Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτο: Για πλημμέλημα ο Μαντέλης !!!


Αυτά μόνο στην Μπανανία συμβαίνουν..
Για πλημμέλημα τελικά θα δικασθεί ο Μαντέλης, για υποβολή ανακριβούς δήλωσης “πόθεν έσχες”.
Άκουσον, άκουσον..
Κατά τα άλλα όλα στο φώς, διαφάνεια παντού.
Η κατηγορία σε βάρος του πρώην υπουργού αναφέρεται στα οικονομικά έτη 2006- 2007 και συσχετίζεται με την ομολογία του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι, μέσω του λογαριασμού σε ελβετική τράπεζα στο όνομα Α.ROCOS, έλαβε χρήματα από τη.... ΖΗΜΕΝΣ ως προεκλογική χορηγία .
Οι Εφέτες του Συμβουλίου διατάσσουν επίσης με το βούλευμα τους, την παύση της ποινικής δίωξης για αδικήματα της περίοδου 2004 και 2005,λόγω παραγραφής, καθώς έχει παρέλθει πενταετία.
Ο πρώην υπουργός είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της ΖΗΜΕΝΣ και έχει αφεθεί ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο πρώην Τάσος Μαντέλης απαίτησε χρήματα ως δώρο από την ΖΗΜΕΝΣ στον επίμαχο λογαριασμό, που άνοιξε ο κουμπάρος και συγκατηγορούμενος του Γ.Τσουγκράνης , προς τον οποίο είχαν εμβαστεί το 1998 και το 2000 συνολικά 450 χιλιάδες μάρκα.Τα χρήματα ,κατά το κατηγορητήριο, αφορούσαν την έγκριση της σύμβασης 8002 για την προμήθεια ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ.