Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ο Ροντούλης αρνήθηκε να παραδώσει το παραχωρητηρίου σπιτιού του Ο.Ε.Κ. σε Αλβανίδα


Anti-ntp: ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!! ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ αν θέλουν ίσα δικαιώματα πίσω στις πατρίδες τους να παλέψουν γι αυτά!!

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αστέριος Ροντούλης, αρνήθηκε να παραδώσει το παραχωρητηρίου σπιτιού του Ο.Ε.Κ. σε Αλβανίδα δικαιούχο, ισχυριζόμενος ότι πρώτα πρέπει να καλύπτονται οι ανάγκες των Ελλήνων εργαζομένων, και ακολούθως των αλλοδαπών. Το περιστατικό που προκάλεσε την.... οργή και την έντονη αντίδραση της προέδρου του Ο.Ε.Κ., συνέβη σήμερα...το πρωί κατά την τελετή παράδοσης 138 κατοικιών στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας.
«Ντροπή σου» φώναξε η κ. Γωγώ Κωτίδου όταν άκουσε έκπληκτη τον κ. Ροντούλη να αρνείται να παραδώσει το παραχωρητήριο σε Αλβανίδα υπήκοο.
«Η κ. Κωτίδου είναι υπηρεσιακή παράγοντας και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για εκπροσώπους του Κοινοβουλίου» απάντησε ο κ. Ροντούλης, ζητώντας από τον υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση να την επαναφέρει στην τάξη.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αν και ο κ. Ροντούλης δεν υποχώρησε στην αρχική του θέση επικαλούμενος ότι πρώτα πρέπει να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των Ελλήνων πολυτέκνων.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ !!!!

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/blog-post_5553.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΟΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 1800 ΕΝΣΗΜΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΚ.Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΡΟΝΤΟΥΛΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Κακός είσαι και φαίνεσαι εσύ.. Στην Ελλάδα είμαστε φίλε και αμα δε σ' αρέσει να πας και σύ αλλού.... στην Αλβανία ας πούμε να δούμε αν θα σου δώσουνε σπίτι...

Ανώνυμος είπε...

Ίσως να είναι κ κίνηση εντυπωσιασμού.Όμως εν μέρει είναι σωστή η άποψη πρώτα οι ΕΛΛΗΝΕΣ κ μετά όλοι οι υπόλοιποι!Κ να το δούμε κ διαφορετικά,που βρήκε η αλβανίδα τα ένσημα?Πήρε την δουλειά από έναν Έλληνα πολίτη,άσε που δυσκολευόμαι να πιστέψω ότι είχε συγκεντρώσει και όλα τα ένσημα.(Άφου σχεδόν όλοι δουλεύουν ανασφάλιστοι)