ΣΚΟΝΗΣ!!!!



Η Vodafone στηρίζει την Ανεξαρτησία της Κρήτης στην οποία ακούγεται (ότι θα τεθεί φέτος η του χρόνου δημοψήφισμα για την......
απόσχιση της από την υπόλοιπη Ελλάδα με σκοπό το 2012-2013 ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ



“Θέλω να ζώ ανεξάρτητος μόνο με νόμους Κρήτης, να μη λογούμαι Ελληνας μα Κρητικός πολίτης!”

Ανεξάρτητη Κρήτη, Αυτόνομη Κρήτη, Κρητική Πολιτεία, Κρητική σημαία, Ανεξαρτησία της Κρήτης 2012, όροι και λέξεις που θα ακούμε συχνά στα επόμενα 2-3 χρόνια και ένα θέμα που ίσως εξελιχθεί σε ένα από τα σοβαρότερα όλων των εποχών τόσο για την Ελλάδα και τους Κρητικούς, όσο και για εμπλεκόμενους επιχειρηματικούς και πολιτικούς παράγοντες σε διεθνές επίπεδο.
Είναι πολλές οι γνώμες οι απόψεις και τα δημοσιεύματα ιστοσελίδων για το θέμα που σίγουρα χρειάζεται πολύ μελέτη, νηφαλιότητα, ορθή κρίση και ψυχραιμία πριν τοποθετηθεί κάποιος υπέρ η κατά της λεγόμενης Ανεξαρτησίας της Κρήτης.
Θα μου πείτε που το θυμήθηκες πάλι το θέμα μετά από τόσα χρόνια..
Αφορμή για να το “ζεστάνουμε” είναι το δημοσίευμα στην εφημερίδα Ορθόδοξος τύπος στο φύλλο αρ. 1786, στις 5 Ιουνίου 2009 με καταγγελία του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ ο οποίος λίγο πολύ αποκαλύπτει ότι πίσω από το “Κρητικό ζήτημα” κρύβεται ποιος άλλος, ο άνθρωπος που ανεβάζει και κατεβάζει πλανητάρχες το θηρίο που ακούει στο όνομα George Soros!
Μαζέψαμε υλικό με φωτογραφίες, video, εκπομπές και δημοσιεύματα για αυτό το γιγάντιο θέμα και τα παρουσιάζουμε παρακάτω.
















Καταγγελία του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ προέβη εις μίαν συγκλονισπκήν αποκάλυψιν, η οποία επιβεβαιώνει πρωτοσέλιδον κύριον άρθρον του «Ο.Τ.» δια σχεδιασμούς εναντίον της Κρήτης.
Ομιλών από το βήμα του Συνεδρίου δια την Ρωμηοσύνην, το όποιον ώργάνωσε το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων εις συνεργασίαν με την Μη Κυβερνητικήν Οργάνωσιν «Ρωμηοσύνη» εις το Πολεμικόν Μουσείο των Αθηνών, απεκάλυψεν ότι ο παντοδύναμος επιχειρηματίας Τζώρτζ Σόρος εργάζεται δια την αποσκίρτησιν της Κρήτης εκ της Ελλάδος.






Μια τεράστια σημαία της Κρητικής Πολιτείας που ανάρτησαν στην κερκίδα νεαροί από τα Μάλια το 2007 
στην έναρξη της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο - ο οποίος μεταδιδόταν απευθείας από την "ΚΡΗΤΗ ΤV" - κινητοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, που ζήτησαν να αποσυρθεί και να διπλωθεί τάχιστα. Οι νεαροί δεν προέβαλαν αντίρρηση, ωστόσο πριν κατεβάσουν το πανό - στο οποίο αναγραφόταν «Ανεξαρτησία 2012» - έσπευσαν να τραβήξουν αναμνηστικές φωτογραφίες, καμαρώνοντας μπροστά από τη σημαία.



Ανώτερος αξιωματικός μιλώντας στη "Ν. Κρήτη" σχολίαζε ότι το θέμα είναι εξαιρετικά λεπτό. Η ενέργεια των δύο νεαρών ίσως απλώς έδωσε το έναυσμα στις Αρχές ασφαλείας να κινήσουν το θέμα για πρώτη φορά δημόσια. Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική. Εδώ και πολλά χρόνια οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ερευνούν και παρακολουθούν στενά οποιαδήποτε δραστηριότητα συσχετίζεται με το ζήτημα της Κρητικής Πολιτείας, εντός και εκτός Ελλάδος. Όπως υπογραμμίζουν, πρόκειται για μείζον πολιτικό θέμα που άπτεται ακόμη και της εθνικής ασφάλειας. «Η σημαία της Κρήτης είναι η ελληνική και τέτοιες ενέργειες μόνο σκοπιμότητα έχουν», σχολίαζε αξιωματικός.

