Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Για να μην λαϊκίζουμε ασύστολα…


Όχι πως είναι άμοιροι ευθυνών, αλλά προέχουν κάποια άλλα καθάρματα. Αυτά της περιβόητης Ελιτ, της χειρότερης του πλανήτη. Όχι, δεν είναι κάποια άλλη. Είναι η Ελληνική.
Καθ’ ότι, ο Γενίτσαρος, ο ρουφιάνος είναι το κατώτατο είδος ζωής. Χειρότερο και από το μικρόβιο που “απλώς κάνει την δουλειά του”.
‘Οταν λέμε λοιπόν για τους βουλευτές και τα προνόμια τους, τους μισθούς και τα αυτοκίνητα, ας έχουμε κατά νου ότι τα έσοδα ενός νταβατζή και μόνο από τις δοσοληψίες του με το δήμόσιο, είναι το κόστος της κοινοβουλευτικής λειτουργίας από την εποχή της μεταπολίτευσης...


Οι μίζες στους επίορκους πολιτικούς δεν είναι τίποτε άλλο από το Marketing Kick Back αναλόγως του τζίρου. Όπως ακριβώς έκανε η Siemens. ΑΡΑ, αγαπητοί βουλευτές, πολιτευτές κλπ, όσοι δεν τα έχετε “πιάσει”, οφείλετε τώρα στο γύρισμα της ιστορίας να ξεσκίσετε τους επίορκους. Έχοντας πάντα κατά νου ότι “50,000 για ένα βρωμοκαλώδιο, μπορεί να καταλήξει μοχλός πίεσης π.χ. για την συνδιαχείριση του Αιγαίου”.
Να θυμάστε λοιπόν πως κάποιοι νταβατζήδες θησαυρίζουν ΚΑΙ από αυτή την συνδιαχείριση, όπως θησαύρισαν από την κατοχή, από την γενοκτονία της Κύπρου κλπ. Αυτοί εν πολλοίς είναι που αφήνουν την περιρέουσα ατμόσφαιρα περί συλλογικής ευθύνης.
Διαβάστε τον ευπατρίδη τον Γιάννη Καψή και τι έγραψε για τον Πάγκαλο: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

olympia.gr