Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η κυβέρνηση υποκύπτει στους εκβιαστές της


  • Πολίτες δεύτερης κατηγορίας γίνονται πλέον οι Έλληνες πολίτες
  • Παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγή η κυβέρνηση Παπανδρέου

Ποιος θα περίμενε τελικά πως μία χούφτα άνθρωποι θα μπορούσαν να εκβιάσουν ωμά μία ολόκληρη κυβέρνηση; Και ποιος θα περίμενε ότι μία ολόκληρη χώρα θα δεχόταν να συνδιαλέγεται με μία ομάδα ανθρώπων που παραβίασαν τα.... σύνορα, εισήλθαν χωρίς άδεια και τελικά εκβιαστικά απαίτησαν την ελληνοποίησή τους;
Δυστυχώς, ως κράτος έχουμε πτωχεύσει σε πολλά. Σε πολύ περισσότερα από όσα αντέχει η… «καμπούρα» μας. Και έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο (παγκόσμιο φαινόμενο), να δεχόμαστε ωμό εκβιασμό και να συνδιαλεγόμαστε με τους εκβιαστές μας με σοβαρό κίνδυνο να ανοίξουμε μία λεωφόρο ελληνοποιήσεων, αφού είναι δεδομένο πως εάν ο εκβιασμός πετύχει (και από ότι φαίνεται, έχει επιτύχει απολύτως), τότε ο κάθε παράνομος εισελθών στην χώρα λαθρομετανάστης, θα κάνει κατάληψη κάποιου πανεπιστημιακού χώρου και θα «κερδίζει» -μέσω εκβιασμού- την ελληνοποίησή του!
Δυστυχώς, η κυβέρνηση Παπανδρέου συναντάει στο δρόμο της όλα όσα επί χρόνια (στην αντιπολίτευση) φρόντισε να… καλλιεργήσει. Ακόμη και μέχρι αυτή τη στιγμή, αποδίδονται ευθύνες στους «μεταφορείς» και στους «οργανωτές» της κατάληψης της Νομικής Σχολής, ενώ ούτε ο κύριος Παπανδρέου, ούτε οι αρμόδιοι υπουργοί Παπουτσής και Διαμαντοπούλου, έχουν τολμήσει να αρθρώσουν λόγο κατά αυτών που (έστω και μεταχειριζόμενοι) παραβιάζουν την ίδια την έννοια της ελευθερίας, την οποία υποτίθεται πως επιζητούν. Ως γνωστόν, ελεύθερος είναι ο καθείς να κάνει οτιδήποτε, αρκεί οι δραστηριότητες που αναπτύσσει να μην ενοχλούν κάποιους άλλους. Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό τα ΜΑΤ ισοπεδώνουν τους Έλληνες πολίτες όταν απεργούν, με την πρόφαση πως παρακωλύουν τις δημοκρατικές ελευθερίες των υπολοίπων πολιτών. Επειδή, όμως, προφανέστατα, οι Έλληνες πολίτες έχουν μετατραπεί σε λαθραίους πολίτες, χωρίς δικαιώματα, αλλά μόνο με υποχρεώσεις, η τραγική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου συνδιαλέγεται με τους λαθρομετανάστες, στους οποίους προφανέστατα αναγνωρίζει περισσότερα δικαιώματα έναντι των Ελλήνων πολιτών.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου, μετά την απόφασή της να προχωρήσει σε συζητήσεις με τους λαθρομετανάστες εκβιαστές της, γίνεται παράδειγμα προς αποφυγή και οπωσδήποτε ανοίγει το «Κουτί της Πανδώρας», επιφέροντας τραγικά αποτελέσματα στο μέλλον, για την ίδια τη χώρα.
Η πολιτική αντίφαση στον τρόπο διαχείρισης «κρίσεων» και στις πολιτικές αποφάσεις, δυστυχώς οδηγεί την χώρα σε κατάσταση «υποχείριου» του οιουδήποτε θελήσει να την μεταχειριστεί σύμφωνα με το όφελός του. Μέχρι σήμερα, οι μεγάλες δυνάμεις και οι δανειστές μας είχαν κατακτήσει (εξαιτίας της κυβέρνησης Παπανδρέου) το «δικαίωμα» να καταπατούν οτιδήποτε Ελληνικό. Από σήμερα, ο κάθε «φουκαράς», ο κάθε «κατατρεγμένος», ο κάθε ένας που θα θελήσει να βιάσει το Ελληνικό Σύνταγμα, θα μπορεί να το πράττει ελευθέρως, αφού αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση του ακατάλληλου Γιώργου Παπανδρέου, συνδιαλέγεται επισήμως με τους εκβιαστές της και τελικά… υποκύπτει στα αιτήματά τους.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει γίνει πρόταση στους καταληψίες λαθρομετανάστες, να μεταφερθούν σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις, τις οποίες έλεγξαν και είδαν ότι πληρούν τις… απαιτήσεις τους!!! Φυσικά, πρόκειται για κοροϊδία μεγίστου βαθμού, η πρακτική που οι «υπεύθυνοι» χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα, κάποιες ΜΚΟ έχουν αναλάβει τον ρόλο του διαμεσολαβητή, αποκαλύπτοντας έτσι τον πραγματικό ρόλο και λόγο ύπαρξής τους…
Δυστυχώς, κύριοι και κυρίες, είμαστε τόσο τραγικοί πολίτες, που μας αξίζουν τέτοιοι τραγικοί «άρχοντες» - κυβερνήτες. Παρατηρούμε τα πάντα να καταρρέουν γύρω μας και μένουμε ακλόνητοι στον καναπέ μας, άμοιροι θεατές και καλοπληρωτές της παράστασης εξολόθρευσής μας. Σήμερα, αφού μας έχουν οδηγήσει στην οδό της εξαθλίωσης, μας ανακοινώνουν τηλεοπτικώς την μαζική αντικατάστασή μας και τον υποβιβασμό μας σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, αφού οι κυβερνώντες δεν συζητούν με εμάς, αλλά ούτε ενδιαφέρονται για το δικό μας αύριο και τις δικές μας συνθήκες διαβίωσης, αφού πρώτιστο μέλημα πλέον γίνεται η αποκατάσταση του εκβιαστή και η δικαίωσή του ως εισβολέα.
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας, λοιπόν, σας χαιρετώ και ευελπιστώ πως έστω και την ύστατη στιγμή θα βρείτε τη δύναμη της λογικής που η λοβοτομή σας έχει αφαιρέσει…
Κωνσταντίνος
Υ.Γ: Η τελευταία εξέλιξη αναφέρει πως τελικά οι λαθρομετανάστες δεν ικανοποιήθηκαν από το κτίριο που τους προτάθηκε για να μεταφερθούν!!! Τί περιμένει η κυβέρνηση; Να τους πάει στο καλύτερο ξενοδοχείο των Αθηνών, για να μην νιώθουν άβολα οι εκβιαστές της...!

Απορία: Αλήθεια, έχει σκεφθεί κανείς από τους κυβερνώντες πως αυτοί οι λαθρομετανάστες ήρθαν στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να ελεγχθούν υγειονομικά; Η πιθανότητα μεταφοράς μίας λοιμώδους ασθένειας, δεν ενοχλεί τους... ανθρωπιστές κυβερνώντες;
http://kostasxan.blogspot.com/2011/01/blog-post_3703.html