Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η Ν.Δ.ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ…



ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΠΡΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ-,ΩΣ ΈΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΎΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ...


ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:NΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ...


Πρόταση νόμου για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου θα καταθέσει τις επόμενες μέρες η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως "το λεγόμενο πανεπιστημιακό άσυλο, όπως για άλλη μια φορά υπογράμμιζε χθες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έχει ξεπεραστεί προ πολλού" και πλέον δεν χρησιμεύει σε τίποτα.

Η Ν.Δ. υποστηρίζει πως πλέον το πανεπιστημιακό άσυλο "κακοποιείται, καταστρατηγείται και γίνεται μοχλός εκβιασμού σε βάρος του ίδιου του Πανεπιστημίου και ολόκληρης της κοινωνίας".

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως εγκληματικές πράξεις του παρελθόντος, αλλά και τα σημερινά γεγονότα στη Νομική επιβεβαιώνουν πως το πανεπιστημιακό άσυλο πλέον ουσιαστικά δεν έχει καμία σχέση με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την προστασία των ακαδημαϊκών ελευθεριών.

"Οι υπεκφυγές και η πολιτική υποκρισία είναι επιτέλους καιρός να τελειώσουν. Το πανεπιστημιακό άσυλο, όπως ισχύει σήμερα, πρέπει να καταργηθεί. Είναι αξίωση της κοινωνίας και προϋπόθεση ομαλής λειτουργίας των Πανεπιστημίων μας", τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

ΠΡΕΖΑ TV

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re paidia giati oxi otan leme asulo ennooume asulo idewn oxi na mpainei o ka8e eglhmatias kai na mh mporei h astunomia na drasei...egw sumfwnw na katargh8ei auto to upoti8emeno asulo!

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα καλυτερα να καταργηθει το ασυλο! φτανει πια αυτο το παραμυθι! κ εγω φοιτητης ειμαι κ το ασυλο βλεπω οτι μονο κακο κανει

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε των 6:32, τι πάει να πει να έχουμε μόνο άσυλο ιδεών...? Άσυλο ιδεών έχει κάθε δευτερόλεπτο στη ζωή σου αν το θες...Αυτό το άσυλο που υφίσταται σήμερα εννοείται ως άσυλο ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ιδεών. Ανταλλαγή ιδεών και απόψεων...Το Πολυτεχνείο σου λέει κάτι....?
Όσο για το αν μπορούν να εισέλθουν αστυνομικοί μέσα, το πρόβλημα το λύνει ο νόμος και το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα άσυλα. Παρουσία εισαγγελέα (και μόνο) μπορούν να εισέλθουν στο χώρο! (Προηγείται φυσικά η απόφαση της πρυτανείας στη συγκεκριμένη περίπτωση)

Ελληνας Πολιτης είπε...

Ας ονοματίσει κανείς επιτέλους έστω 2-3 άτομα τα οποία αποδεδειγμένα χάσαν την ζωή τους υπερασπιζόμενοι το άσυλο - πανεπιστημιακό ή μή - σε αυτή την χώρα.

Ζητάω ονόματα ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ότι σκοτώθηκαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου ή σε οποιαδήποτε άλλη διαμαρτυρία εντός πανεπιστημιακών σχολών.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει το άσυλο ιδεών με το άσυλο εγκληματιών μου μας επιβάλλουν;

Αν καταργήσουν το άσυλο ιδεών, το οποίο δε δίνει κανένα δικαίωμα στον κάθε καημένο να λειτουργεί φασιστικά κατά της κοινωνίας, τότε θα είναι το ίδιο και χειρότεροι με εκείνους που ξεσήκωσαν τους μετανάστες.

Θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τις απλές έννοιες της Ελληνικής.

Γ'ΜΑΚ είπε...

ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕΕΕ!!!ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΡΙΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΗΛΙΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΟΙ ΜΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ...ΝΤΟΥ ΡΕΕΕ!!!
ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΟΛΟΤΩΦ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΞΩ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΑΣΚΟΠΗ Η ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.