Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

AΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ


Το κλείσιμο των συνόρων της Ελλάδας με Τουρκία,Σκόπια και Αλβανία πρόκειται να δρομολογήσουν από τη Δευτέρα οι βενζινοπώλες, εάν μέχρι την Κυριακή η κυβέρνηση δεν πάρει πίσω την απόφασή της για επαναλειτουργία των πρατηρίων διάθεσης αφορολόγητων πετρελαιοειδών προϊόντων στους Μεθοριακούς Σταθμούς Κήπων, Ευζώνων και Κακαβιάς...


Σε συνάντηση που είχαν χθες πρόεδροι ενώσεων πρατηριούχων από... όλη την Ελλάδα στο Κιλκίς, αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη των κινητοποιήσεών τους από τη Δευτέρα.

«Η απόφαση για την επαναλειτουργία των τριών σταθμών, αποτελεί ταφόπλακα για τους πρατηριούχους», δήλωσε στο ΑΠΕ ο ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Γιάννης Μαγλουσίδης και διερωτήθηκε για το εάν η συγκεκριμένη κίνηση λειτουργεί ως αντιπερισπασμός για την έξοδο Ελλήνων καταναλωτών στις γειτονικές χώρες, προκειμένου να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το καλό να κλείσουν τα σύνορα οι συνάδελφοι βενζινοπώλες καθώς επίσης να οργανωθεί ο αγώνας όλων των βενζινοπωλών ενάντια στις ηλιθιότητες της κυβέρνησης να αυξήσει τους φόρους των καυσίμων και να μας καταστήσει ως την ακριβότερη χώρα σε τιμές στην Ευρώπη . Η κυβέρνηση αυξάνοντας τους φόρους στα καύσιμα προσδοκούσε μεγαλύτερα έσοδα πράγμα που φυσικά δεν προέκυψε γιατί ο κόσμος "κλειδαμπάρωσε" τα αυτοκίνητα στο παρκιν του!! Πέφτουν οι οικονομολόγοι από τα ρετιρέ των πολυκατοικιών με την ηλιθιότητα που δέρνει τους κυβερνώντες!!!

Μετά τιμής ,
Αντώνιος

Ανώνυμος είπε...

Να κλεισουν εον Εβρο με το τειχος και τα βορεια σθνορα μασς οιβενζινοπωλες γουσταρω.