Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Καλή λευτεριά!


 Ευχές χορτάσαμε. Και λόγια χορτάσαμε. Και το “περιμένετε” το χορτάσαμε κι αυτό. Κι όμως έχουμε ελληνικές οικογένειες νηστικές, που καταφεύγουν στα συσσίτια της εκκλησίας και στον Ερυθρό Σταυρό και στον εξευτελισμό της “φιλανθρωπίας” και της λύπησης του οικονομικά ισχυρού. Είμαστε μια παραλλαγή της κουβέντας του Καραγκιόζη “θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε”.




Δεν σας ευχαριστούμε καθόλου για τις ευχές σας κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας. Και αυτό που μας λέτε: “Συναισθάνομαι την οργή για την κοινωνική αδικία, το συλλογικό αίτημα για παραδειγματική τιμωρία όσων πλούτισαν παράνομα και για σύλληψη της γκρίζας οικονομίας” δεν είναι ακριβές. Το συλλογικό αίτημα για παραδειγματική τιμωρία δεν είναι μόνο για αυτούς που πλούτισαν παράνομα. Αλλά το συλλογικό αίτημα για παραδειγματική τιμωρία στρέφεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ εναντίον εκείνων οι οποίοι επέτρεψαν σε αυτούς τους βρωμιάρηδες να πλουτίσουν παράνομα. Στρέφεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ εναντίον εκείνων που τους έχουμε ως λαός δώσει ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ να μην αφήνουν βρωμιάρηδες να πλουτίζουν παράνομα. Στρέφεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ εναντίον εκείνων που τους έχουμε ως λαός δώσει ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ να εγκαθιδρύσουν κράτος δικαίου και ισονομίας. Στρέφεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ εναντίον εκείνων που τους έχουμε ως λαός δώσει ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ να μας κάνουν ανάπτυξη οικονομική για να βρίσκουμε δουλειές εμεις και τα παιδιά μας και να μην τρέχουμε να χάνουμε την λεβεντιά μας στα γραφεία τους με παρακλήσεις διορισμών. Στρέφεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ εναντίον εκείνων που τους έχουμε ως λαός δώσει ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ να εφαρμόσουν διαφάνεια και αξιοκρατία σε κάθε πτυχή του δημόσιου βίου και όχι οικογενειοκρατία και ευνοιοκρατία.

Και τι κάναν αυτοί που τους δώσαμε ως λαός ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ για όλα αυτά κ. Πρόεδρε; Μας γράψαν στους όρχεις τους κ. Πρόεδρε. Και μας στέλνουν και ευχές από πάνω. Ε, δεν νομίζω ότι συναισθάνεστε τίποτε κ. Πρόεδρε. Εγώ σαν έλληνας πολίτης και φορολογούμενος σας λέω κ. Πρόεδρε ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ. Και θεωρώ ύψιστη προσβολή προς το άτομό μου, την οικογένειά μου και τις άλλες οικογένειες των ελλήνων που ξέρω τι ζόρια περνάνε αυτές τις γιορτινές μέρες, τις ευχές σας κ. Πρόεδρε. Ευχές την ίδια στιγμή που αναγγέλλονται νέες φοροεπιδρομές και αυξήσεις σε μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες που χρειάζεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ η ελληνική οικογένεια. Εσείς μας στέλνετε ευχές. Μεγάλη προσβολή. Και εύχομαι κ. Πρόεδρε, από τα βάθη της ψυχής μου, ο θεός να σας το ξεπληρώσει. Και σε σας και στην οικογένειά σας.

Και στους έλληνες συμπολίτες μου δεν έχω να πω Καλή Χρονιά. Στους έλληνες συμπολίτες μου έχω να πω πως την χρονιά που μας έρχεται πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να μονοιάσουμε από τις διχόνοιες που προωθεί το πολιτικό σύστημα στου οποίου την κορυφή βρίσκεστε κ. Πρόεδρε, για να μας χειραγωγεί. Να μονοιάσουμε και μονοιασμένοι όλοι οι έλληνες, αριστεροί και δεξιοί, να σας στείλουμε όλους από κει που ‘ρθατε κ. Πρόεδρε. Και που ‘χετε στρογγυλοκαθήσει στον σβέρκο μας εδώ και 40 χρόνια, εσείς και οι οικογένειές σας, κ. Πρόεδρε, των πολιτικών μας.

Οι οικογένειες σας που δεν πρόκειται ούτε να απελπιστούν, ούτε να πεινάσουν από αυτή την κρίση στην οποία μας οδηγήσατε όλοι σας, που τώρα μας στέλνετε και ευχές. Μόνο ευχές. Οικογένειες όπως η δική σας κ. Πρόεδρε που ο παππούς, όπως εσείς κ. Πρόεδρε, έχει να πάρει ένα δώρο στα εγγόνια του. Οικογένειες όπως η δική σας κ. Πρόεδρε που ο πατέρας δεν χρειάζεται να κρύψει το δάκρυ και τον πανικό του, από την γυναίκα του και τα παιδιά του. Οικογένειες ασφαλείς που στέλνουν ευχές στις οικογένειες εκείνων που κατέστησαν δυστυχείς και ανασφαλείς. Δύο κατηγορίες ελληνικών οικογενειών είναι το πολιτικό έργο 40 ετών πολιτικής ζωής, ενός πολιτικού συστήματος στου οποίου την κορυφή βρίσκεστε κ. Πρόεδρε. Δυο κατηγορίες ελληνικών οικογενειών είναι το έργο σας και το αποτέλεσμά σας. Και ευχές.

Μας μιλάτε για “αμαρτίες δεκαετιών” αλλά δεν μας κατονομάσατε ούτε έναν αμαρτωλό κ. Πρόεδρε. Αμαρτίες δεκαετιών και ευχές. Ευχές θα φάμε κ. Πρόεδρε;

40 χρόνια είσαστε πολιτικός κ. Πρόεδρε, και υπάρχουν και άλλοι σαν κι εσάς που έχουν κλείσει 4 δεκαετίες στην πολιτική ζωή. Αλήθεια το θεωρείτε αυτό πολιτική υγεία; Μήπως το θεωρείτε συμβατό με την Δημοκρατία κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας;

Γι’ αυτό, αυτό που λέω και ξαναλέω στους συμπολίτες μου, και θα συνεχίσω να το λέω όσο το επιτρέπουν οι μικρές δυνάμεις μου, είναι πως πρέπει να αναγκάσουμε αυτή την κυβέρνηση να παραιτηθεί και μαζί της να εξαφανιστεί από προσώπου γής, εί δυνατόν να κλειστεί αιωνίως στην φυλακή, όλη αυτή η ομάδα ανθρώπων, που εσείς κ. Πρόεδρε καλείτε συναδέλφους σας πολιτικούς, κι εγώ και πολλοί άλλοι έλληνες σαν και μένα ισχυριζόμαστε ότι φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την σημερινή εθνική μας καταστροφή.

Καλή Λευτεριά από την βρωμιά και την σαπίλα πατριώτες συνέλληνες.
Κουράγιο κι αντοχή σε όλους μας.
Τις οικογένειές μας και τα μάτια μας.

Θραξ Αναρμόδιος

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα οπλα να τους φάμε! Λευτερια στο Έθνος! Θανατος στην εξουσια! ΧΑ