Το ζήτημα της επαναφοράς της Κρητικής Πολιτείας ήταν στα... φόρτε του τη δεκαετία του '80. Στις αρχές του 1990 οι Αρχές της Κρήτης άρχισαν να επικεντρώνουν τις έρευνές τους γύρω από κάποιες ανώνυμες ευχετήριες επιστολές που αποστέλλονταν σε τοπικές εφημερίδες παραμονές Πρωτοχρονιάς και Πάσχα. Στις επιστολές αυτές υπήρχαν σκίτσα που παρουσίαζαν την Ελλάδα ως ένα τέρας, που άπλωνε το χέρι του και στραγγάλιζε την Κρήτη. Το κρίσιμο ερώτημα το οποίο καλούνταν να απαντήσουν ήταν ποιοι υποκινούσαν όλες αυτές τις ενέργειες.
Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι Αρχές αντιλήφθησαν μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Οι μυστικές έρευνες, που έφτασαν μέχρι το εξωτερικό, είχαν οδηγήσει σε ένα σημείο που υποχρέωνε τους υποκινητές να... αναστείλουν το σχέδιό τους. Προσωρινά, όπως αποδεικνύεται...

Τα ανησυχητικά μηνύματα τόσο για την ΕΥΠ όσο και τις υπηρεσίες ασφαλείας άρχισαν να επανεμφανίζονται τα δύο τελευταία χρόνια.
Στη διετία αυτή έχει παρατηρηθεί μία εκστρατεία διάδοσης της Κρητικής Πολιτείας και τα αποτελέσματα είναι άκρως ανησυχητικά για τις Αρχές. Ολοένα και περισσότερες σημαίες "φιγουράρουν" σε σπίτια, ενώ δεκάδες είναι πλέον τα αυτοκίνητα - ακόμη και επιφανών Κρητικών - στα οποία είναι τοποθετημένο το σύμβολο της Κρητικής Πολιτείας στις πινακίδες. Επίσης κατά εκατοντάδες φτάνουν τα SMS και τα MMS σε κινητά τηλέφωνα. Το φαινόμενο είναι εντονότερο στο Ηράκλειο, όπου οι Αρχές έχουν καταγράψει ("φακελώσει") εκατοντάδες περιπτώσεις ανθρώπων - τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά - που έχουν κάνει κεντρικό τους σύνθημα την "Κρητική Πολιτεία" και το όραμα της "αυτόνομης Κρήτης".
Οι Αρχές ασφαλείας έχουν έγκυρες πληροφορίες ότι η κινητικότητα αυτή... υποκινείται κυρίως από επιχειρηματικούς κύκλους που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, με αιχμή του δόρατος τη Γερμανία. Πολλοί Κρητικοί λαμβάνουν e-mail με ανάλογο περιεχόμενο που τους προτρέπει να συσπειρωθούν για το μεγάλο όραμα της ανεξαρτησίας της Κρήτης. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι όλη η δραστηριότητα υποκινείται και χρηματοδοτείται από μία οργάνωση που εδρεύει στη Γερμανία. Είχαν μάλιστα καταλήξει και στον επικεφαλής. Επρόκειτο για άτομο κρητικής καταγωγής, με ισχυρή θέση και ρόλο στο εξωτερικό, που όμως ως όνομα δεν είναι γνωστό στη μεγαλόνησο.

