Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΡΕ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ;"


Όταν λέτε ρε καθάρματα δεν υπολογίζετε το πολιτικό κόστος, εννοείτε ότι μα έχετε γραμμένους;
Σε ποιανού την καμπούρα φορτώνετε τα βάρη ρε τσόφλια; στη δική σας την ρέμπελη ζωή; Βρε μπουρζουάδες ,ακαμάτηδες ...πως θέλετε να σας σέβεται ο λαός με τις χοντροβλακείες που κάθε μέρα εφευρίσκεται για να......

σφίγγεται το λουρί ποικιλοτρόπως στον καταταλαιπωρημένο λαό ; Έχετε απαίτηση να σας σέβονται κι εσείς να του φέρεστε Σαδιστικά.
Βρε στημένες λεμονόκουπες ,χαλασμένες παλιοκαιρίτικες γκαζιέρες άντεστε στον διάολο καλά είμασταν, με την φτώχεια μας τα είχαμε βρει. Εσείς πλουτίσατε από την μαγκούφα σας την πολιτική, με κότερα ,πισίνες ελικόπτερα διαμερίσματα (που να μη τα χαρείτε και κακό ψόφο να έχετε) απατεώνες ...ναι απατεώνες είσαστε ρε όλοι... (μη απατεώνες αυτοί που θα παραιτηθούν έστω και τώρα)όσο τρώτε από τον ιδρώτα και το αίμα του λαού. Ρε κηφήνες...νομίζεται ότι προσφέρεται κάτι; Γιατί κουνιόσαστε ρε ανδρείκελα; άλλοι κυβερνουν αυτήν την χώρα , άλλοι αποφασίζουν κι εσείς είσαστε οι παρταόληδες. Ντροπή σας μιάσματα.
Το ξύλο που σας περιμένει είναι έτοιμο στη γωνιά...και δεν θα αργήσει να αναλάβει ¨εργασία". Και που δεν σας λέω Μ... είναι γιατί σας "σέβομαι"

Οργισμένος Έλληνας

anti-ntp: Εννοούν οτι μας χουν γραμμένους διοτι βλεπουνε οτι,οτι και να κάνουνε δεν κουνιετε φυλλο,δεν μιλαει κανένας,εκτος από κανα 2,και συν της άλλης πανε και τους ξαναψηφηζουνε!! οπότε πιο κόστος; εδώ ο Γιωργακης χορείε ζεϊμπέκικο την πρωτοχρονια και κάθονταν και χτυπούσαν παλαμακια!! 
http://geroplatonas.blogspot.com