Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η ΝΔ δεν θέλει να ρίξει το ΠΑΣΟΚ. Τέλος...


Η ΝΔ ασκεί χλιαρή αντιπολίτευση γιατί δεν μπορεί να εναντιωθεί στα συμφέροντα που και η ίδια ως κόμμα εκπροσωπεί και τα οποία αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί καλύτερα το ΠαΣοΚ
Η ηγεσία του ΠαΣοΚ αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί ΚΑΛΥΤΕΡΑ τα συμφέροντα της ίδιας ολιγαρχικής οικονομικής ομάδας που η ηγεσία της ΝΔ εξυπηρέτησε στο πρόσφατο και μακρινό παρελθόν και προφανώς θα εξυπηρετήσει στο μέλλον όταν θα.....

γίνει κυβέρνηση.
Δεν μπορεί η ηγεσία της ΝΔ να πάει τώρα κόντρα, κάνοντας δυναμική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, στα συμφέροντα εκείνα που θα κληθεί να εξυπηρετήσει λίγο μετά ως κυβέρνηση η ίδια.
Διότι αν ήθελε η ηγεσία της ΝΔ να υπερασπιστεί και να συμπαρασταθεί στον λαό και πορείες και συγκεντρώσεις θα έκαμνε, και τους δημόσιους υπαλλήλους (δεν είμαι) θα υπερασπιζόταν, και τους φορτηγατζήδες, και τους φαρμακοποιούς και τους ιδιωτικούς υπαλλήλους με τις ατομικές συμβάσεις, και τους όποιους ξεχνάω.
Και δεν θα λεγε μόνο για “την κυβέρνηση του Μνημονίου” αλλά θα έλεγε και εναντίον του ΔΝΤ και της ΕκΤ κλπ κλπ. Οχι το σαμάρι (κυβέρνηση), τον γάϊδαρο θα έπρεπε να χτυπήσει… Χτυπάει όμως μόνο το σαμάρι δυστυχώς.
Αρα η ηγεσία της ΝΔ δεν θα καλέσει τους έλληνες σε πανελλήνιο συλλαλητήριο που θα διώξει αυτή την καταστροφική κυβέρνηση, γιατί μια τέτοια κίνηση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα που αντιπροσωπεύει.
Οσο κι αν αυτό έχει επίπτωση στα δικά της εκλογικά ποσοστά ως κόμμα.

Θραξ ο Αναρμόδιος

http://kostasxan.blogspot.com