Οι συνθήκες και το…«δημοψήφισμα»
Σύμφωνα με την συνθήκη του Λονδίνου (η οποία δεν επικυρώθηκε, καθώς μεσολάβησε ο Α’ Βαλκανικός Πόλεμος, ήταν όμως δεσμευτική για τους Σύμμαχους), μεταξύ άλλων αποφασίζεται η απελευθέρωση της Κρήτης από την Τουρκία (η οποία παραιτήθηκε όλων των δικαιωμάτων της στο νησί, εκχωρώντας τα προσωρινά στους Βαλκανικούς Συμμάχους) και στην ουσία ανοίγει ο δρόμος για την ένωση του νησιού με την Ελλάδα, με εγγυήτριες τις Μεγάλες Δυνάμεις (Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία, Ιταλία).
Στο σημείο αυτό αρχίζει η παραφιλολογία με την υποτιθέμενη ύπαρξη ενός όρου στην συνθήκη, η οποία προέβλεπε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Κρήτη σε 100 χρόνια (δηλαδή το 2013), μέσω του οποίου οι κάτοικοι της Κρήτης θα αποφάσιζαν αν η Κρήτη θα παρέμενε ενωμένη με την Ελλάδα, ή θα προχωρούσε σαν ανεξάρτητο κράτος.
Ο όρος αυτός είναι παντελώς ανύπαρκτος. Η συνθήκη του Λονδίνου είναι σαφής και δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Οι υποκινητές της «Ανεξάρτητης Κρήτης» και κυρίως αυτοί που τους ακολουθούν (παίζοντας εκούσια ή ακούσια το παιχνίδι τους), φαίνεται να έχουν σ’ αυτό το σημείο κάποια σοβαρά κενά ιστορικής γνώσης, καθώς αγνοούν ότι με την Συνθήκη του Λονδίνου, τυπικά τουλάχιστον,
δεν έγινε η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα (απλώς η Κρήτη πέρασε σε ένα σύντομο μεταβατικό στάδιο «κηδεμονίας», έστω και προσωρινά όπως αναφέρθηκε πριν). Η ύπαρξη λοιπόν ενός υποτιθέμενου συμφωνητικού-σύμβασης, μεταξύ Ελλάδος-Κρήτης, τη δεδομένη στιγμή μάλιστα, μόνο ουτοπική κι εξωπραγματική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πηγές
ΚΡΗΤΗ TV
http://www.greekalert.com/2007/04/2012.html
http://kritikipoliteia.pblogs.gr/2007/09/anexarthsia-ths-krhths-2012.html
ΑΠΕ ΜΠΕ
http://www.pare-dose.net/?p=48
http://www.facebook.com/group.php?gid=16704195609
Youtube

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια μεγάλη αλήθεια. Εδώ κάτω υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Όταν όμως λες σε κάποιον απ αυτούς να σου πουν έναν λόγο για τον οποίο η "ανεξαρτησία" θα είναι υπερ της Κρήτης, κάνεις δεν ξέρει να πει. Και αν πει, αυτό θα είναι τουλάχιστον παιδαριώδες. Απλά, είναι και αυτό μια έξαρση του εγωισμού μας, νομίζοντας ότι είμαστε κάτι παραπάνω από τους υπολοίπους και κατά συνέπεια, η "ένωση" είναι κάτι που εδώ και χρόνια μας ζημιώνει. Και αυτό είναι κάτι που όλοι το δέχονται παθητικά, χωρίς να σκεφτούν αντικειμενικά τα αποτελέσματα ενός τέτοιου "εγχειρήματος". Βέβαια, εκείνοι που τους το περνούν τα ξέρουν πολύ καλά... και τους συμφέρουν. Και θα κλείσω με μια μικρή ιστορία που μου συνέβη. Ήταν καλοκαίρι και καθόμουν σε ένα καφενείο του χωριού. Έρχεται ένας φίλος μου γύρω στα 30 (εγώ 20). Δεν ήταν πολλές μέρες που είχα διαβάσει περί "Κρητικής Πολιτείας" και κυρίως για την εν λόγω σημαία. Τον ρώτησα αν ξέρει τι σημαίνει το κόκκινο άστρο πάνω αριστερά στην σημαία. Δεν ήξερε. Μόλις του είπα πως η σημαία είναι της μεταβατικής περιόδου όπου η Κρήτη δεν ανήκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα (όπως αναφέρεται και στο άρθρο) και ότι το άστρο αυτό "απεικονίζει" την τουρκική (όχι απλά "μουσουλμανική") μειονότητα που υπήρχε στην Κρήτη, ενώ παράλληλα δήλωνε και την μερική τουρκική υποτέλεια του νησιού!!! (Μάλιστα αν ψάξει κανείς, θα βρει αντίστοιχη σημαία της Χίου, με όλο το επάνω μέρος κόκκινο και με αστέρι!). Περιττό να πω τις αντιδράσεις. Και γω μέχρι να διαβάσω περί αυτού, είχα την ίδια γνώμη. Δεν είμαι ούτε πιο έξυπνος, ούτε πιο μορφωμένος. Απλά καλό είναι να ψάχνουμε και να είμαστε καχύποπτοι σε ό,τι μας πλασάρουν...
Σταύρος από Ρέθυμνο Κρήτης.

Ανώνυμος είπε...

Τους Έλληνες καμιά δύναμη δεν κατάφερε ποτέ να τους χωρίσει...Και ούτε πρόκειται!

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος δεν θα πιστεψει οτι η Κρητη εχει αφεθει στην μοιρα της Επιτηδες απο τους (Ελληνες)πολιτικους για αυτον ακριβος τον λογο?
Για να κανουν τους Κρητικους να θελουν να ανεξαρτητοποιηθουν???

