Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Όταν τα Ανώτατο Σοβιέτ του Τετάρτου Ράιχ κατουρήθηκε από τα γέλια


Του σπύρου χατζάρα


Ακόμα γελάνε οι τοκογλύφοι της Παγκόσμιας Χρηματοοικονομικής Χούντας με την «σοσιαλιστική» ανοησία που είπε ο αχυράνθρωπός τους Τζέφ παπαΕβραίου, από το Παρίσι και το Συμποσίο «Νέος κόσμος, νέος καπιταλισμός».

Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ είπε ότι , «Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποιημένο, θα πρέπει να ρυθμίσουμε και να ελέγξουμε τη δύναμη των αγορών για να υπάρχει μεγαλύτερη ισότητα και ισοτιμία από σήμερα», και ότι η πρόκληση είναι, οι αγορές να δουλεύουν για το κοινό καλό και να μην αποτελούν «εργαλεία για τη συγκέντρωση των προνομίων των ολίγων»...


Στον «νέο κόσμο», με την «Παγκόσμια διακυβέρνηση», οι αιμορουφήχτρες, θα γίνουν «καλοί εβραίοι», και οι τοκογλύφοι θα αγωνίζονται για το «κοινό καλό».
Οι σατανάδες που οργάνωσαν δυο παγκοσμίους πολέμους, με τους οποίους εξόντωσαν πάνω από 140 εκ. ανθρώπους, αυτοί που έστησαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα κρεματόρια, αυτοί που οργάνωσαν την γενοκτονία των Ελλήνων και Αρμενίων στην Μικρά Ασία και των φτωχών Ασκεναζίμ Εβραίων, αυτοί που θέρισαν 20 εκ Ρώσους και Ουκρανούς με την πείνα, αυτοί τώρα, επειδή έτσι του είπαν να πει, θα αγωνίζονται για το κοινό καλό και η «παγκόσμια διακυβέρνηση» θα φέρει «μεγαλύτερη ισότητα και ισοτιμία» από σήμερα .
Και είναι μύθος όπως είπε , «ότι κάθε κράτος θα μπορούσε να πάρει μέτρα από μόνο του». Υπάρχει ανάγκη « ισχυρότερης διακυβέρνησης» από τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ, τόνισε ο παπαΕβραίου

Τα είχε ξαναπεί. Στο συνέδριο του Economist είχε δηλώσει ότι «χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, μια παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε γρήγορα». Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είχε υπογραμμίσει ότι«ο αναπτυξιακός στόχος της χιλιετίας μάς ωθεί στην ανάγκη να αναπτύξουμε μια παγκόσμια διακυβέρνηση που θα μεταμορφώσει τον κόσμο των ελεύθερων αγορών σε κόσμο των ελεύθερων ανθρώπων».

Σε γερμανική μετάφραση ο κόσμος των "ελευθέρων ανθρώπων", του παπαΕβραίου, σημαίνει "Arbeit macht frei". Ανώτατο Σοβιέτ του Τετάρτου Ράιχ δηλαδή.

'Οταν υποταχθούμε στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ,τότε θα γίνουμε "ελεύθεροι άνθρωποι", όταν η Παγκόσμια Χούντα τελειώσει με τα Εθνικά Κράτη και την Δημοκρατία, και επιβάλει την απόλυτη εξουσία της ,με την «καλή» και «δημοκρατική» παγκόσμια διακυβέρνηση.

Σπύρος Χατζάρας
ΥΓ1. Ολα αυτά τα έχει εξηγήσει, ο παπαΕβραίου στον «σοσιαλδημοκράτη» σύντροφο του, Χασίμ Θάτσι, που πούλαγε τα νεφρά των Σέρβων που δολοφονούσε;
ΥΓ2. Καλά και ορθόδοξα Χριστούγεννα, και χρόνια πολλά στους Ιωάννηδες.

http://deltio11.blogspot.com/2011/01/blog-post_211.html