Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ακόμα και οι Ταλιμπάν είναι περισσότερο «Μακεδόνες» από τους ΣλαβοΣκοπιανούς ! (Σοβαρή ανάλυση και απόδειξη)



Πολύ εύκολα στην Ιστορία μπορούμε να βρούμε ρίζες και να δημιουργήσουμε πολιτικό πρόβλημα. Ιδιαίτερα εάν το φαινόμενο αυτό το παροτρύνουν μεγάλες δυνάμεις για να κρατάνε τη Γεωγραφική περιοχή σε συνεχή αναταραχή.

Δείτε εδώ πως.... Ιστορικά καλύτερα επιχειρήματα έχουν οι Ταλιμπάν ότι είναι Μακεδόνες από τους Σκοπιανούς.
Είναι ένα απλό παράδειγμα για το πώς η Ευρωπαϊκή ένωση πρέπει να έχει τη σύνεση να δει τη προσπάθεια μεθοδικής διάλυσης της που αρχίζει από τα Βαλκάνια στο δόγμα του «διαίρει και βασίλευε» από τη γνωστή Υπερδύναμη…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ......... "ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ"!!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΨΙΔΑ, ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
ΕΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. 
ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΚΑΤΑΚΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ... ΤΡΙΤΩΝ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ" ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ. 
ΟΤΑΝ ΔΕ ΟΙ "ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ" ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΩΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ!! 

καντε κλικ για μεγέθυνση




Άρα : 

Οι Ελληνοαφγανοί «ανακατακτητές» –ήδη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- (απόγονοι των 10.000 μακεδόνων που εγαμεύθησαν -αρχ.- [ παντρεύτηκαν ] Αφγανές παρθένας { ;} επί εποχής Μ. Αλεξάνδρου επιστρέφουν στη Γη των προγόνων τους).

Διεκδικούντες τα νόμιμα απαράγραπτα υπό της Ιστορίας δικαιώματα των, Γεωγραφικά και τοπικά, Κύριοι Σκοπιανοί αλλά και «προοδευτικοί» Νεοέλληνες…

Οι «γνήσιοι» απόγονοι των μακεδόνων επιστρέφουν : «Φωτιά και τσεκούρι» στους Σλαβόφωνους Σκοπιανούς. Θα τους «φάνε λάχανο» οι Αφγανομακεδονοέλληνες ! 

Ο "Άνθρωπος που θα ήθελε να γίνει βασιλιάς" δεν υπάρχει.
Ο Αφγανός που θέλει να γίνει «Μακεδών» υπάρχει.
Ο Σλαβοσκοπιανός που θέλει να γίνει Μακεδών είναι λιγότερο Μακεδόνας από τους Αφγανούς !!!
Μεγάλο μπέρδεμα η πολιτική ;

Δεδομένου δε πως έχουμε και πολύ μπερδεμένους Έλληνες πολιτικούς ή μη, οι πλέον λογικοί αντιλαμβάνεστε τη μοίρα μας όταν πέφτουν όλα αυτά τα θαυμάσια επιχειρήματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, σε μια Ελλάδα που ανέκαθεν έχυσε πολύ αίμα όπου έχει το δικαίωμα και υποχρέωση να είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.
Οι καλοί πολιτικοί μας όμως το… διαπραγματεύονται…. 


http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_1649.html