Αλλα πως θα γινει αυτο???
Μια ανεξαρτητη κρητη χωρις την στρατιωτικη κυριος βοηθεια της Ελλαδας,ποσο καιρο θα εμενε ελευθερη???

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εδώ στα Γιάννενα τον τελευταίο καιρό , με αφόρμη κάποιον αγώνα μπαράζ ΟΦΗ - ΠΑΣ που είχε γίνει πριν 1-2 χρόνια (είμαι λίγο άσχετος με τα αθλητικά) στη Ρόδο και κάποια επεισόδια που είχαν γίνει εκεί , καλλιεργείται μία έντονη αντιπαλότητα με την όμαδα του ΟΦΗ :γκρουπάκια στο facebook , πανγιαννιώτικος ξεσηκωμός για το ντέρμπι ΠΑΣ-ΟΦΗ που είχε γίνει πριν λίγες μέρες και μάλιστα έγιναν και κάποια επεισόδια στο αγώνα αυτό.
Το κουλό είναι ότι καλλιεργείται αντιπαλότητα με μια όμαδα που είναι στην άλλη μεριά της Ελλάδας!!!

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται πως ο σορος εχει σκοπο να κανει τη ΚΡΗΤΗ πρατηριο καυσιμων.Κιοπου βαλει ο σορος το χερι του ειναι σα να βαζει ο βελιαρ την ουρα του.Τελικα η γνωση ειναι δυναμη γιατι αν γνωριζε ο φτωχος ο σορος το γεγονος με το Αρκαδι σιγουρα απο σορος θα γινοταναι σωρός.Κωστας απο Ηρακλειο

Ανώνυμος είπε...

Η αυτονόμηση της Κρήτης εξυπηρετεί
ΜΟΝΟ τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕΕΕ !!!

Τα έχει γράψει ο Τραϊανού εδώ και χρόνια ρε παιδιά...παραθέτω απόσπασμα μπας και ξεστραβωθούν τα κοπέλια εκεί κάτου.

http://www.eamb.gr/new_text/kriti.htm
----------------------------------

Ίων Κ. είπε...

Πολύ καλό άρθρο ...μπράβο παιδια εκει στο Anti-ntp... Όλα αυτά είναι μεσα στα μεγαλα τους σχεδια...εδω και χρόνια εχουν φτιαχτει...!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ VODAPHONE, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ή ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ VODAPHONE ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ή ΜΕ MAIL ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ VODAPHONE ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.ΑΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν ξέρουν:
το κόκκινο αστέρι στην σημαία,

συμβολίζει την κυριαρχία του σουλτάνου
την υποταγή στην Οθωμανική Πύλη.....

Ανώνυμος είπε...

Στο επεισόδιο 27 του Τέταρτου κύκλου (2006-2007) της τηλεοπτικής σειράς του Mega «ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ», που φέρει τον τίτλο «Η Κρητικιά πεθερά», την οποία παίζει η ηθοποιός Ελένη Καστάνη, στο σπίτι της πάνω από το τζάκι φιγουράρει μια μεγάλη σημαία της Κρητικής πολιτείας σε κορνίζα. Φαίνεται για αρκετά δευτερόλεπτα διότι μια σκηνή γυρίστηκε με φόντο το τζάκι. Και αυτό τυχαίο;;; Δε νομίζω!!!

Ανώνυμος είπε...

ατε και τα δωδεκανισα μετα

Ανώνυμος είπε...

είναι εντυπωσιακό.... γεννήθηκα και ζω 50+ χρόνια τώρα στην Κρήτη....τα "περί ανεξαρτησίας"....μόνο από κάτι φίλους μου εκτός Κρήτης τα έχω ακούσει...εκείνοι μου προώθησαν links γι αυτό το θέμα και σε έφτασα σε αυτό το site......τι να πω....μου δημιουργούνται εύλογες-ευλογότατες απορίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Q-kf23jwuts&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ελληνες δεν μπορεσαν να ειναι ποτε ενωμενοι για πολυ καιρο, ο Ελληνας ειναι ανεξαρτητος απ τη φυση του, μεγαλουργει παντα μονος κ οχι ως ομαδα.....

antivodafon είπε...

Μακριά απο την vodafone.Μας κλέβει.Βάζει χρεώσεις που ποτέ δεν έγιναν.Μακριά

Ανώνυμος είπε...

Επίσης στην διαφήμιση εκτός από την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης υπάρχουν και φωτογραφίες από περιοχές της Ελλάδος. Ο Κακαουνάκης επίσης ήθελε κάποτε να ζει ανεξάρτητος μόνο με νόμους Κρήτης και να μη λογείται Έλληνας αλλά Κρητικός Πολίτης!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