Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τους φοιτητές, καλεί η Αλέκα, να πετάξουν έξω από το Παν/μιο τους καταληψίες λαθραίους..



!!! Μπράβο Αλέκα!! Συμφωνούμε!

Anti-ntp:ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ

Επιτέλους μια σοβαρή πρόταση από το ΚΚΕ που θα συμβάλλει στις προσπάθειες για ένα καλύτερο Παν/μιο!!! Εμείς δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στην Αλέκα. Διαβάστε τι δήλωσε:


«Το άμεσο και πρακτικό ζήτημα είναι, με αφορμή και την εξέλιξη αυτή, η δικαίωση όλων εκείνων των μεταναστών που ζουν χρόνια στην Ελλάδα, που....
δουλεύουν για μισό κομμάτι ψωμί, γίνονται αντικείμενο της πιο στυγνής εκμετάλλευσης και δεν τους αναγνωρίζονται τα δίκαια αιτήματά τους, αυτό της νομιμοποίησης και των εργασιακών δικαιωμάτων.


Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει εδώ και τώρα λύση σε αυτό το ζήτημα. Ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, εμείς δεν πρόκειται να δώσουμε νομιμοποίηση σε όλα εκείνα τα σχέδια που θέλουν να εγκατασταθεί η αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια και κατά καιρούς να παρεμβαίνει καταλύοντας το άσυλο. Το άσυλο μπορούν και πρέπει να το υπερασπιστούν οι ίδιοι οι φοιτητές και από την αστυνομία και από οποιοδήποτε άλλον το επιβουλεύεται.

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/01/blog-post_6366.html

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδια του anti-ntp συγγνώμη αλλα που την είδατε την σοβαρή πρόταση του ΚΚΕ...? Εκτός κι αν μαζί διαβάζουμε αλλα καταλαβαινουμε χώρια...Η κ. Παπαρήγα λέει:«Το άμεσο και πρακτικό ζήτημα είναι, με αφορμή και την εξέλιξη αυτή, η δικαίωση όλων εκείνων των μεταναστών που ζουν χρόνια στην Ελλάδα, που....
δουλεύουν για μισό κομμάτι ψωμί, γίνονται αντικείμενο της πιο στυγνής εκμετάλλευσης και δεν τους αναγνωρίζονται τα δίκαια αιτήματά τους, αυτό της νομιμοποίησης και των εργασιακών δικαιωμάτων."

Απο αυτό εσεις τι καταλαβαινετε...? Γιατί εγώ σε γενικές γραμμές το μόνο που καταλαβαίνω ειναι οτι "χεστηκα" για τουσ ελληνες εργαζομένους και την ελληνική κοινωνία γενικότερα και δώστε τους οτι ζητάνε αμεσα να λυθεί το πρόβλημα!! Το μόνο πρόβλημα της κ.Παπαρήγα και των ομοίων της δεν είναι οτι παραβιάστηκε το πανεπιστημιακό ασυλο απο τους λαθροάπλυτους και τους "χορηγούς" τους, αλλά μη τυχόν και "παραβιαστεί" απο την αστυνομία αν τυχόν της επιτρέψουν να κάνει τη δουλειά της και να εφαρμόσει το νόμο!! Το λεει καθαρά και ξάστερα εδώ: "Το άσυλο μπορούν και πρέπει να το υπερασπιστούν οι ίδιοι οι φοιτητές και από την αστυνομία...." και οσο για την τελευταία φράση της και ειμαι σιγουρος οτι εκεί ποντάρατε και παραπλανηθήκατε ("και από οποιοδήποτε άλλον το επιβουλεύεται") ειναι απλώς προπέτασμα καπνού για τους αφελείς και για "ξεκάρφωμα" για να μην τους πάρουν εντελώς με τις πέτρες σαν υπηρέτες του Νεοταξικού μοντέλου που είναι....! Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη λαθρομετανάστευση ειναι γνωστές και πάγιες χρόνια τώρα (ξένοι εργάτες αδερφια μας και τρίχες κατσαρές) δια στόματος της ιδίας και των στελεχών της,δεν τάχθηκαν ποτέ ενεργά καθαρά και ξάστερα κατα αυτής,και με κανέναν τρόπο δεν μπορούν να με πείσουν για το αντιθετο και πολύ περισσότερο με τις σημερινές δηλώσεις τις που αποδεικνειουν -αν μη τι αλλο- περίτρανα τις ηδη γνωστές θέσεις τους!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